Forum » Izdelava spletišč » Optimizacija strani
Optimizacija strani
cyborg077 ::
Zanima me zakaj mi za isto besedo pri istem isklaniku-google v različnih brskalnikih pokaže na različnih mestih?
Npr brskalnik firefox ko višem besedo v google, se pojvi spletna stran, ki jo iščem na prvi strani, na tretjem mestu, pri IE9, ko višem isto besedo v google, se pojavi stran, ki jo iščem na drugi strani, nekje na 15. mestu. Pri brskalniku maxthonu(ki sem ga slučajno naložil, in potem zbrisal), pa isto, ko vpišem v google, je še dalj zadaj, nekje na tretji-četrti strani?
Npr brskalnik firefox ko višem besedo v google, se pojvi spletna stran, ki jo iščem na prvi strani, na tretjem mestu, pri IE9, ko višem isto besedo v google, se pojavi stran, ki jo iščem na drugi strani, nekje na 15. mestu. Pri brskalniku maxthonu(ki sem ga slučajno naložil, in potem zbrisal), pa isto, ko vpišem v google, je še dalj zadaj, nekje na tretji-četrti strani?
MrBrdo ::
Mogoče imaš v FF naštiman slovenski jezik v IE pa angleški? Bolj ugibam... Kej takega bi znalo bit.
MrBrdo
cyborg077 ::
vidim v čem je fora, pri firefoxu sem prijavljen v googleov račun oziroma mam gmail odprt, v IE in chrome pa ne, ko sem se prijavil še preko IE-ja v gmail, je bilo iskanje za isto besedo isto. tega prej nisem vedel, da je pri tem taka razlika.
neoserv ::
Če bi rad videl nepersonalizirane rezultate, na koncu URL-ja pri iskanju dodaj tole: &hl=sl&pws=0 (za slovenski jezik).
Za angleščino spremeni "sl" v "en".
Za angleščino spremeni "sl" v "en".
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Firefox prihajajo reklame (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 22025 (17839) | maremp |
» | Kontrola ljudi in razmišljanjaOddelek: Problemi človeštva | 2642 (2302) | dronyx |
» | Kako nastaviti google.comOddelek: Pomoč in nasveti | 2400 (1941) | black ice |
» | Izšel Internet Explorer 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14472 (9592) | blackmack |
» | Google agresivneje proti Microsoftu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8893 (6778) | Tody |