» »

garancija mimovrste

garancija mimovrste

SloMaster ::

Mene neki zanima jaz sem kupu pri mimovrste 2 izdelka istočasno katera sta tudi skupaj na računu. Zdej bi pa rad prodal oba izdelka različnima kupcema in ker sta oba izdelka se v garanciji, nevem kaj naredit da oba dobista račun, če bi rada kdaj uveljavila garancijo?

LP

amigo_no1 ::

Kopija, overjena na UE.

Zgodovina sprememb…

SloMaster ::

A obstaja kaksna lazja varianta?

bobby ::

zgubu si račun in naj ti pošljejo kopijo,..
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Daliborg ::

Zakaj pa overjena kopija? Racun mora podjetje hraniti 10 let, in verjamem da bi navadna kopija racuna zadostovala kot dokaz da je bil izdelek kupljen pri njih.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

RejZoR ::

Jezst ponavadi naredim kopijo računa, prečrtam artikle, ki jih nisem prodal dotični osebi, in zraven napišem datum kdaj sem prodal naprej. Tko da se pol lepo vidi za kaj je bilo veljavno pri po-prodaji.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

amigo_no1 ::

Daliborg je izjavil:

Zakaj pa overjena kopija? Racun mora podjetje hraniti 10 let, in verjamem da bi navadna kopija racuna zadostovala kot dokaz da je bil izdelek kupljen pri njih.

Overjena kopija je za najtežje komplikatorje, ostali bodo zadovoljni tudi z navadno kopijo.

Furbo ::

SloMaster je izjavil:

Mene neki zanima jaz sem kupu pri mimovrste 2 izdelka istočasno katera sta tudi skupaj na računu. Zdej bi pa rad prodal oba izdelka različnima kupcema in ker sta oba izdelka se v garanciji, nevem kaj naredit da oba dobista račun, če bi rada kdaj uveljavila garancijo?

LP

Fotokopiraj ane.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

icurk ::

Glede na moje izkušnje z mimovrste mislim da bo čisto dovolj tudi samo kopija računa.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plačala sem eno pečico dobila drugo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8313451 (10784) starfotr
»

reklamacija brez računa

Oddelek: Loža
113524 (1374) MIHAc27
»

Enaa in problem z odkupnino.

Oddelek: Pomoč in nasveti
266774 (6155) Janac
»

Wirecard (vprašanje-pomoč)