» »

Dying Light 2

Dying Light 2

1
...
3 4
5
»

Enaplusdva ::

Izi je izjavil:

Slaba novica pa je da hočejo za ta "DLC" polno ceno 60€.
Čeprav je Standalone je to še vedno samo razširitev za DL2, z eno samo mapo in dolžino igranja samo okoli 18 ur.
Verjetno ne bo slaba zadeva ampak vrednost je maksimalno 30€. Ne postite se nategniti.

Techland so nategunske in lažnjive barabe. Ne nasedite trenutnim lepim besedam.
Dying Light 2 so zavozili izključno zato ker so odpustili enega najboljših piscev zgodb zaradi lažnih obtožb o spolnem nadlegovanju dveh lažnjivih prasic, za kateri se je kasneje na sodišču izkazalo da sta obe lagali. Pisatelj je sicer dobil tako mastno odškodnino da mu nikoli več ne bo treba delati, ampak Techland pa se mu ni nikoli opravičil ali mu ponudil da ga vzamejo nazaj. Ko so ostali brez pisatelja so sami poskušali nekaj skracati skupaj in potem smo videli kakšna žalost je bil DL2 kar se tiče zgodbe.

Drugi nateg pa je ko so za DL2 obljubili dve razširitvi. Izdelali pa samo eno, pa še to zanič.
Drugo obljubljeno razširitev pa sedaj poskušajo prodati po polni ceni, čeprav ima samo eno mapo (DL1 in DL2 sta oba imela po dve mapi) in manj kot 20 ur igranja,

18 ur je kratko ja za Dying light.
Prvi dve igri sta bili krepko preko 50 ur.

yayo ::

80,5 ur za DL1 in 158 za DL2. S tem, da nisem delal tistih post game peklenskih challengov v katerih nekateri uživajo.

Izi ::

Bober the Beaver: Visit Castor Woods!

To ne bodo tipične poletne počitnice v prelepi naravi... Pripravite se na nepozabne počitnice, ki jih doživiš samo enkrat v življenju >:D
Če se kdo sprašuje kaj hudiča je to ;) To je najnovejši trailer za Dying Light: The Beast

Dying Light: The Beast so prestavili za 1 mesec.
Novi datum je: 19. september 2025

oo7 ::

Izi je izjavil:

Polirajo ali kakšne hujše težave ?

oo7 je izjavil:

Izi je izjavil:

Pravijo da polirajo. Zadali so si cilj da bo to najboljši Dying Light do sedaj.
Po njihovo bo ta dodatni mesec poskrbel da igra ne bo samo "good" ampak bo "great" :D

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Izi je izjavil:

Pravijo da polirajo. Zadali so si cilj da bo to najboljši Dying Light do sedaj.
Po njihovo bo ta dodatni mesec poskrbel da igra ne bo samo "good" ampak bo "great" :D

Pravilno naj spolirajo pa tudi 1 mesec ni tako dolgo.

Dying Light: The Beast - Official Blood & Guts Trailer

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Dying Light: The Beast - Official 'Welcome to Castor Woods' Trailer | Into the Infinite 2025

Gregor459 ::

Dying Light: The Beast - Official Part 1: Torture & Suffering Trailer

Dying light 4 :)

Dying Light: The Beast Devs Already Have Ideas for a Fourth Game in the Series

https://gamerant.com/dying-light-the-be...

Sistemske zahteve

Dying Light: The Beast - Official Part 2: Out in the Wild Trailer

Gregor459 ::

Igra izide 1 dan prej kot je bilo načrtovano. 18 september

Dying Light: The Beast - Official 'The Story So Far' Trailer

Cd keys nima niti ene kode za DL Beast. Kaj se to dogaja ?

Ja, sem tudi jaz opazil da ključev iz druge roke ni nikjer za to igro. Je treba kupiti kar direkt na Steamu.
Drugi problem je da opisi pridejo šele po izidu in se je treba malo potruditi da najdeš opise tistih, ki so igrali posebno Demo verzijo za opisovalce. Po do sedaj prebranem in videnem kaže zelo dobro. Praktično vsi se strinjajo da je The Beast občutno boljši kot drugi del igre.

