Forum » Kaj kupiti » Zamenjava za xtreamer DVD
Zamenjava za xtreamer DVD
Djuro ::
Zdravo!
Prejšnji teden je strela udarila v telefonski kabel in po hiši mi je skurilo vse naprave, vezane na mrežo.
Skratka, skurilo mi je tudi Xtreamer DVD player. Le-ta mi je služil čist OK, večinoma si prek mreže predvajam filme in oddaje ki se nahajajo na računalniku.
Ker nisem prav nič na tekočem bi prosil za pomoč. Moje zahteve so: mrežni priključek, predvajanje z windows share-a (SMB), optični izhod, kompozitni izhod. Cena okoli 150€.
Hvala za predloge.
Prejšnji teden je strela udarila v telefonski kabel in po hiši mi je skurilo vse naprave, vezane na mrežo.
Skratka, skurilo mi je tudi Xtreamer DVD player. Le-ta mi je služil čist OK, večinoma si prek mreže predvajam filme in oddaje ki se nahajajo na računalniku.
Ker nisem prav nič na tekočem bi prosil za pomoč. Moje zahteve so: mrežni priključek, predvajanje z windows share-a (SMB), optični izhod, kompozitni izhod. Cena okoli 150€.
Hvala za predloge.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop - kratek stikOddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (864) | Iztok105 |
» | udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10031 (7476) | gregor |
» | IPTV preko koaks kablaOddelek: Omrežja in internet | 2834 (2245) | Infinity |
» | Crknil napajalnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 947 (807) | Brane2 |
» | Y adapter za mp3 player (za priklop dveh slušalk)Oddelek: Zvok in slika | 994 (918) | Ch4N93 |