» »

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Temo vidijo: vsi
««
14 / 29
»»

Horas ::

8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

BigWhale ::

Tko, po priblizno dveh urah igranja na Ryzen5 3600 in RTX 3080 je bil GPU na 80 stopinjah. Z izklopljenim DLSS na 4K monitorju je GPU vedno nad 90% loada. HW Monitor je porocal, da kartica konstantno vlece okrog 310W. Moj 650W Cooler Master PSU, ki je mal sumljivega porekla, pa se se ni vdal. :D

Tista prva ura dejanskega playtime-a je zgledala zlo GTA like, nekih bugov nisem opazil. Character creation je resnicno preprost. Broflakes ne bodo razocarani, lahko izbiras med tremi velikostmi penisa in obrezano/neobrezano varianto. RPG elementa je toliko, da imas tistih nekaj osnovih statsov za izbrat, svoj origin in to je to.

Nekaj dialogov je casovno pogojenih ampak do zdaj niso bli blazno pomembni. Vec pa mogoce konec tedna.

Aja, za PC je prvi patch dolg 8GB. :)

shadeX ::

Kolk FPS-jev ti je ratal dobit ven?

lahko izbiras med tremi velikostmi penisa in obrezano/neobrezano varianto.

Čak kaj?

m0f0x ::

Eh, za "ding ding dong" pa bi lahko dali slider ;((

Sem preveril če ste sarkastični ampak očitno je zadeva še kako resnična. The fuck!

shadeX je izjavil:

Kolk FPS-jev ti je ratal dobit ven?

lahko izbiras med tremi velikostmi penisa in obrezano/neobrezano varianto.

Čak kaj?

Ne vem, nisem meril, pa zdaj se mi zdi, da sem imel ray tracing izklopljen. :)) Ampak kljub temu, je game izgledal resnicno lepo.

Argica ::

eni ste tudi res nori, da ste pokonci ob 3-4 zjutraj :)

Mato989 ::

Mene zanima kako globok smisel imajo RPG elementi glede dodeljevanja attributes določeni smeri... ali je dejansko če greš FULL guns specc dejansko đabe kot omenja en...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Mene zanima kako globok smisel imajo RPG elementi glede dodeljevanja attributes določeni smeri... ali je dejansko če greš FULL guns specc dejansko đabe kot omenja en...

Med ustvarjanjem karakterja ni nobenih skilov ali perkov ali cesarkoli podobnega. No, al pa jaz nisem videl tega. To je cist mozno, ker sem hitel. :))

XS!D3 ::

Jst sm probal zjutraj čist na hitro, po defaultu mi je na RTX3080 izbralo 4K Ray Tracing Ultra + DLSS na Auto, tiste prve scene okrog 50fps, več pa nisem uspel igrat. Ray Tracing brez DLSSja je no-go, kar je bilo videt že po benchmarkih (3090 naj ne bi dosegal niti 20fps pri 4K z RayTracing na Ultra in brez DLSS). Tako da tudi za high end grafe zaenkrat bodisi full resolucija brez RT ali pa RT + DLSS.

BigWhale je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Med ustvarjanjem karakterja ni nobenih skilov ali perkov ali cesarkoli podobnega. No, al pa jaz nisem videl tega. To je cist mozno, ker sem hitel. :))

Vem da so tekom igre skilli itd... to je pokazal oni gameplay zgoraj na ps5... ko lahko greš v hacking, guns, bla bla bla zanima me kako močno vpliva na tvojo sposobnost ubijanja če maš 0 v guns itd... To me dejansko zraven zgodbe najbolj zanima pri RPGju

O tem govorim

https://www.ign.com/wikis/cyberpunk-207...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

oo7 ::

Je mogoče pri vožnji z avtom spremeniti milje v kilometre ?

svecka ::

Tisti ki igrate, koliko je igra primerljiva z Deus Ex po mehaniki igranja? Je cyberpunk nadgradnja Deus ex?

dolenc ::

Itak bo za počakat par mescev, da dobi končno podobo z vsemi obliži.

