Forum » Programska oprema » Windows Live movie Maker - problem z zvokom
Windows Live movie Maker - problem z zvokom
enknap ::
če nisem v pravem topicu, naj me moderatorji prosim prestavijo v pravega
skratka, WLMM uporabljam za "rezanje" določenih delov posnetkov, ponavadi imam vse v HD...
ko celoten posnetek gledam v originalu, imam zvok na compu na recimo 25%... dela super...
ko določene kadre izrežem, jih shranim kot film na 720p, je pa zvok, ko posnetek predvajam, tam nekje na 5%...
gledal sem nastavitve v WLMM, vse je na "polno" kar se zvoka tiče (avdio input)...
sem kaj spregledal? Kakšna ideja?
skratka, WLMM uporabljam za "rezanje" določenih delov posnetkov, ponavadi imam vse v HD...
ko celoten posnetek gledam v originalu, imam zvok na compu na recimo 25%... dela super...
ko določene kadre izrežem, jih shranim kot film na 720p, je pa zvok, ko posnetek predvajam, tam nekje na 5%...
gledal sem nastavitve v WLMM, vse je na "polno" kar se zvoka tiče (avdio input)...
sem kaj spregledal? Kakšna ideja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76316 (16957) | tilinho20 |
» | [INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8653 (4860) | KTr1sk |
» | Nujnost instaliranja Windows Live Messengerja ob prijavi v MSN MessengerOddelek: Pomoč in nasveti | 3743 (3120) | jakal |
» | vista in hp web camOddelek: Operacijski sistemi | 1380 (1308) | mevden |
» | Crash test in kitajski avtomobiliOddelek: Na cesti | 4950 (4088) | sidd |