Forum » Strojna oprema » Slovenski CD-ji
Slovenski CD-ji
Jochaan ::
Sem kupil Slovenske ULTRA 80 min CD-je.
Pa mi ko dam noter napiše maksimalna hitrost 16X, Na škatli pa 48X.
Imam Teac 48/16/48.
Zanima me ali je lahko kaj narobe z Teac-u?
LP
Pa mi ko dam noter napiše maksimalna hitrost 16X, Na škatli pa 48X.
Imam Teac 48/16/48.
Zanima me ali je lahko kaj narobe z Teac-u?
LP
Han ::
Teacov firmware ne vsebuje informacije o teh ploščah, zato ne ponudi nazivne hitrosti. Ko bo na voljo popravljen in posodobljen firmware, zna biti kaj bolje...
Drugače s pečko kot tako ni nič narobe!
Drugače s pečko kot tako ni nič narobe!
kljukec ::
Mam plextorja - 40X-kratnika. Kupu v soboto v Big-bangu v Celju te CD-je. Probal zapečt dva CD-ja in oba bla hin. Mam jih še 28 kom teh Cd-jev, ki so pa očitno sranje. Ostale mi prepozna kot 10min CD-je. Najraje bi vse nesel nazaj in zamenjal, sam morem prvo račun najti.
jos69 ::
Tudi sam sem kupil nekaj teh Cd-jev v BigBangu in mi prepozna prostora za 10 min.Sem dal overburn in zapekel file 750 MB -brez problemov.Od treh CD-jev vsi trije v redu,bere normalno.
jos69 ::
Aja,sorry...spregledal.Ne vem mogoč je fora v pekaču.Cd medije sva verjetno kupila iste...ni mi jasno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poceni prazni CD-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8768 (7014) | Zheegec |
» | V kolikšnem času vam posname poln 700MB CD? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5089 (4198) | Lime |
» | pisanke (.si cd ji) probelmi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6435 (4855) | DeLonghi |
» | Natega s CD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1053) | 3LeR. |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8866 (6281) | City |