» »

POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na servisu !!

POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na servisu !!

Lonsarg ::

Jaz sem na Motoroli Milestone kar sam zamenjal tisto tipkovnico, ko se je napihnila, počakal 2-3 tedna da je za 5-10€ pršlo z ebaya, pa preprosto odlepil in prilepil novo. Svašta telefon, saj ne da se je potem par mesecev kasneje pa kabel pokvaril, šrot telefon da večjiga ni, na servisu mi je rekel, da imajo prakso, da Motorole Milestone v celoti zamenjajo, da se jih sploh ne popravla, ker imajo tisti čudni mehanizem znotraj.

Bellzmet ::

Pa še nekaj. Tole pošiljanje telefonov direktno v servis po moje ni v redu. Kar je za mene kot končnega kupca pomembno je to, kje sem telefon kupil in v tem primeru je to Simobil.

Briga mene servis, problemi...naj mi Simobil kot prodajalec zrihta breziben produkt.

lp

darkolord ::

Če uveljavljaš stvarno napako, jo itak uveljavljaš pri prodajalcu.

basket ::

@ RejZoR
no, zdaj ko si opsial in dal primer šumečih tablet, mi je postalo takoj jasno, kako hitro lahko narediš kaj takega če hočeš..

sicer bi najraje odprl in preveril če so to res prave fotografije.. vendar dokler zadeva ni dokončno rešena raje ne bom tikal telefona, da pol res ne bova sama kriva za kako stvar..


Zdaj še počakava na odgovor Simobila, potem pa če zadeva ne bo rešena se bova čez teden dni obrnila na medije, prav tako pa bova zadevo objavila na internetu/facebooku in sproducirala kak verižni mail.. pri vsem tem bova pa tudi dala povezave na forume, toliko da pokaževa, da to ni osamljen primer ampak kot kaže delajo kar sistematično.. tak da če ima kdo še podobne izkušnje naj kar napiše, da se zadeva v čim večji meri razkrije..

Prav tako bom napisal en mail sonyu in kot pravite evropskemu distributerju (to še sploh moram ugotoviti, kdo to sploh je?).. pisal jim bom pa kar v nemščini glede na to, da mi angleščina ne leži ranvo (mislim, da jim nemščina nebi smela predstavljati prevelike težave :). saj od te poteze ne pričakujem ravno nekega uspeha, samo tako kot ste že umenili, naj bodo (v kolikor to že niso) vsaj seznanjeni s tem, kake stvari se dogajajo..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: basket ()

roli ::

Lonsarg je izjavil:

Jaz sem na Motoroli Milestone kar sam zamenjal tisto tipkovnico, ko se je napihnila, počakal 2-3 tedna da je za 5-10€ pršlo z ebaya, pa preprosto odlepil in prilepil novo. Svašta telefon, saj ne da se je potem par mesecev kasneje pa kabel pokvaril, šrot telefon da večjiga ni, na servisu mi je rekel, da imajo prakso, da Motorole Milestone v celoti zamenjajo, da se jih sploh ne popravla, ker imajo tisti čudni mehanizem znotraj.

Tukaj se pa ne bom čisto strinjal. Sicer sem telefon jaz vmes že zamenjal in Milestone dal očetu ampak kar se kvalitete izdelave tiče je pa definitivno na zelo visokem nivoju. Sicer sem enkrat menjal touch panel, ker ga je polovico crknilo in je definitvno zelo čudno skup sestavljen. Skupaj ga bolj drži lepilo kot kaj drugega ampak ni tak problem. Tako da v kolikor je stvar izven garancije greš na ebay, dobiš crknjeno komponento za par EUR in sam zamenjaš.
http://www.r00li.com

Lonsarg ::

Če nisi aktiven uporabnik mogoče.
Ko sem jaz telefon razdrl, je bil kabel ki je sredi slide mehanizma totalno odrajsan, ni čudno da ja povezava do ekrana crkovala že dva tedna preden je dokončno crknila. Enostavno je omejitev Motorole Milestone kake 10000 slidov, potem pa ne dela več zaslon. In ja 50 slidov telefona ni problem narediti v enem dnevu, še več sem jih pomoje. To je v enem mesecu 1500 slidov in gre katerikoli slide telefon papa. Tako Milestone kot Xperia X1 sta mi v pol leta umrla in nič več slide telefonov zame, ever.