Zgleda pa zaenkrat bol tko. Vsaj tiste buzzworde, ki sem jih jaz hotel slišat, ni v reviewih.
Gameplaya noben ravno ne opeva, zgodbe tud ne. Samo big big, shiny, open.

Bomo vidl čez par mesecev :)

Izi ::

Eno uro sem igral. Nobenih problemov, tudi nobene grafične napakice do sedaj še nisem opazil. Grafika pa taka, da samo zijaš z odprtimi usti.
Za Ultra mi ne potegne dovolj na moji GTX 1660 Ti na 1080p, je bilo med 45 in 55 fps, na High pa trdno stoji na 60 fps.
Po Ubisoftovi Valhalli, kjer po enem mesecu še vedno mrgoli bugov je tole neverjetno spolirana in nebugasta igra.

svecka je izjavil:

Tisti ki igrate, koliko je igra primerljiva z Deus Ex po mehaniki igranja? Je cyberpunk nadgradnja Deus ex?

Na Deus EX spominja samo po okolju, po mehaniki pa je primerljiva edino z Skyrim - The Elder Scrolls. Tisto kar uporabljaš tisto se ti izboljšuje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

IL_DIAVOLO ::

Slooki ::

Kateri procesor imaš?

Izi je izjavil:

Eno uro sem igral. Zaenkrat deluje zelo spolirano. Nobenih problemov, tudi nobene grafične napakice do sedaj še nisem opazil. Grafika pa taka, da samo zijaš z odprtimi usti.
Za Ultra mi ne potegne dovolj na moji GTX 1660 Ti na 1080p, je bilo med 45 in 55 fps, na High pa trdno stoji na 60 fps.

Berserker ::

Mi je zanimivo kako vsi igrate s top nastavitvami, jaz pa poizkušam uživat s 2015 middle range grafično, brez vsakih bonbončkov.:))

Igram že kakšni dve uri. Zaenkrat večjih bugov razen tega, da je Jackie odkorakal skozi vrata dvigala nisem opazil.

Izi ::

Slooki je izjavil:

Kateri procesor imaš?

Ryzen 3600, GTX 1660 Ti, 16 GB RAMA. Lahko bi sicer igral na Ultra, ampak ni čutiti tiste svilnate gladkosti, ki je samo na 60+ fps. Tako da bom igral kar na High.
Upam, da je jasno, da je SSD tukaj praktično obvezen.

Tribal ::

Downloadam že celo dopoldne, komaj čakam da zvečer začnem :D
Zgleda bom na 3080 lahko igral z RT on na 5120x1440 resoluciji, lahko pa tudi kak dlss vklopim da bo bolj tekoče...

Machete ::

Berserker je izjavil:

Mi je zanimivo kako vsi igrate s top nastavitvami, jaz pa poizkušam uživat s 2015 middle range grafično, brez vsakih bonbončkov.:))

Igram že kakšni dve uri. Zaenkrat večjih bugov razen tega, da je Jackie odkorakal skozi vrata dvigala nisem opazil.

Ni zanimivo, ampak je ultimativna perfekija. Če že zapravljaš čaš za gaming, ni neumno to delati z najboljšim kar nam tech omogoča.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

ahac ::

CP2077 je prehitel zadnji WoW expansion kot najbolje prodajana igra na PCju ob izidu.

https://twitter.com/ZhugeEX/status/1337...
Of the 8 million pre-orders for Cyberpunk 2077:

PC: 4.72m
Console: 3.28m

This will be the biggest day one launch ever for a PC version of a game. (Beats WoW: Shadowlands 3.7m)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Buggy ::

Izi je izjavil:

Slooki je izjavil:

Kateri procesor imaš?

Ryzen 3600, GTX 1660 Ti, 16 GB RAMA. Lahko bi sicer igral na Ultra, ampak ni čutiti tiste svilnate gladkosti, ki je samo na 60+ fps. Tako da bom igral kar na High.
Upam, da je jasno, da je SSD tukaj praktično obvezen.

