Forum » Izdelava spletišč » Wordpress začetnik
Wordpress začetnik
Dr.S ::
:-)
Lotil sem se učenja WP. Navdušenje je poleglo že precej kmalu - pri inštalaciji.
WP želim imeti na osebnem pc zato sem z neta potegnil XAMPP in WP 3.3.1.zip.
Želim ustvariti svojo stran - hramek zdravja. Ustavilo se mi je pri ustvarjanju baze v phpMyAdmin, kjer naj bi določil ime baze, uporabnika, geslo in gostitelja. Kje in kako to storim? Gotovo je to razlog, da me kasneje WP v setup configuraciji, kjer zahteva podatke o bazi, ne spusti naprej - javi error.
Prosim za pomoč pri ustvarjanju baze, da lahko nadaljujem naprej.
Hvala.
Lotil sem se učenja WP. Navdušenje je poleglo že precej kmalu - pri inštalaciji.
WP želim imeti na osebnem pc zato sem z neta potegnil XAMPP in WP 3.3.1.zip.
Želim ustvariti svojo stran - hramek zdravja. Ustavilo se mi je pri ustvarjanju baze v phpMyAdmin, kjer naj bi določil ime baze, uporabnika, geslo in gostitelja. Kje in kako to storim? Gotovo je to razlog, da me kasneje WP v setup configuraciji, kjer zahteva podatke o bazi, ne spusti naprej - javi error.
Prosim za pomoč pri ustvarjanju baze, da lahko nadaljujem naprej.
Hvala.
ejga31 ::
Pred kratkim sem tudi sam inštaliral worpress, lahk ti dam link od videa, če pa kaj ne veš pisi na ZS.
-video je iz 6 delov
-video je iz 6 delov
En Klik
http://www.en-klik.com
http://www.en-klik.com
Jerry000 ::
Malo bi rad uporabil to temo da ne odpiram nove:). Kaj pa če ne želim imeti serverja na svoji mašini in bi rad nek host...se splača vzet free domeno ter free host? Kateri je ql?
Tody ::
Spleča za testirat? Seveda se, saj je zastojn :D Če boš karkoli hotel meti od tega pa je bolje da daš tistih par eur na leto in maš "svoje".
Jerry000 ::
no tut to bi vprašal, če se odločim za bol resno, kateri host priporočate? Da je ugodno in dobra ponudba:). Plus tega me zanima kaj moram vse vedet in kaj mora vse host met da je res ok
Tody ::
Jerry000 dokler tvoje strani ne doseže nekih 200, 300 obiskov na dan je dan danes vsak dober. Drugače pa se lahko držiš Neo-serv, zabec, si-shell ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 296144 (19436) | hariscorale |
⊘ | ColdFusion NE umira. Koga zanima? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 4130 (2647) | Ziga Dolhar |
» | MDB in MYSQLOddelek: Izdelava spletišč | 3544 (3222) | gokky |
» | DNS strežnikOddelek: Omrežja in internet | 7265 (6854) | jype |
» | Svoj server,kako? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8883 (6633) | jackorsen88 |