Boky ::

Očitno je slabo delo Top Time-a bil eden od razlogov, da ne servisirajo več HTC-jev. Zdaj jih servisira Emonagram.

RejZoR ::

Upam da delajo kaj bolje. HTC-ji so mi zelo všeč in s trenutnim sem zelo zadovoljen. Ampak me je misel o tem, da bi imel take bedaste probleme vedno odvrnila od misli, da bi kupil kakšnega. Kar še vedno velja za Sony-je...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Boky ::

Imel prejšnji teden na servisu Diamonda2. Zanič je lovil satelite(oz. jih sploh ne) in touch ga je nekaj biksal. Po cca treh dneh so me klicali, da lahko pridem dvignit telefon. Menjali so matično ploščo in in ekran, na kar imam spet 2 leti garancije.
Kolikor vem, so pri Top Time-u telefone (vsaj HTC-je) pošiljali naprej v na servis v Italijo, Emonagram pa ima svoje serviserje.
Razen HTC-jev servisirajo še Iphone in mislim da tudi Blackberry-je.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Boky ()

basket ::

Tale Simobil pa prav zajebava. Že prvič so poslali dopis kjer niso napisali nič pametnega, pa da naj se oglasimo v njihovi prodajalni na šmartinski, da rešimo zadevo. Valda šla takrat tja, kjer je bil nek aroganten študent, ki ni povedal in rešil ničesar, zato sva pisala še enkrat na simobil. In evoga, spet so poslali enak dopis kot zadnjič, da naj se ponovno oglasimo pri njih na šmartinski. V četrtek bova šla tja in jim dala ultimat, da naj zamenjajo telefon in dajo odgovore v roku enga tedna, sicer gre zadeva v medije itd. (tako kot sem v prejšnjem postu).. ne moreš verjet..

max00slo ::

Pozdravljeni vsi skupaj :)

Te zadeve s servisi so hudič ampak je problem ko uporabniki ne vemo kaj se dogaja z našimi elektronskimi aparati. Vsi jemljemo dopise iz servisov preveč dobesedno glede nekaterih stvari - "Aparat je prišel v stik s tekočino". Ok, tole je nesmisleno v 90% primerih. Tekočine ni videl... mogoče kje kakšna kapljica po ekranu ampak to nima veze... so pa tu druge zadev kot je npr. vlaga. Kot ste na zgoraj videnih slikah videli so to elektronska vezja z mikroelementi. Čez te teče seveda električni tok in ob stiku z vlago kontakti zelo hitro oksidirajo. Vlaga pa je, kot sami veste, prisotna povsod. Kopalnica, WC, Kuhinja, Športne aktivnosti, ... Torej noben ne more rečti da do tega ne more priti!

Da se prekinem - ne, ne zagovarjam nobenega servisa ali pa katerega koli operaterja temveč bi zgolj rad da bolj razumemo vse skupaj.

Torej, da nadaljujem. Elektronska vezja so zelo občutljiva. Mnogo krat se lahko tudi kakšen kontakt odlomi ob že manjšem zvijanju osnovne plošče. Garancije seveda tukaj ni. Mobitel, če je to res kar pišete, je super - če menja aparate na lastno pest. Res super gesta ki mi je dala misliti. Hmm... kmalu bo konec službe tako da verjetno dokončam kasneje :)

Dodam še to - ebay in povsod drugod dobite ceneje vse dele in tudi opremo za zamenjavo kakšne stvari na mobilniku. Če se čudite cenam servisa - ok, naj pade miljon kritik na to in imejte kakršno koli mišljenje ampak - upravičeno! Podjetje vam da garancijo na neko delo, imate original del ter če je aparat recimo da vredu in ima zgolj razbit LCD ter da je še vedno pod garancijo - vam ta tudi ostane! Če je aparat star skoraj da dve leti, zjahan, v slabem stanju... Tu seveda najdite "mestnega šiptarja ki popravlja telefon za male pare" ali pa se odločite to narediti sami. Pika.

