» »

Avtoradio

Avtoradio

Kezman91 ::

Imam namen menjati avtoradio v Clio-tu (letnik 1999). Sedaj je not originalni renault Phillips (22DC461).

Gledal sem 2 modela:

http://geizhals.at/714336
http://geizhals.at/730392

Vem, da boste vsi rekli Alpine vendar, ker se ne spoznam na te zadeve vas prosim če mi na kratko poveste v čem se razlikujeta??

Glede na to, da ima avto obvolanske kontrole me zanima, če bo delovalo tole:

http://www.ebay.co.uk/itm/KENWOOD-Renau ... 242wt_1413
oz.
http://www.ebay.co.uk/itm/ALPINE-Renaul ... 242wt_1413

Hvala za pomoč!

mvodopivec ::

Živjo

Malo pozen odgovor ampak vseeno mogoče je še aktualno.

Glede Kenwooda. Po mojema sploh ni ali pa saj ni bila slaba izbira. Se spomnim, da smo včasih vsi imeli Kenwoode in Blaupunkte. Sem pa par let nazaj imel enega samo se ne spomnim točnega modela, skratka je že imel USB priklop in vse. Ampak toliko problemov kot sem imel s prepoznavo ključka, 100x snemat komade da so bili čisto pravi skratka groza. Potem pa je ščasoma crknilo še to in ker sem ga naročil iz ebay-a sem se lepo obrisal pod nosom.

Ne morem reči, da je ta model ki si ga predlagal slab ampak jaz nikoli več ne kupim Kenwooda. Glede Alpine znamke pa slišim veliko pohval. Vem da tudi tekmovalci veliko uprabljajo še stare modele 9855 in podobno tako, da nekaj je že na tem. Tega določenega modela še nisem videl ali stestiral samo, če gre sodit po kakovosti znamke dvomim, da bi delali kaj slabega.

Jaz imam trenutno sicer Blaupunkta Torronto 410 ampak bom verjetno v kratkem šaltal na kakšnega Alpine ali pa Pioneerja mi nekako ne potegne dizajn.

Tako, da ne razpredam preveč jaz bi se raje odločil za Alpine kot za Kenwooda. Tudi ne vem kako je pri nas z uvoznikom za to znamko ali sploh je. Iz tujine pa res ne priporočam kupovat elektronke, ker se hitro lahko opečeš.

Tiste obvolanske, ki si jih nalimal pa meni ne odpre samo spet ebay mogoče ni najboljša variata kupovat te zadeve. Ne vem jaz sem parkrat nabavil take stvari preko ebaya, amazona ipd pa sem ugotovil da je vse super dokler zadeva deluje potem, ko pa kaj crkne greš pa lahko v najbližjo trgovino in stvar kupiš še enkrat. Se mi je tudi že zgodilo, da sem iz ebaya od kitajcov dobil čisto napačno stvar potem pa so mi zatrjevali da sem 100% to naročil.

Skratka jaz bi se odločil za Alpine pa nabavi ga tukaj v Sloveniji boš imel saj račun in garancijo. Pa če kaj crkne lahko neseš na servis in vse. to je moje mnenje

Lp

miraldi ::

Jaz ti tudi priporočam Alpine drugače pa pioneerja. Sam imam tega in sem zelo zadovoljen znjim
http://www.makspro.si/index.php/avtorad...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avtoradio (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7814351 (8650) Trupl0
»

avtoradio pioneer ali alpine (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
505850 (3604) ProGo
»

nakup SONY avtoradia

Oddelek: Kaj kupiti
152713 (2462) wolk111
»

Kateri avtoradijo ima bolj čist zvok

Oddelek: Kaj kupiti
272281 (1791) Vanquish
»

MP3 Avtoradio Sony CDX-M9900 ?

Oddelek: Na cesti
181832 (1656) tony10

Več podobnih tem