» »

Dying Light 2

Dying Light 2

««
6 / 6
»
»»

Izi ::

Hehehe, you got me :D
Takrat še nisem vedel da The Beast bolj sodi k prvi igri kot drugi.
Kakorkoli že, izkazalo se je da Techland še ni za odpis. Bomo za naslednji Dying Light odprli novo temo :P

oo7 ::

Ja lahko se odpre nova tema ali pa če je obstoječa meni je vseeno :)
Koliko časa misliš, da bo treba počakat na naslednji Dying Light ?
Menda je Techland delal tudi na eni fantazijski igri ampak naj bi tisto igro preklicali.
Naslednja Dying Light igra če bodo nadaljevali možno, da bo več igralnih likov glede na konec Beasta ?

Izi ::

Čisto nič še ni znano o Dying Light prihodnosti.
Po moje tudi sami še nimajo načrta kako naprej. Ali bodo širili The Beast ali začeli z novo igro.

Glede na velik uspeh The Best in na dejstvo da še vedno delajo vsebino tako za DL1 kot DL2, pričakujem da bodo tudi za DLTB še precej let izdajali nova poglavja, tedenske Bountije in razne izzive.

Zgodba se bo zagotovo nadaljevala, glede na presenetljiv konec DLTB, ki kar kliče po nadaljevanju. Sedaj se nadaljujeta kar obe zgodbi, tako Crane kot Aiden.
Lahko vodijo dve različni zgodbi ali pa jih združijo. Možnosti je ogromno...

Popravljanje Bugov za The Beast jim gre odlično od rok, glavnina Bugov je že odpravljena. Sedaj kmalu pričakujem NG+ za The Beast, v roku par mesecev pa še vključitev The Beast v njihov Outpost, ki bo razširil Bountije na vse njihove igre. Potem pa še kakšen DLC, dvig maksimalnega levela in podobne zadeve.

O novi igre je pa še mnogo prezgodaj razmišljati. Glede na dejstvo da Techland igro The Beast že dolgo časa interno vodi kot Dying Light 3, je vprašanje ali bo naslednja igra Dying Light 4, Dying Light: The Beast 2 ali kaj tretjega.
Bosta Crane in Aiden imela vsak svojo igro ali bosta nastopala skupaj?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8111218 (230) Gregor459
»

Tomb Raider 4 (strani: 1 2 )

879525 (1829) oo7
»

Dying Light (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26850800 (3665) oo7
»

Dead Island 2