PS: @basket - To je bilo bolj nesrečno. Priporočam da greš vseeno naprej najprej s tržno kar na servis.

RejZoR ::

Sej je vse lepo in prav, vlaga v zraku. Kaj to pomeni, da dežele s 100% vlažnostjo zraka sploh ne morejo nikoli uveljavit garancije, ker bo aparat vedno imel vse zoxidirano? Malo morgen. Pol bo pa pri nas s srednjo vlažnostjo zraka problematično...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

VelikiTun ::

Po tej dikciji je treba mobitel nositi v nepredušno zaprti vreči s silica granulami.

šernk ::

V tem primeru naj nehajo prodajat mobitele. ko je dež, ga ne smeš imeti niti v dnevni na mizi, poleti ga nikakor ne smeš nesti s seboj h potoku (razen v nepredušni vrečki, ampak ne vem kako boš potem mobitel uporabljal?).

mobiteli z malo sreče preverjeno preživijo tudi namakanje v vodi, vsi pa bi morali preživeti posredni stik z vodo. V kolikor tekočina ne pride direktno na ploščo, zadeva ne bi smela oksidirati...vsaj ne v roku 2 mesecev.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

RejZoR ::

Sej. Kar pa je čist skregan z vso logiko. Oz če je oksidacija tak grozen problem, je tolk težko izolirat ključne dele z nekim polimerom? Naj najprej izdelek naredijo kvaliteten pa pol težijo uprabniku, ne da naredijo tko šlampasto da jim stvar oksidira že na kitajskem, pol pa nam tle težijo, da ne znamo delat z njimi.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

max00slo ::

Že že glede zraka.. pač bila definicija vlage. Vlaga je povsod. Dosti pripomora kapljica vode tu, kapljica švica tu.... itd.
Mi pa ne bi bilo logično, zakaj bi servis zavračal aparate ali jih pa namerno označil kot OX? Kaj ne živijo od servisov?

mihec87 ::

Glede na to da telefon ki ga tu zavrnejo zaradi oksidacije v nemčiji bp popravijo se mi zdi da ni težava v mobitelu oz proizvajalcu pač pa našem servisu..

kriko1 ::

Lahko sam razstaviš aparat in dokumentiraš stanje pred pošiljanjem na servis?
Ker jaz jim ne zaupam po teh zgodbah, moj neo V že kot nov neki poka med pogovorom (mogoče je hiba proizvajalca, z nokio ni bilo tako) in me nič ne veseli pošiljanje na servis.

Zheegec ::

Kolegica je ravno reklamirala Nokio in ista fora - stik s tekočino. Telefon res lep. Takih primerov je res preveč.
Je pa res, da se lahko zgodi, da je telefon brez ovitka v žepu in se po par urah pod ekrančkom vidi malo vlage - je ravno sodelavec kazal. Na moji E6 tega sicer še nisem videl...

darkolord ::

Lahko sam razstaviš aparat in dokumentiraš stanje pred pošiljanjem na servis?
Ne. Razen če si pooblaščen in strokovno usposobljen.

basket ::

@max00slo
glede na to kar si napisal, si zgleda nisi teme v celoti prebral, kako in kaj je bilo in kaj je že bilo storjeno..

