» »

MSI Bluetooth USB 6967 problem

MSI Bluetooth USB 6967 problem

Primoz78 ::

Nabavil sem tole zadevo in skusal povezati nokio 7650 na racunalnik. Ni mi pa uspelo vzpostaviti Serial port povezavo, kar je nujno potrebno za delovanje Nokia PCsuite program. Ce ma kdo tole zadevo in mu je uspelo spraviti v delovanje naj prosim napise kako in kaj...

lp Primoz
p.s. Mam pa windows 2000 SP3 in najnovejše driverje za blue tooth

Gregg ::

Evo naj ti odgovrim ... imam isti problem z nokio 6310i fora je v tem da msi bluetooth sam po sebi s telefonom dela ok ..se pravi da lahko vzpostavis dial up povezavo in surfas prek gprs ..kaj vec pa ne al pa faks lahk posljes ...prek gsm ... Stvar se pa zakomplicira z Nokia PC Suite programom ...klical sm na Teleray tehnicno podporo in mi je un tip reku tako ...da pac z originalnim adapterjem od nokie bluetooth dela 100 % drgac je pa 50/50 moznosti da ti bo delal ker sta software od nokie in msi bluetooth nekompatibilna ... in kaj ti preostane, nabavis IR modul in dela ok ...to je to ..hitrost je ista sam stroski so vecji ker moras to nabavit ...to je to ...
Upam da sem ti pomagal , ker sem priblizno vsaj 10 ur zabil s tem da bi to nastimal da deluje ...
lp
grega

Keyser Soze ::

Ravno danes sem kupil ta "dongle" od MSI-ja.

Po 15 minutah čaranja in nameščanja gonilnikov po principu "poizkus - napaka", mi je uspelo stvar usposobiti v taki meri, da sem lahko prenašal datoteke iz PC na GSM in obratno(N7650).

datoteke sem prenašal na GSM s pomočjo My Bluetooth places. Problem je bil edino pri sinhronizaciji v PCSuite, ampak verjetno zato ker nimam prave verzije outlooka.

Prvo sem ppovezal Nokio s PCjem preko MSI - jevega programa, in ko je ta zaznal nokio in sta se med sabo uspešno sparila, sem ju povezal še v PCSuitu(desni klik na ikono programa v opravilni vrstici - poleg ure).

V glavnem ni tako težko vsaj približno usposobiti stvar da deluje. Samo malo se moraš poigrati pa je. To je bilo namreč moje prvo "parjenje" naprav preko BT. Uspešno:D

Primoz78 ::

Tudi jaz sem mojo nokio paril z PC-jem par ur...sam mi ni uspelo usposobit PCsuite...file transfer pa vse dela, sam PCsuite pa ne...sel sem v nabavo BT-ka ker je pac bolk prakticen od IR-ja in za priblizno isto ceno. Hvala za vase odgovore bom poskusil se na kak nacin sam nevem ce mi bo uspelo. Vedno ko na novo instaliram driverje in software mi pri povezavi na serial BT port vrze ven notice da bo uporabljen port COM0 pol preko ikone zraven ure ne morem vec zagnat programov za BT, vkljuci pa se nokia PCsuite, ko pa restartam racunalnik pa to ne dela vec.

lp Primoz

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia n73 Problem

Oddelek: Mobilne tehnologije
231883 (1195) Mentalist
»

Nokia PC Suit ne zazna telefona.

Oddelek: Mobilne tehnologije
223224 (2824) mavec