Forum » Kaj kupiti » matična nforce 2
matična nforce 2
Zheegec ::
Ne da se mi gledat, samo mislim da je NF7 Raje res Epoxovo kupi, samo moraš BIOS updatat, ker je gor verjetno še star BIOS, ki ni ravno gut.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Tomaz27 ::
A mi pove kdo zakaj je ta epox-ova plata tolko boljsa od asusove? Jaz sem malo clanke na netu bral pa sn opazo da ravno to asus-ovo full hvalijo, da je full nagrad dobila in da se da z njo dobro navijat in pri tem ostane stabilna?
Jaz namrec dobim v pondeljek racunalnik z to plato A7N8X pa me zanima ce sn se zajebal z nakupom. Bla pa je vbistvu 4000 sit drazja samo od epox-ove glede na to da so epoxovi ceno dvignili.
Tnx
Jaz namrec dobim v pondeljek racunalnik z to plato A7N8X pa me zanima ce sn se zajebal z nakupom. Bla pa je vbistvu 4000 sit drazja samo od epox-ove glede na to da so epoxovi ceno dvignili.
Tnx
Zheegec ::
Glede na ceno in glede na to, da se bolje navija kot Asusova, je malo boljša, samo nforce2 je še vedno nFroce2, tako da so razlike majhne, drugače pa tudi Asusova ni slaba, ampak je kar zelo dobra!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
borchi ::
Če primerjate ti dve plati asus a7nx8 (non-deluxe) in epox 8rda+: asusova ima slabši southbridge (torej nima tako dobrega zvočnega sistema in nima firewire podpore), se slabše navija, da o bios update-ih ne govorimo in je 3.000 sit dražja. ergo?
l'jga
Tomaz27 ::
Pri asusovi
South Bridge: NVIDIAŽ nForce2 MCP
RealtekŽ ALC650 6CH w/built in HP amplifier
Pri Epox-ovi
South Bridge: NVIDIA nForce2 MCP-T
Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound, with NForce Dolby level decode
V cem se bo poznala razlika ce mi samo poves. Jaz mam vbistvu 5 zvocnikov priklopljenih
na komponento iz komponente pa navadni vtikac v line in na SB-ju. Torej pri meni tu
nebi smelo bit razlike menda v zvoku ne?
Pa kaj pomeni pri asusovi w/built in HP amplifier? A ma ojacevalec vgrajen not or?
tnx
South Bridge: NVIDIAŽ nForce2 MCP
RealtekŽ ALC650 6CH w/built in HP amplifier
Pri Epox-ovi
South Bridge: NVIDIA nForce2 MCP-T
Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound, with NForce Dolby level decode
V cem se bo poznala razlika ce mi samo poves. Jaz mam vbistvu 5 zvocnikov priklopljenih
na komponento iz komponente pa navadni vtikac v line in na SB-ju. Torej pri meni tu
nebi smelo bit razlike menda v zvoku ne?
Pa kaj pomeni pri asusovi w/built in HP amplifier? A ma ojacevalec vgrajen not or?
tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sata2Oddelek: Pomoč in nasveti | 945 (866) | bacil |
» | Katero ploščo za AMD jeOddelek: Kaj kupiti | 2407 (1255) | ČIP 008 |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31914 (18509) | Jaffa |
» | Epox 8rda+ ali Asus A7N8X-XOddelek: Kaj kupiti | 1221 (1147) | TribesMan |
» | Epox 8RDA+ vs 8RDA !!! PAZITEOddelek: Strojna oprema | 2743 (2127) | borchi |