midva to že veva in sem tudi napisal, da ga ni uporabljala v nobenih vlažnih prostorih ipd.. pa še praktično nov telefon jebil.
"Ironično je, da se je to ravno zgodilo moji punci, ki je glede tega zelo pedantna in skrbna, telefon je mela ves čas v silikonskem ovitku, okrog pa ga je prenašala še v dodatni torbici za mobitel, uporabljala pa ga ni v nobenih vlažnih prostorih ali ekstremnih vremenskih razmerah (dežju, snegu, megli, velike temperaturne razlike ipd.).. "

zraven tega pa je telefon že mel napako od samega začetka... pri tem sva edino sama zaj**ala, da nisva že takoj nesla na servis.. -->so ravno bli prazniki, zraven tega pa se nama je zdela taka nepomembna napaka, ki ni vplivala na delovanje telefona, tako da zaradi tega nisva mela sile... seveda če bi človek pričakoval, da se lahko zgodi kaj takega, bi valda drugače ukrepal..

koro13 ::

Torej pri mami se je že Samsung wave s8500 že dalj časa zatikal, nato pa je nehal delovati mikrofon za klicanje...Mama ga je pred 1. tednom nesla v Simobilovo prodajalno in ti so ga poslali na servis, že prej sem mamo opozoril ,naj s prodajalko pregledata indikatorje za vodo, vendar je prodajalka dejala, da to ni v njeno mogi. Danes je odšla na servis po telefon in seveda BARABE!!! so telefon namočile v vodo oz. zavrnile popravilo, da naj bi telefon bil v stiku z vodo in cena porpavila: 320 evrov (toliko je bil nov telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Torej telefon NI NIKOLI prišel v stik z vodo in je le imel nekaj mehanskih praska na ohišju zaradi noševanju v žepu, torbi v stiku s ključi! Torej ne vem KAJ JIM NI JASNO!!!, da lahko to naredijo...PROKLETI SIMOBIL. Kaj lahko storimo sedaj, lahko, da so ga namočili v vodo oz. ga pač zavrnili, prelepili indikatorje....Torej lahko mama pokliče na varstvo potrošnikovih pravic? Oz. kaj drugega? Hvala in LP

Sba ::

Na servisu imajo zaposlenih pet serviserjev, ki so usposobljeni posebej za namakanje telefonov z namenom izničenja garancije. Če sem bolj natančen ima vsak svojo nalogo: prvi telefon razdre, drugi ga namoči, tretji osuši, četrti ga poslika, peti pa sestavi nazaj.

Potem pa je tu še šesti, ki se kasneje krega s strankami, ampak ta ni več tehnični kader.

Nekateri resno verjamete, da za zavrnitev garancije ni nobene podlage in se na servisu ukvarjajo z zgoraj navedenim postopkom? Običajno zraven takega telefona dobite tudi fotografije, kjer je razviden razlog zavrnitve, naj si bo to poškodba ali pa stik s tekočino. Poleg obarvanih indikatorjev je ponavadi na vezju prisotna tudi oksidacija.

Za stik s tekočino ni nujno, da ti telefon pade v vodo, dovolj je že prisotnost vlage, kar je bilo tudi že večkrat omenjeno.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

mihec87 ::

sba get a grip..Malo čudno je da je večina telefonov zavrnjenih zaradi oksidacije čeprav indikator ni obarvan(mislim da je indikator bolj občutljiv kot sam telefon)..Da ne omenim ko je negdo ta taisti telefon ki je bil pri nas zavrnjen zaradi oksidacije poslal v nemčijo kjer so popravli brez mu.....

Dokaz je pa kaj neka random oksidirana bakrena površina(če ni druga je to pero v konektorju, kar pa ne more bit krivec za nedelovanje telefona(max kar lahko je da kabel nima dobrega stika-do česar pa spet pride zelo težko saj ko kabelj vključiš in izključiš ribaš po tem peresu in oksid odstraniš mehannsko..)) sedaj mi pa povej si že gdaj videl nezaščiten baker ki ni oksidiral?
V telefonu površina ki ne sme oksidirat je tudi zaščitena proti temu..

