Forum » Zvok in slika » ASUS Xonar D2 - sound delay
ASUS Xonar D2 - sound delay
dottor ::
Lep pozdrav!
Pred kratkim sem kupil Xonar D2 zvočno kartico. Kartica deluje super le v Skypu in določenih spletnih straneh pride do sound delaya. G51 zvočnike mam priklopljene na zvočno preko 3.5mm priključkov in uporabljam zadnjo verzijo driverjev iz asusove spletne strani. Zamuda v zvoku se dogaja le v teh dveh primerih in še to ne vedno. Zanima me kako bi lahko rešil ta problem?
Že vnaprej vsem hvala za pomoč ;)
Pred kratkim sem kupil Xonar D2 zvočno kartico. Kartica deluje super le v Skypu in določenih spletnih straneh pride do sound delaya. G51 zvočnike mam priklopljene na zvočno preko 3.5mm priključkov in uporabljam zadnjo verzijo driverjev iz asusove spletne strani. Zamuda v zvoku se dogaja le v teh dveh primerih in še to ne vedno. Zanima me kako bi lahko rešil ta problem?
Že vnaprej vsem hvala za pomoč ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11019 (3144) | Machete |
» | Urbana plus čip na zadnji strani telefona?Oddelek: Loža | 5580 (4335) | MIHAc27 |
» | Chromebook Pixel je resničen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 23055 (18950) | Unknown_001 |
» | Sestavljanje svojega računalnika. Katere komponente kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12369 (11337) | AngelOfDeath |
» | CviljenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1804 (1453) | Shatzy |