» »

Uživanje drog

Uživanje drog

««
9 / 9
»
»»

donfilipo ::

Zanimiv je tudi legalni diler. Slika je v realizmu taka. (Licencia poetica:)

Kadar so dnevi mračni in se nabere v vesojskem eksterieru preveč slike matilde skupaj z že pokopanimi žrtvami človeške neumnosti...pa udriham po pesniško8-).

Also. Človek ki je legalni diler in šef CVOJA sprašuje recidivista, če je začel trenirati karate. Takrat sem jaz hotel jasno in glasno izjaviti:

'ne trenira vihtenje folije, skupaj s snivafnjem sanvala, ti konj mastodonstski, pa bodi vsaj toliko, da mu ne boš odkupoval salam, bombonier, in čokolad, ki jih bo kradel po pumpah naokoli:)'

Samo kaj, ko je stručno prišel mimo vodja oddelka za droge in prostitucijo in sem mislil, glede na to kako je pogledal, da se nas je usmilila marija.

Potem sem spoznal, da je preganjal nekega od avtstrijske murije infiltriranega pilota in da so toliko spretni v undercoolerju:) da se niti spoznajo ne med sabo. Ej a kdo ve katere od teh tablet moram požret da crnknem? Sanval, tramal ali helex? Majo vse, lahko pride še dohtarca da razloži kdaj in kako se zapuliš8-)

Samo jaz takole ob tako globokih neumnostih pa potem začnem razmišljati da bi se umaknil iz sveta popolne norosti. Slep in butast pač ne znam biti.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

Ok malce z zamudo. CVOJ se je odblokiral. Polcijsko-junkijevska naveza je oropala par avtomatov...mafija je plačevala z drobižem...izvedeli so pa da drogo: ...poleg znanih priljubljenih, dobavljajo tudi ostali. Točno kdo, je zmanjkalo drobiža>:D


In še eno potrdilo moje teorije, da nekateri pač ne padejo TAKOJ v bad, pa četudi so na heroinu in kokainu!!!

Spoznal sem par kar lepo deluijočih in predvsem premožnih dilerjev in konzumentov, kjer se obračajo veliki denarji, ...edino, kar je se opazi hitre in nenavadne menjave razpoloženja, vse ostalo zakrijejo s pivom. Ja! Pijanost zmoti vse ostale znake, če nisi posebej pozoren in obenem butasto nenevarno zgledaš8-)


Za tiste, ki ste v dvomih glede svojih bližnjih in najbližjih.

Če niste več:), se kaj prida ni za bati...razen kot sem rekel, v določenih ne tako redkih primerih popolnega socialnega zloma, (če mafija zablokira donosno dilanje:), po katerem ponavadi mafija pravi: 'pukao' in se ozre stran:), potem pa začnejo slediti policioti:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Mesar ::

Kaj ma to s čim spet? Glede alkohola pa se strinjam, da rešuje vse težave.
Your turn to burn!

GabrieLeo ::

Tako je. Alkohol reši vse težave. Baba teži? Nič hudega. Se ga nacukaš in ji poveš v ksiht kar ji zagre ter še malo pretepeš! So otroci zraven? Nič hudega, saj si preveč pijan da bi te sekiralo. Si mlad ter neznaš pristopiti do ženske? Dovoli torej tvojemu najboljšemu prijatelju alkotu da ti vlije poguma ter razveže jezik ter duha pred njo. Instant šamar ter javno ponižanje zagotovljeno!

Alko-že od 2 eur naprej.

Mesar ::

No vidiš, da znaš.
Your turn to burn!

dzinks63 ::

Tema je šla po gobe, še tisto kar je , je kot po par pivih za šankom, če ima kdo kaj konkretnega za predebatirat, naj odpre novo temo, tole gre pod ključ.
««
9 / 9
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smrtne žrtve zaradi drog (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16128864 (23609) [D]emon
»

Ilegalne droge, uporaba in mladostniki (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
477120172 (110267) innerspace
»

Kako prepoznati extasy (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12027555 (23747) Ejsi_Disi
»

Heroin vs. mariuhana (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6520127 (18129) poweroff
»

Legalizacija drog in kriminal

Oddelek: Problemi človeštva
497847 (6868) kivi113

Več podobnih tem