Blabla vlaga..kaj pol je pol treba telefon nosit v ziplock večki z silica gelom..Kaj potem v tropskem območju telefona sploh ne morejo uporabljat saj oksidira takoj ko ga da iz škatle...?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mihec87 ()

Mehmed ::

Zheegec je izjavil:


Je pa res, da se lahko zgodi, da je telefon brez ovitka v žepu in se po par urah pod ekrančkom vidi malo vlage - je ravno sodelavec kazal. Na moji E6 tega sicer še nisem videl...

To se meni vcasih dogaja. Pa redno so zaroseni, ker jih stalno puscam v kopalnici. Se nikoli noben crknil.
Verjamem da vlaga najde pot notri tudi ce ne pade v vodo, samo se mi zdi res neverjetno koliko smole imajo nekateri.

šernk ::

Za stik s tekočino ni nujno, da ti telefon pade v vodo, dovolj je že prisotnost vlage, kar je bilo tudi že večkrat omenjeno.


trenutna zunanja vlažnost je čez 70%, torej mobitel kam naj postavim? v kleti imamo konstantno vlažnost med 85 in 95 % tam sploh ne smem imeti mobitela pri sebi? Ne vem zakaj moramo uporabniki plačevati potem za zanič narejene mobitele?
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

basket ::

@ Sba
ti si zaposlen na simobil/toptime, da jih tako braniš ali enostavno ne kapiraš, kaj se dogaja!?

kriko1 ::

Toliko negativnih izkušenj glede dveh slovenskih servisov po celem medmrežju - neki bo že na tem.
Bodisi vsi telefoni po vrsti so občutljivi kot sladkor, bodisi imajo servis v vodnem parku - na sredini bazena.

Sba ::

Sem videl že nekaj oksidiranih telefonov, tako da približno vem kako stvar poteka. Nimam nobene pogodbe z omenjenima in sem že dolgo let zvest Mobitelov uporabnik. (Bom pa počasi začel iskati zaposlitev, če bi mi kdo rad ponudil kako službo.)

Ne vem pa kako pride do oksidacije, ker še nikoli nisem dobil zavrnjene garancije. Pravzaprav že deset let nisem imel nobenega mobitela na servisu. Mogoče pa bo sedaj s Samsungom manj sreče in se pridružim klubu nezadovoljnih lastnikov mobitelov s stikom s tekočino.

Ozadja naših ali pa tuji servisov žal ne poznam, je pa tako, da bi se verjetno z minimalnimi stroški dalo graditi na dobrem imenu tako servisov, kot tudi samih proizvajalcev. Na rek "Dober glas seže v deveto vas" v današnjem času prepogosto pozabljajo. Očitno se držijo angleškega "There's no such thing as bad publicity."
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

feryz ::

Kar mene moti je to, da nekateri debili resno mislijo, da ima zavračanje garancije kakršnokoli vezo s Simobilom, Mobitelom, Tuš...
Kako za vraga lahko krivijo operaterja za zavračanje garancije?
Kdo je odgovoren bi lahko ugotovili že s pogledom na listek, ki je obvezen za uveljavljanje garancije!!!
Ker pa tega niso sposobni in se ponavadi znašajo na hostese v štacuni, gre potihem pričakovati, da tudi njihove izjave o ne-stiku s tekočino, v večini, ne pijejo vode.

kriko1 ::

Ja to so tudi cvetovi svoje vrste... kot da bi v big bengu napizdil random trgovca ker mu je pralni stroj gorenje odpovedal v garanciji.

Telefon sem imel samo enkrat v garanciji (nokia), to že pred dolgo časa in ni bilo težav, ampak to nista bila omenjena servisa.
Sedaj pa imam Sony telefon in če bodo težave, se seveda pošlje v tujino, ne mislim dajat takim ga v roke.
Vodo in par torx izvijačev imam tudi jaz, špricat z vodo tudi ni problem.

