» »

Polnjenje iPada 3 traja dlje od pričakovanj

1 2
3
»

nekikr ::

Ja, saj je debelejši, a je kdo rekel da ni? In tanjše/lažje naprave so boljše, je kdo rekel da temu ni tako? Od posameznika zavisi ali mu dodatni milimeter in 50g pomeni razliko med nakupom tega ali drugega izdelka, kot je bilo vedno do sedaj?
Nisi mi odgovoril na sms :)

Zheegec ::

Ja ne ne, takrat (2011) je bil Transformer slabša naprava kljub dosti boljši ločljivosti (pa še vedno ima večjo delovno/uporabno površino tudi od ipad3) in nadgradljivem spominu, ker je debelejši. Sedaj, ko je Transformer prime celo tanjši od iPad2 pa ne vidim več argumentov, da je pa to važno :)

nekikr ::

Ma slabši je bil zato ker je stock štekal :) Se še spomniš, kaj sem ti rekel po dveh minutah igranja z njim? Če bi imel prej kakšnega Prestigiota bi bil najbrž povsem super...tako pa bolj ne ;)

JayKay ::

razmisljal sem o nakupu transformerja, sem ga testiral in primerjal proti ipadu 2. pol sem zaradi gps issue in najave novega FHD modela raje pocakal. Sedaj pa sem raje kupil 3. meni je ios UI grd in mi ni vsec kako so aplikacije locene med sabo (redko katere se povezejo - recimo primerjava sherat slik iz galerije v ICS in IOS 5). ICS je glede tega mnono boljsi, pa se UI mi je bolj vsecen. A ZAL za ICS tablice ni nic kaj pametnih aplikacij (seveda se najde kaj), kapljica v primerjavi s stevilom (high-end koristinih) aplikacij za ipad.
Ce dam to ob stran, je sama uporabniska izkusnja na ipad boljsa kot na ICS tablicah. Zadeva dela super tekoce, nic ne crasha (zaenkrat), baterija drzi dolgo (to da rabi "predvidoma" dlje kot navede me ne moti, glavno da se napolni), zaslon je super (tako kot pri 2), in ni topel (vsaj moj). Sam sem velikokrat gledal specikacije in kupil best price/performance napravo. Zadnje case pa raje imam zadeve ki delajo fino. To je moja prva iNaprava. Ce bodo bodo novi MBPji imeli 2880x resolucijo bo to druga (takrat prodajam FHD Dell laptop :D ce kdo kupi) in ob najavi novega iphona bom videl ce bo 4" zaslon in kaki UI updejt. Ce ne, pol kupim Galaxy Nexusa ker nikoli vec nocem met android naprave s custom UI.

Zheegec ::

nekikr je izjavil:

Ma slabši je bil zato ker je stock štekal :) Se še spomniš, kaj sem ti rekel po dveh minutah igranja z njim? Če bi imel prej kakšnega Prestigiota bi bil najbrž povsem super...tako pa bolj ne ;)

Ja pa sem ti probal razložit da bo home screen vedno štekal, če ima za aktivno ozadje naštiman webpage... Probaj na ipadu pa poročaj kako tam deluje... Tudi pri Transformer prime šteka, če je za ozadje webpage, če je pa navadno ozadje (animacija + apps + RSS feeds) pa ne šteka že pri transformer enki...

nekikr ::

Navadnega userja ne zanima zakaj zadeva šteka. Kar ga zanima je to, da vzame v roke stock tablico in se ta zatika. Zakaj so to naredili navadnega userja ne zanima. Pogleda in ker ne dela kot mora gre naprej do police z drugimi tablicami. Zarotniki pa potem vpijejo, kako da je to fanboy.

Lonsarg ::

Če si imel za live ozadje webpage nisi navaden uporabnik...

Zheegec ::

Lonsarg je izjavil:

Če si imel za live ozadje webpage nisi navaden uporabnik...

Bilo je naštimano v trgovini na display modelu, po defaultu je izklopljeno.

naj nekdo proba iz ipadom pa poroča če tam lepo deluje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

spirit ::

nekikr je izjavil:

No ja, jaz pa pri mojem vidim razliko če na home-screenu. Veliko bolj ostre ikone in tekst so kot pri dvojki (ki sem jo tudi imel).

Ampak glede na to, da vidiš rumeno barvo (ki je s punco na obeh ipadih ne vidiva) ne opaziš pa veliko bolj ostre slike.....morda je pa čas za okulista? ;)

Priznam, da sem ju po tem ko sem tole prebral še enkrat dodobra primerjal (isto razporejene ikone in isto ozadje) res je vogali ikon so pri novem iPadu bolj in lepše zaobljeni. Za rumenkasto belo je Alien že napisal da ni pri vseh, pri našem je, ti bom pokazal enkrat ;)
Tisto pregrevanje priznam da ne vem kako je, malce toplejši je od 2 ni pa sedaj nekaj da bi lahko jajčka pekel gor. Lahko pa povem da ima prešvoh napajalnik saj če je priklopljen na napajanje in se z njim kaj počne baterijo prazini in ne polni, kar pomeni da ko je baterija pri koncu in ga daš polnit ne daj bože da hočš zravn še kej počet. Lahko pa tudi to preveriš pri svojem in me popraviš če ne drži.

p.s. Alien talking about thickness is so last season :)

Sba ::

It's a feature. 8-)
Vir:Gizmodo
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

iPad 4?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5912000 (9099) rawlit
»

V petek izšel iPad 3, jailbreak že nared

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
176957 (4426) bluefish
»

Še o težavah z novim iPadom (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
15131637 (25088) Owe-
»

Polnjenje iPada 3 traja dlje od pričakovanj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
10926375 (21089) Sba
»

Pregled napovedi za iPad 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
7621580 (15181) Icematxyz

Več podobnih tem