» »

enostaven in kvaliteten telefon z dolgo baterijo

enostaven in kvaliteten telefon z dolgo baterijo

Rok Woot ::

Kaj predlagate. Ko tegale androida bom v smeti ruknu.

Lonsarg ::

http://www.gsmarena.com/nokia_c5-3122.p...

Ali pa poljubni smarthphone z izkloplenimi vsemi background stvarmi, ni ga smarthohone(ja z tem mislim tudi Androida), ki ne bi zdržal 7 dni z vsem izkloplenim in v predalu neuporabljen.

Kaj pa če poveš kakšen telefon sploh hočeš, katere funkcije. Razlike v zdržljivosti baterije so max +-50% pri enako uporabi mobitela.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

RejZoR ::

Ne vem, jezst sem spravil iz HTC Wildfireja 10 dni delovanja, pa sem vsak dan preverjal in posodabljal app-e preko WiFi in vmes sem in tja telefoniral (res da zelo malo ampak vseeno). Tko da Android ni nujno neuporaben in potraten.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Blinder ::

Jaz imam enga novega z garancijo in dolgim trajanjem baterije. 15€ oz. po dogovoru.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

;-) ::

Rok Woot je izjavil:

Kaj predlagate. Ko tegale androida bom v smeti ruknu.

Nokie držijo kot včasih.

Pred kratkim sem imel c6-01 pa je držala super 5dni +, sedaj imam C7 3g skoz laufa in je povezan tam 4dni drži brez problema svetloba in vse na polno nastavljeno. Androidi držijo realno 2-3dni kar je več folk laže ali pa ima vse skenslano na minimalno.

RejZoR ::

In zakaj bi lagal? WiFi res vklapljam na zahtevo in 3G takisto ker nimam data plana. Čez noč mi je šel avtomatično v Flight način (izklop iz omrežja), ker me takrat itaq nihče ne kliče. Vse ostalo pa je bilo nastavljeno na polno (svetlost ekrana itd).
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Goran's Blog ::

Mene wildfire zdrži 4-5 dni pa nimam nobenih posebnih nastavitev.

amigo_no1 ::

Rejzor
Nisi imel custom roma na HTCju ?

Lonsarg ::

;-) je izjavil:

Androidi držijo realno 2-3dni kar je več folk laže ali pa ima vse skenslano na minimalno.

Tudi iPhone, Windows Phoni in Symbian telefoni z 3"+ zdržijo maksimalno 2-3 dni, če folk uporablja stvar kot smarthphone in ne kot telefon z večjim ekranom.
Meni je moja nokia zdržala max dva dni, ponavadi še to ne, tako da sem jo polnil enako, kot sedaj ostale telefone z androidom, torej vsak dan. Tak pač je, če smarthphone uporabljaš.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov pametni telefon z dobro baterijo

Oddelek: Mobilne tehnologije
449495 (7944) MajorM
»

Po 14 letih Nokia sestopila s prestola

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
4616786 (13996) blackbfm
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24235692 (16847) errhec
»

Kateri Android kupiti? (strani: 1 2 )

5112695 (11137) PC-Freak
»

Samsung naslednji teden predstavlja osveženi Galaxy S II (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
9125053 (20849) roli

Več podobnih tem