Ryzen 5600X, 1080Ti, 16GB 3800Mhz RAM. High preset na 1440p je znotraj cca 65 fps in zunaj cca 55 fps. Ce nimas zadnjega driverja 460.79, se prekrivajo teksture od okolisa. Ko namestis zadnji driver pa se pojavlja flickering (vsaj pri Pascalu) na desktopu.
Jaz sem nekako resil tako, da sem dal na prefer max performance za power management v globalnih nastavitvah.

Spil? Zaenkrat nic za na trepalnice se postavljat..Spilam kot Nomad, sem pa prisel cez prvo misijo in treninge, ki mi jih Jackie ponudi v avtu podzemne garaze, preden greva v prvi fight v hotelu.

yayo ::

tipka/miška ali gamepad?

jaz osebno naslonjen v stol z Xbox One gamepadom. Streljanje je mal tecno, ker nisem vajen shootinga z gamepadom ampak gre.

Lojzze ::

za kontroler imaš v settingih aiming assiste

Machete je izjavil:

Berserker je izjavil:

Ni zanimivo, ampak je ultimativna perfekija. Če že zapravljaš čaš za gaming, ni neumno to delati z najboljšim kar nam tech omogoča.

Grafično sem takrat menjal ravno za Witcher3.

Igram večino starejše naslove na 1k resoluciji, tako da enostavno nima smisla ene plače zapravit zgolj za en špil.

Kurzweil ::

Zaenkrat se igra kar smooth... sta pa tako CPU in GPU na temperaturah kot še nikoli do zdej... oboje se smuka med 80-85 stopinj, vse pa bolj kot ne novo, čisto, vključno s termalno pasto...

Sicer imam gamepad, ampak sem po par minutah retardiranega premikanja, kakšrno je, če igraš z gamepadom, lepo preklopil na miško + tipkovnico...

Me prav zanima, kje bo prišla do izraza dolžina penisa, predvidevam, da bo kakšen vpliv na female characterje...

Ja tko k v živlenju, bol ko ne med kolegi, ostalim je vseen, pa tolk da glih po jajcih ne teče :D

Izi je izjavil:

Po Ubisoftovi Valhalli, kjer po enem mesecu še vedno mrgoli bugov je tole neverjetno spolirana in nebugasta igra.

Joj, al pa ce bi nehal spet nabijat? :))) Igra ni taksna katastrofa, kot marsikdo pravi, je pa dalec od tega, da bi bla spolirana. :D

yayo ::

Buggy je izjavil:

jaz osebno naslonjen v stol z Xbox One gamepadom. Streljanje je mal tecno, ker nisem vajen shootinga z gamepadom ampak gre.

Sem gledal košček Skill Up-ove recenzije na Youtubu kjer pravi, da je vožnja s tipko/miško ogabna, tako da preklopi na gamepad, ko mora vozit. Pa pri uporabi XBox ploščka pravi, da so hrošči kjer ni mogel obračati volana, če ni reštartal igre. Je avtomatska nastavitev grafike, ko igra prebere hardware in se samodejno nastavi za kaj, ali je bolj smeh?

Meni je pri 1080ti samodejno nastavilo na Ultra preset sam je bilo okoli 45fps na 1440p, zato sem dal na High.

Voznja na gamepadu pa je bila cisto lepo vodljiva, lahko bi rekel dokaj naravna in na nivoju nekih arkadnih dirkacin. AIM assist imam default in sicer "Standard" moram pa vseeno sam fokusirat glavo, ko se skrivam iza pultov...bom bolj stealth pristop zato fural ;)

Kurzweil ::

O kakšnih problemih z miško in tipkovnico vi to? Meni zadeva deluje popolnoma gladko, kot pri ostalih igrah, ki uporabljajo takšen način, niti pomislil nisem, da bi bilo kaj... dejansko se je prav fino vozit po wastelandu. Bom pa tudi sam, ko ne bom tolk pri stvar, da sedim za kompom, presedlal na gamepad občasno, ampak overall je izkušnja z miško + tipkovnico neprimerljivo boljša.

dronyx ::

Kurzweil je izjavil:

Me prav zanima, kje bo prišla do izraza dolžina penisa, predvidevam, da bo kakšen vpliv na female characterje...

Nekatere legendary weapons dobiš menda samo če imaš majhen penis.

