Forum » Programiranje » [Java][verzija 1.7]+[NetBeans][verzija 7.1.1]InvalidComponent problem
[Java][verzija 1.7]+[NetBeans][verzija 7.1.1]InvalidComponent problem
KernelPanic ::
Spostovani!
Nekaj programiram in naredil v glavnem JFrame-u sem naredil GUI element, ki predstavlja text editor z stetjem vrstic. Projekt se je prevedel normalno, pred 10 minutami pa mi je IDE javil, da imam neveljavno komponento. Prilagam screenshot:
Torej, te komponente sedaj ne morem zbrisat, ne morem je odstraniti, ne vidim proprties, skratka, karkoli hocem poceti z njo, je zaklenjena. Kako naj se resim iz zagate?
Lp,
M.
Nekaj programiram in naredil v glavnem JFrame-u sem naredil GUI element, ki predstavlja text editor z stetjem vrstic. Projekt se je prevedel normalno, pred 10 minutami pa mi je IDE javil, da imam neveljavno komponento. Prilagam screenshot:
Torej, te komponente sedaj ne morem zbrisat, ne morem je odstraniti, ne vidim proprties, skratka, karkoli hocem poceti z njo, je zaklenjena. Kako naj se resim iz zagate?
Lp,
M.
- spremenil: KernelPanic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome prispel do verzije 50Oddelek: Novice / Brskalniki | 6449 (4629) | ZigaZiga |
» | Kitajska verzija BledaOddelek: Loža | 6514 (4618) | alexa-lol |
» | verzija biosaOddelek: Navijanje | 1294 (1205) | pavka |
» | Surround- poceni verzije ;) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 8935 (6619) | Pyr0Beast |
» | Nova verzija vs stara verzijaOddelek: Loža | 1777 (1469) | ahac |