Techland se je pohvalil, da je že precej preko milijon lastnikov Dying Light: The Beast. V to so seveda všteti tudi tisti, ki so kupili DL2 Ultimate in dobili The Beast zastonj.

Po ogledanih videih sem se odločil da kar nabavim 8-) Igra štarta globalno. Po našem času danes on 18:00

Kot vsi ljubitelji Dying Light franšize že vedo je treba najprej iti sem in pobrati nove "gifte" za igro:
https://pilgrimoutpost.techlandgg.com/d...
Tako kot za DL in DL2 bodo tudi za DLTB kmalu na voljo Bountiji, ki ponavadi prinesejo najboljšo opremo v igri.

Pa Docket kode ne pozabite vpisati tukaj:
https://dockets.dyinglightgame.com/
Kdor ne spremlja ima tukaj zbranih že kar 19 kod za DLTB:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/...
Upam da ne bo prelahko z vso to nabrano nagradno opremo ;)

Enaplusdva je izjavil:

Cd keys nima niti ene kode za DL Beast. Kaj se to dogaja ?

Preload že teče. Jaz sem dobil 25. julija, pa ne na CDK. Očitno so vse razprodali veliko prej. Vidim le šverc accounte za kupit.

Malo me skrbi da je pod strojnimi zahtevami navedeno da mora CPU imeti najmanj 16 niti. Moj jih ima pa samo 12. Upa da ne bo pretiranega zatikanja.
Strojen zahteve za CPU so noro visoke za to igro. Minimalno Intel i5-13400F ali AMD Ryzen 7 5800X.
Za GPU so pa po drugi strani dokaj nizke zahteve. V mojem PCju je pa ravno CPU ozko grlo :8)

Dying Light: The Beast -- Launch Trailer

Se še odločam, če bi dal Henrija v KCD 2 malo na dopust in probal Dying Light :)

Deluje brez problemov in zaenkrat kaže na zelo dobro igro. Zna prekositi celo prvi del.

Sem včeraj probal. Sem igral toliko, da sem prišel v odprti svet. Je delovalo brez težav in okolica zgleda zelo lepo.

Ja super lepa pokrajina. Smo nekje v Alpah. Ni pa jasno ali je to Švica, Avstrija ali celo Slovenija :D

Uporaben nasvet: Ne šparaj orožja. Vedno uporabljaj najmočnejše orožje.
Orožja imajo level in ta naj bo po možnosti enak tvojemu levelu ali pa največ en level nižje. Dva levela nižje orožje je praktično zanič in ga moraš upgradati na nov level ali pa razdreti v materiale in skraftati novo. Pomembno: Ko upgradaš orožje se mu obnovi število možnih popravil. Orožje ki ga skraftaš pa je vedno tvojega levela.

Glede na vse to so najpomembnejša stvar v igri načrti za orožja in nadgradnje. Kar pomeni da je najpomembnejša stvar raziskovanje.
Druga najpomembnejša stvar so pa seveda materiali. Vedno poberi vse kar vidiš !!!

Pobijanje Zombijev je dokaj nepomembno opravilo. Hitro pridejo novi in nikoli jih ne zmanjka. Dobljeni XP za pobijanje pa je tako majhen da s pobijanjem ne prideš nikamor. Edini smisel pobijanja Zombijev je da jim pobiraš materiale. Je raziskovanje precej bolj donosno kar se tiče materalov. Še posebej se splača čistiti tiste temačne sobice, ki so označene na zemljevidu in so polne materalov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

En hudo nadležen Bug se pojavlja. Je znan ampak vprašanje kdaj ga bodo popravili.
Sonce se včasih zatakne in noče zaiti ali pa noče vziti. Potem imaš pa ponoči sonce ali pa podnevi noč ;(( Restart igre pomaga ampak je pa hudo nadležno.

