Forum » Zvok in slika » Problemi z monitorjem oz. sliko
Problemi z monitorjem oz. sliko
ezzy ::
Pozdravljeni!
Imam sledeč problem, in sicer:
Ko prižgeš računalnik enostavno ne poda slike na monitor, šele ko ga resetiraš, tik za prvim prižigom dobim sliko.
Probam z čiščenjem rež, resetom biosa,nastavil na PEG,menjava driverjev, menjava napajanja grafe (orig. 6pin) sem zamenjal z adapterjem iz dvojnega moleksa to je za 1x to.Kakšna ideja razen zamenjava grafe?
Matična je Gigabyte P35C-DS3R z najnovejšimi biosi f12, monitor samsung 930BF, grafična 8600GT KO EVGA.
Hvala lp!
Imam sledeč problem, in sicer:
Ko prižgeš računalnik enostavno ne poda slike na monitor, šele ko ga resetiraš, tik za prvim prižigom dobim sliko.
Probam z čiščenjem rež, resetom biosa,nastavil na PEG,menjava driverjev, menjava napajanja grafe (orig. 6pin) sem zamenjal z adapterjem iz dvojnega moleksa to je za 1x to.Kakšna ideja razen zamenjava grafe?
Matična je Gigabyte P35C-DS3R z najnovejšimi biosi f12, monitor samsung 930BF, grafična 8600GT KO EVGA.
Hvala lp!
amigo_no1 ::
Napajalnik je dovolj močan ?
Je problem nastal čez noč ali je že dalj časa ?
Imaš kako drugo grafično pri roki za testiranje ?
Je problem nastal čez noč ali je že dalj časa ?
Imaš kako drugo grafično pri roki za testiranje ?
Duhec ::
Če ni napajalnik muhast je pa kakšen napihnjen kondenzator na plati. Vizuelno preveri stanje kondenzatorjev na osnovni plošči.
ezzy ::
Napajalnik je 550W res da cheap shit @ LC power.
Dajansko preko noči.
Druge grafične trenutno nimam pri roki, ampak ko zadevo resetiram lahko delam karkoli hočem pa zadeva ne bo zaštekala ali javila bilokakšno drugo napako.
----------------------------------------
Napajalnik bi se dalo dobit.
Tudi kondenzatorje sem čekiral, in ni kakšnih vidnih anomalij.
Hvala za pomoč!
Dajansko preko noči.
Druge grafične trenutno nimam pri roki, ampak ko zadevo resetiram lahko delam karkoli hočem pa zadeva ne bo zaštekala ali javila bilokakšno drugo napako.
----------------------------------------
Napajalnik bi se dalo dobit.
Tudi kondenzatorje sem čekiral, in ni kakšnih vidnih anomalij.
Hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katastrofalne Težave z High-End Računalnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14830 (11994) | tilen006 |
» | Grafična in matičnaOddelek: Strojna oprema | 1724 (1381) | mr1two |
» | HD 4850 črn ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 1730 (1317) | Pyr0Beast |
» | Presibek napajalnik?Oddelek: Strojna oprema | 1747 (1414) | Azrael |
» | Zagon računalnika, ekran se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 12254 (11641) | k0lar |