Forum » Zvok in slika » Spletna trgovina: Makspro
Spletna trgovina: Makspro
GrEg3c ::
Zanima me kakšne izkušnje imate z spletno trgovino http://www.makspro.si/
Hkrati me zanimajo tudi vaša mnenja o podalšani garanciji za 3 in 5 let, ali se splača in tako dalje ...Hvala za vaša mnenja
lp
Hkrati me zanimajo tudi vaša mnenja o podalšani garanciji za 3 in 5 let, ali se splača in tako dalje ...Hvala za vaša mnenja
lp
Slowenc ::
Sam sem kupil pri njih Samsung Plazma TV, bili so najcenejši.
Dostava je bila brezplačna.
Dostava je bila brezplačna.
Skiny gate.
pegaso ::
Kupil LG plazmo 50inch, bili so najcenejši, pa še model za nemški trg sem dobil (več funkcij, novejši...), garancija pa direkt pri njih. Zadovoljen!
Prišel, plačal, odpeljal in sedaj uživam v razgledih
Prišel, plačal, odpeljal in sedaj uživam v razgledih
MIx ::
dobil si nemski model ker iz gor vozjo robo, zato si tudi dobil samo njihovo garancijo, ker ti ne morejo zagotoviti evropske...tko da se ve koliko je ura, pac moje mnenje.
GrEg3c ::
@ MIx morda res samo nemška garancija...samo se po mojem mnenju splača dati rečmo 50 € za 3 leta na dodatno garancijo . In tako imaš 5 let garancije, na vse kar se zgodi ter si 5 let brez skrbi.
Kaj se pa zgodi če trgovina propade ...pa treba vprašat nekoga zgoraj
Kaj se pa zgodi če trgovina propade ...pa treba vprašat nekoga zgoraj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 188615 (13330) | tikitoki |
» | Mobitrgovina / Kommdata - izkušnje?Oddelek: Mobilne tehnologije | 7106 (2627) | amacar |
» | Spletna trgovina Oskar Veliki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 75891 (16877) | scipascapa |
» | Trgovini pc-giga.si in mediamarket.si (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19937 (8463) | oblonger |