Za razliko od 2. dela ki sonca sploh ni imel, je sedaj Sonce spet prava luč ki se premika po nebu, tako kot je bilo v 1. delu, ampak očitno nekaj ne deluje kot bi moralo in se premikanje pogosto zatakne.

Katero težavnost igraš IZI ?
Jaz sem izbral težavnost survival. Edino minus tukaj je če umreš izgubiš XP točke.

Težavnost lahko spreminjaš kadarkoli zato ni pomembno na kateri igraš. Če je pretežko premakneš dol ali obratno.
Igra ni prav lahka, en Boss Fight ki sem ga imel je bil na Survival praktično nemogoč.
Se mi zdi da je težavnost usmerjena na Co-op, ki je daleč lažji kakor Solo.

Ne igram še ampak moja izkušnja z dvojko je bila zelo frustrirajoča na hard težavnosti - prvih 20 ur. Ker sem enko igral na hard sem šel tudi dvojko pa sem napredoval zelo počasi. O spopadih niti govora, moral sem bežati pred vsem živim, tudi nočni parkour je bil off limits. Ko sem končno nabral dovolj xp se je vse vsedlo v udobnejše kolesnice in je igra postala "normalna".

Sem imel kar veliko dela s prvim šefom v samostanu, ampak mi je uspelo v prvem poiskusu na survival.

Tribal ::

Bosi so večinoma isti princip. Počakaj napad, dodge, dodge in poka 1krat ali 2 krat in to dokler ne pokončaš.
Prav tako vsi večji mesnati nasprotniki.

Orožja se kvarijo za moje pojme veliko prehitro, moraš izbirati kaj je vredno spopada. Večinoma plezaš in se ogibaš spopadom. Zombije ubijam samo okoli POIjev ostalo samo ignoriram. Sem v lvl1 coni in sem dobil side quest lvl 11... Ubiti Jago, po 15 min tolčenja sem umru, nimam pojma koliko je še potrebno da bi umrla...

Proti 2ki je težja igra. Human nasprotniki so nenormalno težji.
Zaenkrat navdušen, zaenkrat pogrešam bolj uporaben parkour. Bomo videli kako se razvije.
Beast mode je pa zanimivo na voljo vedno ko ga potrebuješ.

Obstaja skill, ki občutno zmanjša hitrost kvarjenja orožja.
Človeški nasprotniki so pa prave Ninje, kar se tiče hitrosti odskakovanja. Zelo težko jih je zadeti z hladnim orožjem. Priporočam strelno orožje ali pa na začetku skill kjer skočiš v zrak in dvakrat pritisneš brco. Čeprav je to prvi skill je zelo uporaben in za človeške nasprotnike precej smrtonosen.

Pri Beast skillih pa se je treba čim prej naučiti "Beast Controlled", da lahko Beast Mode štartaš po želji takrat ko ga potrebuješ.

ZiedRieke ::

Kako je pa kaj z bugi? Je že smiselno začet z igranjem ali je bolje počakat na patch?

Jaz razen občasnega zataknjenega dnevno nočnega cikla nisem opazil drugih bugov.
Nekateri poročajo da jim ob dežju dežuje v notranjih prostorih, ampak jaz tega nisem opazil.
Oba ta buga naj bi popravili v prvem patchu, ki pride v začetku tega tedna.

Moram pa reči da je "Woke" v tej igri kar močan.
V mestecu sredi Alp, z vseh strani obkroženem s 4 tisočaki, več kot pol Zombijev pa je črncev in to kot oglje črnih Afričanov.
V post apokaliptičnem svetu, kjer na celem svetu živi samo še peščica ljudi so vse ženske še vedno močne in neodvisne in so jim moški bolj v nadlogo kot korist.
Našega junaka na začetku igre seveda reši ženska, praktično lepotica. Med kupom Zombijev živi popolnoma sama. Ko nas reši nam takoj pove da naj jo pustimo samo ker ima kup dela in se nima časa ukvarjati z nami, pa seveda nam naloži še kup ukazov.
V prvi skupnosti ljudi na katere naletimo, in ima kup moških, je vodja seveda spet ženska. In za povrh še črnka.
In ko skupnost zaide v hude težave in skozi streho začno vdirati Zombiji. Skupnost, ki jo sestavljajo predvsem moški, pošlje na streho v skoraj gotovo smrt žensko, da jih bo rešila. In to žensko v rodni dobi, ki jih je na celem post apokaliptičnem svetu samo še peščica. Kdo hudiča piše te neumnosti?
Glavni zlobnež pa je po pričakovanju seveda bel moški Arijske rase.

