Forum » Mobilne tehnologije » samsung galaxy ace
samsung galaxy ace
t4s4 ::
Zdravo, jaz imam en problem, nevem kak bi si lahko narihtala drugo temo na telefonu?! Ne najdem nikjer ikone teme!
francek1 ::
A si blond??? Oprosti za tole vprašanje, ampak če kljub jasnemu odgovoru zgoraj, da si iz Marketa( OK, Google Playa...) potegneš program GO Launcher, še sprašuješ neumnosti, potem Android ni zate...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: francek1 ()
t4s4 ::
Ne nisem blond in zakaj bi naj bla blond?
No ok to me je zanimalo, kaj za programa rabim. In zdaj, če nisem takoj razumela sem že blond, mislim!!
sory ampak imam prvič androida pa nemorem vse vedet!!
No ok to me je zanimalo, kaj za programa rabim. In zdaj, če nisem takoj razumela sem že blond, mislim!!
sory ampak imam prvič androida pa nemorem vse vedet!!
Zgodovina sprememb…
- spremenila: t4s4 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 880554 (3239) | BorutK-73 |
» | Asterisk VoIP - izkušnje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 17458 (3105) | webbacklink |
» | Update android da ali neOddelek: Mobilne tehnologije | 7475 (6425) | Steampunk |
» | Transformer prime trpi za šibkim GPS sprejemnikom, zaklenjenim bootloaderjemOddelek: Novice / Android | 11360 (8123) | franci |
» | W8 Metro tema za rootane Android tabliceOddelek: Novice / Windows Mobile | 6897 (5056) | Tilen |