Forum » Loža » Pošiljanje okvarjenega izdelka na servis s Pošto Slovenije
Pošiljanje okvarjenega izdelka na servis s Pošto Slovenije
Grega_K ::
Pozdravljeni!
30.05.2012 sem določeni spletni trgovini s Pošto Slovenije poslal izdelek, ki je v okvari. Po pošti sem jim poslal, ker so oni tako predlagali.
V sistemu sledenja pošiljk piše 31.05.2012 - Naslovnik obveščen, pošiljka pripravljena za izročitev na pošti.
Zanima me, ali začne določeno število dni, v katerem so oni dolžni izdelek zamenjati/popraviti teči z 31.5.2012?
Ali pa začne teči šele takrat, ko oni ta izdelek prevzamejo (kar je možno, da se tudi po 15 dneh ne zgodi in se meni vrne ta pošiljka)?
30.05.2012 sem določeni spletni trgovini s Pošto Slovenije poslal izdelek, ki je v okvari. Po pošti sem jim poslal, ker so oni tako predlagali.
V sistemu sledenja pošiljk piše 31.05.2012 - Naslovnik obveščen, pošiljka pripravljena za izročitev na pošti.
Zanima me, ali začne določeno število dni, v katerem so oni dolžni izdelek zamenjati/popraviti teči z 31.5.2012?
Ali pa začne teči šele takrat, ko oni ta izdelek prevzamejo (kar je možno, da se tudi po 15 dneh ne zgodi in se meni vrne ta pošiljka)?
Lp
- spremenilo: Grega_K ()
Invictus ::
Če si pošiljal v Nemčijo, nimajo z njimi pogodbe, ki bi omogočala sledenje do prejemnika.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Grega_K ::
Če si pošiljal v Nemčijo, nimajo z njimi pogodbe, ki bi omogočala sledenje do prejemnika.
Spletna trgovina se nahaja v Sloveniji.
Lp
RejZoR ::
Ko sem jezst pošiljal po pošti na servis (oz nazaj v trgovino) sem dal paket priporočeno (je le bila preklemano draga mamaplata).
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
šernk ::
zakaj ne pokličete servisa pa oni pošljejo njihovega kurirja h vam for free?
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 188436 (13151) | tikitoki |
» | Pošta slovenije je "hitra" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23702 (14138) | kixs |
» | Sledenje pošiljki - pošta slovenije (status se ne spremeni)Oddelek: Loža | 20645 (12166) | kloko |
» | Hofer-> Medion-> Garancija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 92632 (49765) | joze67 |
» | Pošta - provizija?Oddelek: Loža | 9971 (9000) | amigo_no1 |