Forum » Pomoč in nasveti » prazne strani v diplomski
prazne strani v diplomski
lanna ::
Pozdravljeni!
Rada bi oddala diplomsko nalogo,vendar ko sem preverjala cel dokument, sem ugotovila da imam vmes dve prazni strani (32 in 33), na katere ne morem premakniti besedila, da bi jih zapolnila in ju ne znam odstraniti. A mi lahko prosim kdo pomaga?
Rada bi oddala diplomsko nalogo,vendar ko sem preverjala cel dokument, sem ugotovila da imam vmes dve prazni strani (32 in 33), na katere ne morem premakniti besedila, da bi jih zapolnila in ju ne znam odstraniti. A mi lahko prosim kdo pomaga?
rokp ::
S katerim programom pa pišeš? Verjetno imaš kakšne "page break"-e. Če delaš v Wordu, menda nekako takole.
Matev ::
vključi prikaz nevidnih znakov
ponavadi je to gumb z črko PI
in potem izbriši vse kar je teh na novo prikazanih (prej skritih) znakov na tistih dveh straneh
ponavadi je to gumb z črko PI
in potem izbriši vse kar je teh na novo prikazanih (prej skritih) znakov na tistih dveh straneh
carota ::
Da bi Latex dal 2 prazni strani, si morala sama to nastavit in potem bi morala znat tudi odstavit. :)
lanna ::
Hvala za odgovore, bom poskusila.
Yugos, imam dojenčka in nisem cel čas na računalniku, zato ne morem takoj odgovorit:)
Yugos, imam dojenčka in nisem cel čas na računalniku, zato ne morem takoj odgovorit:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diploma - roboviOddelek: Pomoč in nasveti | 5397 (4137) | hmm23 |
» | Zrcalni roboviOddelek: Programska oprema | 4582 (2461) | hodor |
» | W3C in WHATWG sprta okoli usode HTML5Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 12261 (10558) | Icematxyz |
» | Skripta easyfeeder in vključevanje novicOddelek: Izdelava spletišč | 967 (927) | Bela01 |
» | neidentificiran malwareOddelek: Programska oprema | 934 (793) | Mercier |