Forum » Na cesti » Potrdilo o razgradnji avtomobila
Potrdilo o razgradnji avtomobila
Good Guy ::
Težava je sledeča.
Mam avto, katerega se bom v kratkem znebil. Da bi dobu vsaj nekaj od njega, sem ga pripravljen razgraditi (ne preko neke firme ampak sam) in sortirati železo, aluminij, palstiko... in potem vse skupi prodat neki firmi, ki ta material odkupuje. Problem se pojavi ker rabim potrdilo o razgradnji avtomobila, katerega pa izdajajo samo firme, ki se s tem ukvarjajo.
Torej zanima me kako pridobiti potrdilo glede na to da bom avto razgradil sam.
Hvala!
Mam avto, katerega se bom v kratkem znebil. Da bi dobu vsaj nekaj od njega, sem ga pripravljen razgraditi (ne preko neke firme ampak sam) in sortirati železo, aluminij, palstiko... in potem vse skupi prodat neki firmi, ki ta material odkupuje. Problem se pojavi ker rabim potrdilo o razgradnji avtomobila, katerega pa izdajajo samo firme, ki se s tem ukvarjajo.
Torej zanima me kako pridobiti potrdilo glede na to da bom avto razgradil sam.
Hvala!
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
amigo_no1 ::
Ustanoviš firmo, dobiš licenco, si napišeš potrdilo.
Ga razstaviš, prodaš, prijaviš da so ti ga ukradli, po možnosti v tujini.
Že tako preveč ciganov razstavlja, kuri kable/gume in prodaja.
Ga razstaviš, prodaš, prijaviš da so ti ga ukradli, po možnosti v tujini.
Že tako preveč ciganov razstavlja, kuri kable/gume in prodaja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
stock ::
Potrdilo o razgradnji dobiš ko se stisne školka, če prineseš že primerno za stisk, torej sam odstraniš vse plastike obloge itd.. Dobiš tudi kak evro, tud do 200€. Potem pa ostalo prodaš po delih naprimer..
Če imaš čas in predvsem prostor, lahko z njega povlečeš več ko 1000€ pa tudi če je nevozen.. saj so gor kaki žmigavci, sedeži, odbijači xD motor..
Če imaš čas in predvsem prostor, lahko z njega povlečeš več ko 1000€ pa tudi če je nevozen.. saj so gor kaki žmigavci, sedeži, odbijači xD motor..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | potrdilo o razgradnji avtomobilaOddelek: Na cesti | 6039 (2304) | fikus_ |
» | Dajatev za odjavljeno vozilo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 29774 (16330) | Miha 333 |
» | Kaj storiti s starejšim avtom?Oddelek: Na cesti | 5703 (4051) | matobeli |
» | Prodaja avtomobila nekomu brez izpita (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 25345 (23807) | AndrejO |
» | Dars me je obtožil da bom storil prekršekOddelek: Loža | 5260 (3761) | alexmarsic |