LeQuack ::

Ena stvar pa je, da bi lahko Simobil kot velik operater pritisnil na to firmo, da zamenjajo zastopnika ter servis za Slovenijo zaradi pritožb uporabnikov. Pritožbe posameznikov itak padejo na gluha ušesa, ker pa gre za uradni servis pa uporabnik tudi nima izbire ponavadi.
Quack !

kunigunda ::

Za te indikatorje tekocine pa nism vedel da obstajajo. Lohk kdo pripopa fotko, kako to izgleda ?

šernk ::

In koliko uradnih pritožb se je že spisalo? Pa simobil in mobitel nista nič kriva in ne moreta kaj dosti in jima je tudi brezveze pošiljat pritožbe...treba je pritisnit na samo firmo...torej sony, samsung itd... v današnjem svetu pač glava ne ve kaj dela rit, če pa glava izve kaj se dogaja se rit hitro znajde v dreku.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

amigo_no1 ::

Zgodovina sprememb…

draciel ::

Citiram iz strani toptime.si ki jo je prilepil amigo_no1

To se lahko zgodi, če se mobilni aparat uporablja v deževnem vremenu, v zelo vlažnih okoljih (npr. zaprtem bazenu ali v kopalnici) ali ob prehajanju iz zelo hladnega na zelo toplo območje, ki lahko povzroči nastanek kondenza.


To kar piše tukaj je BULLSH*T.

Dvomim da bi se indikator obarval rdeče samo zaradi tega ker uporabljaš telefon v vlažnem vremenu, oz. iz prehajana iz hladnega na toplo območje.

Sam sem delal v hladilnici 6 let in 3 leta sem uporabljal telefon HTC DESIRE, ki ga imam še sedaj in btw mi deluje še vedno odlično. Vsaki dan sem hodil iz mrzlega na toplo ( iz -20 na +30-40) in telefon sem imel v žepu moje bunde. Ko sem ga vzel ven je bil ekranček cel "prepoten" in velikokrat mi je celo baterija kazala da ima 0 stopinj ( ko sem bil v hladilnici tudi po več ur ). Sedaj sem preveril ta indikator pod baterijo in še vedno je BEL KOT SNEG! In pazite. VSAKI DAN iz -20 na +40. Tako da ta toptime servis je larifari...to pomoje sami barvajo..

šernk ::

Emmmmmmm mi lahko nekdo pove kako lahko kovinski opilki na zvočniku uničijo mobitel???? :))

še noben moj mobitel se jih ni rešil...pa še vsi delajo...kaj se pol sploh sekiram zaradi garancije...tako ali tako mi jo bodo očitno zavrnili če bo kaj narobe 8-O
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

kmetek ::

koro13: kaj je Simobil kriv? Povej mi?

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: koro13 ()

mihec87 ::

kmetek je izjavil:

koro13: kaj je Simobil kriv? Povej mi?


Kriv nič..lahko bi pa potegnil z stranko...

fosil ::

kmetek je izjavil:

koro13: kaj je Simobil kriv? Povej mi?

Simobil je kriv ker kljub ogromno pritožbam ne ukrene nič.
Tako je!

LeQuack ::

Stranka je sovražnik podjetja. Vsaj v njihovih glavah.
Quack !

dmk ::

Kako je z uveljavljanjem garancije, če je počeno ohišje.
Z napako (zvočnik za pogovore včasih ne dela - ni zvoka) ta razpoka nima
veze ampak me zanima, če mi lahko vseeno zavrnejo uveljavljanje garancije.
Sicer lahko kupim novo ohišje in zamenjam, kot da ni bilo nič.
Ampak ne bom, če ni potrebno za uveljavljanje garancije.

i7-860@stock|Scythe|4GB|4670|1TB+80GB-SSD|P55-UD2|Scythe-650W
HP-30"|Creative-700W|3Dconnexion|WIN7-64|multimedia|3D-CAD-CAE
T2-100/10.............there's no home like 192.0.2.299.........