Tribal ::

Ma voke mene ne moti prov dost, ker je itaq povsod prisoten, bolj me moti ko te kampanija pošlje na drug konec, potem se moraš pa vračati spet na drug konec... Seveda ni fast travel in je treba laufat al pa iskat avto... Umetno podaljšuješ kampanijo :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tribal ()

ZiedRieke je izjavil:

Kako je pa kaj z bugi? Je že smiselno začet z igranjem ali je bolje počakat na patch?

Igral zaenkrat okoli 3,5 ure in nisem naletel na nobenega.

Izi je izjavil:

Jaz razen občasnega zataknjenega dnevno nočnega cikla nisem opazil drugih bugov.
Nekateri poročajo da jim ob dežju dežuje v notranjih prostorih, ampak jaz tega nisem opazil.
Oba ta buga naj bi popravili v prvem patchu, ki pride v začetku tega tedna.

Moram pa reči da je "Woke" v tej igri kar močan.
V mestecu sredi Alp, z vseh strani obkroženem s 4 tisočaki, več kot pol Zombijev pa je črncev in to kot oglje črnih Afričanov.
V post apokaliptičnem svetu, kjer na celem svetu živi samo še peščica ljudi so vse ženske še vedno močne in neodvisne in so jim moški bolj v nadlogo kot korist.
Našega junaka na začetku igre seveda reši ženska, praktično lepotica. Med kupom Zombijev živi popolnoma sama. Ko nas reši nam takoj pove da naj jo pustimo samo ker ima kup dela in se nima časa ukvarjati z nami, pa seveda nam naloži še kup ukazov.
V prvi skupnosti ljudi na katere naletimo, in ima kup moških, je vodja seveda spet ženska. In za povrh še črnka.
In ko skupnost zaide v hude težave in skozi streho začno vdirati Zombiji. Skupnost, ki jo sestavljajo predvsem moški, pošlje na streho v skoraj gotovo smrt žensko, da jih bo rešila. In to žensko v rodni dobi, ki jih je na celem post apokaliptičnem svetu samo še peščica. Kdo hudiča piše te neumnosti?
Glavni zlobnež pa je po pričakovanju seveda bel moški Arijske rase.

Ja sredi alp je tale populacija popolnoma zgrešena. Bi rekel, da so igro delali američani ampak so jo poljaki.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

MojsterX ::

igralnost je tisto kar šteje, uživam. To je DL2 ki smo ga čakali. Noči so pa tiste prave strašljive in seveda tudi podnevi je super, ker ni tako kot v prvem delu, ker sedaj te lahko tudi navadni zombiji ujamejo in si šiškebab.

Poštena nadgradnja odličnega DL1 expansiona "The Following" .

Easter Egg :D
 Excalibur

Excalibur

Da se ga celo potegniti iz kamna in uporabljati, ampak je treba najprej najti 8 posebnih kamnov in izvesti ritual.

V prvi igri je bil tudi ta meč na enem majhnem otočku.

Zaenkrat brez pripomb.
Sem pa končno odklenil kontrolo na beast, da sedaj jaz odločim kdaj se Cranu strga :) Prej je bilo kar malo tečno, ker se mu je strgalo ravno takrat, ko ni bilo potrebe.
Drugače pa veliko boljše kot Dying Light 2 sploh mapa.

Dying Light: The Beast - Official Accolades Trailer
1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8010963 (278) Gregor459
»

Dying Light (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26850579 (3444) oo7
»

Dead Island 2

425462 (565) oo7
»

GOTY Glasba 2015