Forum » Programska oprema » utorrent nastavitve za 100/10 linijo optika?
utorrent nastavitve za 100/10 linijo optika?
Grill ::
Lahko kaj napišete, kako imate utorrent nastavljen, da optimalno dela z optiko 100/10?
trenutno imam tako:
Global maximum number of connections: 400
Maximum number of connected peers per torrent: 50
Number of upload slots per torrent: 4
in kljukico pri Use additional upload slots if upload speet < 90%
Maximum number of active torrents (upload of download): 16
Maximum number of active downloads: 10
trenutno imam tako:
Global maximum number of connections: 400
Maximum number of connected peers per torrent: 50
Number of upload slots per torrent: 4
in kljukico pri Use additional upload slots if upload speet < 90%
Maximum number of active torrents (upload of download): 16
Maximum number of active downloads: 10
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
donvito ::
Utorrent 1.5??
kdaj si ga nazadnje posodobil, sicer pa uporabiš vodič za namestitev v možnosti, tretji v spustnem meniju in vpišeš svojo upload hitrost in ti sam najde priporočene nastavitve.
Sam imam takole pri optiki 10/10:
kdaj si ga nazadnje posodobil, sicer pa uporabiš vodič za namestitev v možnosti, tretji v spustnem meniju in vpišeš svojo upload hitrost in ti sam najde priporočene nastavitve.
Sam imam takole pri optiki 10/10:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: donvito ()
Grill ::
hvala.
še kdo z 100/10 linijo mogoče?
1.5 je čisto ok. nobene inštalacije ko menjam kišto, samo torrent storage folderje nastavim da mi nič ne prčka po c disku (razen 160 kb v appdata roamingu).
še kdo z 100/10 linijo mogoče?
1.5 je čisto ok. nobene inštalacije ko menjam kišto, samo torrent storage folderje nastavim da mi nič ne prčka po c disku (razen 160 kb v appdata roamingu).
amacar ::
Js mam 1/1gbit v študentu pa mam sam na 9999 vse naštimano, pa predpomnilnik ročno nastavljen, pa deluje dobro.
blackbfm ::
zakaj, kaj pridobim?
Že zaradi varnostnih popravkov je smiselno uporabljat najnovejšo verzijo. Mislim, eni ste res dobri da upate takole izpostavljat svoj sistem...
Dobi pa zraven novih verzij tudi samo sranje... Ti novi utorrent ponuja same bedarije zraven. (neke apliakcije, vmesnik slabši itd...)
Ne mislim to za obkljukat. Te search providerje pa to itak odkljukam, mislil sem na aplikacije v samem utorrentu, ter z brezveznimi funkcijami kot so predvajanje datotek itd...
Verzijo 3.1.2 z uradne strani sem v pon. naložil, pa je v meniju na levi strani zraven.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
Aha, sem mel 2.x verzijo. Zdaj sem dal novo in vidim da je res nekaj nakičano, sam vseeno boljše to kot neko ranljivo zastarelo verzijo.
Sc0ut ::
Se da kje videti kaj je ranljivo na stari verziji?
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
Ja, sem dal najnovejši utorrent gor 3.1.2 in ne gre nikam...
Saj že sam gledam na google, ampak ve kdo zakaj download ne gre preko 10 k?
Normalno je 1000.
Saj že sam gledam na google, ampak ve kdo zakaj download ne gre preko 10 k?
Normalno je 1000.
SmeskoSnezak ::
http://filehippo.com/download_utorrent/... pa kliknite na posamezno verzijo in boste videli, kaj so vse popravili v posameznih verzijah... sicer pa kot je rekel blacklw se vedno najde kak "exploit" ali pa hrošč...
@ Pusti soncu v srce... @
Imam pa Global maximum num. of conections 800 in maximum of connected peers per tor 200 in mi zadeva laufa ko šus na 28/2,5
Kar se tiče nastavitev je čist odvisno ali ti gre bolj za zaporedno downloadanje ali pa paralelno..ampak vseeno 200 na torrent je pretiravavnje, nekje med 50 in 100 je ok.
Mnja, čist odvisno je od seederjev. Včasih mi paralelno vleče dol s super hitrostmi, včasih pa se bolj splača zaporedno. Mi je pa sprva avtomatsko dal 150, jaz sem potem se malce igral in je to še najbolje laufalo.
fosil ::
Po defaultu je trojka res kičasta, ampak se da z nekaj nastavitvami zadevo normalizirat.
Tako je!
amigo, hvala, ampak imam win 7. To pa poznam ja.
Saj čez cca. pol ure je začela stvar normalno leteti. Bom za zdaj malo opazoval da vidim kako se obnaša.
Bi verjetno še kar ostal na 1.8.2 če me ne bi čisto prestrašli z exploiti.
Saj čez cca. pol ure je začela stvar normalno leteti. Bom za zdaj malo opazoval da vidim kako se obnaša.
Bi verjetno še kar ostal na 1.8.2 če me ne bi čisto prestrašli z exploiti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uTorrent in TelemachOddelek: Programska oprema | 5571 (4678) | poweroff |
» | utorrent blokira ves promet - vista sp1Oddelek: Omrežja in internet | 3125 (2784) | kumer |
» | utorrent blokira ves ostali prenosOddelek: Omrežja in internet | 2922 (2756) | kozjakovec |
» | Torrent, router in nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 4220 (4162) | Bakunin |
» | Strežnik, NAS, torrentOddelek: Omrežja in internet | 2697 (2245) | bjelakrez |