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: dmk ()

bluefish ::

Hja, lahko rečejo, da je okvara posledica padca, ki ga utemeljijo s počenim ohišjem.

JamesQ ::

Živjo.

Mene pa prav zanima kako bi razložili, da je vlaga/voda prišla v mobilnik s certifikatom IP67. To bi bilo šele zabavno. =P

LDŽ

sulaco ::

JamesQ: Imam Sony Xperio Active (IP67). Že večkrat pod vodo, ko je umazana jo preprosto operem pod pipo... Ampak v navodilih piše, da moraš ful pregledati stanje tesnil..bla,bla,bla. Torej če ti IP67 telefon "spusti" si kriv sam, ker nisi pregledal/preveril stanje tesnil...(sm baje vsi strokovnjaki z mikroskopi hehehe)

Offtopic:Pri vodoodpornem fotoaparatu DMC-FT3 pa celo piše, da moraš vsako leto fotoaparat poslati na "pregled tesnil" ;)

"Mene pa prav zanima kako bi razložili, da je vlaga/voda prišla v mobilnik s certifikatom IP67. To bi bilo šele zabavno" --Bil slučajno na Ram2 servisu in opazil kar nekaj strank z oranžnim vodoodpornim Samsung xcover telefonom...Pokliči jih in vprašaj ;)

LP

LuGi ::

JamesQ je izjavil:

Živjo.

Mene pa prav zanima kako bi razložili, da je vlaga/voda prišla v mobilnik s certifikatom IP67. To bi bilo šele zabavno. =P

LDŽ


Nov telefon dobis ;)

GeForce ::

LuGi je izjavil:

JamesQ je izjavil:

Živjo.

Mene pa prav zanima kako bi razložili, da je vlaga/voda prišla v mobilnik s certifikatom IP67. To bi bilo šele zabavno. =P

LDŽ


Nov telefon dobis ;)

Ja pa ja de....pri TopTime sem ziher da bi te kaj zaje*avali.

Mimogrede, kriko1 je zgoraj omenil da ima Sonyjev telefon, in da ga namerava ob morebitnih težavah poslati na uradni servis v tujino. Kdo ve kje/kateri je ta servis, ker imam tudi sam Sonyja, pa se za vsak slučaj inforimeam če bodo kakšne težave, ker tem cepcem na TopTimeu ga ne mislim dati v roke. ;(

zmaugy ::

Ob takšnih referencah se bom sam izogibal Sony telefonom. Hvala za opozorilo.

šernk ::

Problem nastane ker se moraš praktično vsem izogibat, samsungov servis ni nič boljši >:D

drugače pa toptime ima samo softwere od SE čez, ostalo pošiljajo v tujino.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Ramon dekers ::

Poglejte si raje servisne ure, če nimaš garancije. To so zlatarji, vse kar pa znajo je pa menjave plate ali lotanje prekinjenega stika. Najhuje je da če se hecaš z njimi daš zraven toliko za benz, cajt, da bi si lahko v tem času kupil že nov telefon. Sam sem bil pred 5 leti večkrat na telerayu, vsakič so menjali samo software, potem pa človek izgubi voljo.

Sicer pa če pooblaščeni servis za vozila ne daje originalnih delov, ali opravlja popravil kot se to zahteva in dobi uradni dobavitelj ali proizvajalec pritožbe strank, se jim začne pošiljati inšpekcijo nato pa odvzame licenco. Nevem zakaj bi bilo pri servisih mobilne telefonije kaj drugače?

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ram 2 servis (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
35078359 (6269) Twixz
»

Garancija zavrnitev TELERAY (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
9119730 (14440) ziga1990
»

Ram2 in problemi z garancijo

Oddelek: Loža
367228 (6034) [D]emon
»

Servis - težave

Oddelek: Mobilne tehnologije
457983 (6624) PINki
»

Garancija SonyEricsson in servis TopTime

Oddelek: Mobilne tehnologije
104116 (3484) šernk

Več podobnih tem