Lahko bi tko naredil, če izbereš previsoko nastavitev, ko prideš v kako kočljivo sceno, da na random omedliš, ker si preveč krvi izgubil oz preusmeril :D

Lojzze ::

kdo pa pravi da ni takšnih scen :D

Mislem, da bi pol release še enkrat preložili

ahac je izjavil:

CP2077 je prehitel zadnji WoW expansion kot najbolje prodajana igra na PCju ob izidu.

https://twitter.com/ZhugeEX/status/1337...
Of the 8 million pre-orders for Cyberpunk 2077:

PC: 4.72m
Console: 3.28m

This will be the biggest day one launch ever for a PC version of a game. (Beats WoW: Shadowlands 3.7m)

Haha, ravno pri kosilu sem partnerki hvalil kako je Shadowlands pokosil prodajne rekorde v zgodovini iger na PC-ju. Očitno bom moral na večerji informacije dopolnit.

Sicer pa ne gre pozabit, da je WoW igra za katero ljudje vsak mesec plačujejo igranje, medtem ko CP te omejitve nima.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

A je kdo sprobal na PS4 Pro? Berem malo Twitte in vidim, da ima folk bolj kot ne slabe izkušnje...

mAXTER ::

Prvi bug na series s v prvih 5ih minutah... kot Nomad sem sel pes na stolp in mi je avto resetiralo nazaj v garazo... no od tam pa ven nisem vec mogel... avto brez odziva. Reload in z avtom do stolpa je resilo tezavo:D

A slučajno kdo ve, kako pospravit orožje?

Se mi je pa pojavil nov bug, ne gre preklapljat kamere v vozilu. :|

YesMan ::

Uff.. V takem stanju je trenutno igra na PS4, katastrofa... To zgleda in laufa kot GTA V na PS3 kombinirano s hroščavostjo Fallout New Vegas-a ob izidu.

Se mi prav smilijo tisti, kateri so naročili na konzolah prejšnje generacije. Sploh zato, ker jim nikoli niti niso pokazali kaj dejansko kupijo, ampak so igro tržili samo na PC verziji in nekaj malega na novejših konzolah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: YesMan ()

Evolve ::

user problem bo reku izi :))

bambam20 ::

YesMan je izjavil:

Uff.. V takem stanju je trenutno igra na PS4, katastrofa... To zgleda in laufa kot GTA V na PS3 kombinirano s hroščavostjo Fallout New Vegas-a ob izidu.

Se mi prav smilijo tisti, kateri so naročili na konzolah prejšnje generacije. Sploh zato, ker jim nikoli niti niso pokazali kaj dejansko kupijo, ampak so igro tržili samo na PC verziji in nekaj malega na novejših konzolah.

Na PS4 zadeva deluje ogabno grdo.

tole bi jaz zahteval denar nazaj...aja ne mores :)

To je zaenkrat kot No man's lie 8-O

Cyberpunk 2077 release bi lahko opisali takole:

Naredili so igro za igralce stare 18+, ampak so počakali da so vsi igralci ki so poslušali in gledali najavo igre dejansko postali 18+
Kako lepo od njih :))

Horas ::

sem vedel da mi igra ne bo pasala. preveč interakcij, preveč govorjenja bla bla. raje imam špile kjer se skos dogaja ne pa te pavze pa govorjenje.

mi pa špil lepo laufa na 1080ti 1440p high.

že uninstalirano
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Horas ()

Argica ::

Še dobro, da nisi plačal :=)

oo7 ::

Cyberpunk 2077 Had 8 Million Pre-Orders, 59% of Which Were on PC (Biggest PC Launch Ever)

https://wccftech.com/cyberpunk-2077-had...

««
14 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Witcher 4 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
23530555 (236) Enaplusdva
»

Dying Light 2 (strani: 1 2 3 4 )

18927527 (415) Predsednik11
»

Assassin's Creed Valhalla (2020) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26745122 (10355) Kvinta
»

The Witcher 3: Wild Hunt (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

1488275676 (39542) D3m

The Witcher (202?)

71122 (912) ahac

Več podobnih tem