» »

Vse mi je začel štekat

Vse mi je začel štekat

krtmen ::

najprej se je začelo na YouTubu da je glas zaostajal za sliko al pa ko sem dal pavzo je slika šla še par sekund naprej.
Zdej je pa začel štekat že pri predvajanju pri vsakem videu ne samo na netu + še miška je začela štekat,pa vse bolj počas dela.

virusa nimam nobenga.

laptop Dell + xp

a kdo ve kaj bi blo narobe?

XsenO ::

XPje se tradicinalno na sveže namesti vsake 1-2 leti, tako da kar format C: v cmd pa jovo na novo

[troll]
Predvsem pa nevem zakaj dajaš XPje na dell laptope kot je ta

Sej imaš tega ane? (feel lucky na googlu)
[/troll]
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

• spremenil: XsenO ()

krtmen ::

ne vem kje si ti tistga najdu...jst mam dell latitude d420

stock ::

Beri med vrsticami, to je blo uprašanje ne, ker nisi napisal..

Ena možnost je res kot že prej omenjeno, da imaš enostavno pre-nabasan sistem in ga bilo treba osvežit, format itd. Druga možnost je, da imaš res kak "virus" in ti je zmešal antivirusni program, ki zdaj zateguje cel sistem. Tretja možnost pa je, da je laptop enostavno prepočasen za opravljanje opravil, ki mu jih nalagaš. (to je med vrsticami, da, dejansko je prepočasen za surfanje po spletu). Za samo pregledovanje Youtuba rabiš sedaj minimalno 2Ghz če hočeš tekoče gledat FullHD posnetke.

XsenO ::

No vsaj smo zvedeli kaj za en mlinček imaš torej 1 GHz žverco. Kot je že stock omenil YT je vse bolj požrešen in verjetno procesor ne premore. Glede posntkov, ki ti trokirajo preveri v kakšni kvaliteti so. Če imajo v imenu 720p ali 1080p kar pozabi na gladko predvajanje.
Priporočam ti, da pogledš v taskmanager, če ti kakšen proces abnormalno kuri procesor (če je možno kar prilepi sliko taskmanagerja ko ti trokira). Drugače kot sem že prej omenil sumim, da so se winsi prenabasali. BTW koliko redno poganjaš scandisk in defrag?
1 + 1 = 1

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pregrevanje procesorja

Oddelek: Strojna oprema
81163 (1106) VeNoM666
»

Inštalacija Windows 7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5610974 (10094) RuskiSnajper
»

Predvajanje datotek .mkv

Oddelek: Programska oprema
404300 (3580) Zvezdica27
»

Konfiguracija računalnika za prevajalko (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8510270 (8781) bedak
»

Mouse lag v novejših igrah

Oddelek: Igre
211508 (1185) ]Fusion[

Več podobnih tem