» »

Aloe Vera Forever livin products nategancija ?

Aloe Vera Forever livin products nategancija ?

«
1
2

;-) ::

Pred kratkim je bila mama na predstavitvi Aloe Vera Forever Living Products...

Da o vshičenosti ne govorimo kako impresivne stvari obstajajo in jih tile "agenti" foreverja sploh ne prodajajo ampak samo "predstavljajo", preidimo k temu da se je teden po predstavitvi doma znašlo kar nekaj izdelkov. Dodajal jih bom postopoma.

Prvi mi je v oči padel: Aloe Activator.
Mama si ga naliva v oči, da bi bolje videla, tudi šluka ga, saj je opasno zdrav. Dobil sem tisto "interno" brošuro teh agentkov in skeniral kaj oglašujejo:

Če povzamem tukaj piše da ga zaužijemo in pomaga proti glavobolu itd., da si ga dajemo v oči...

Ker se mi zdi malo čudno da ob stiku z očmi peče kot nevem kaj, okus pa ima po čistilu za wc školjko pa sem pogledal še deklaracijo, na kateri piše o zadevi malo drugače:


Tukaj pa je zadeva aplikator kože, ki zapira pore. WTF kdo si pa želi zaprte pore na koži ? Niti z besedo ni omenjeno da je zadeva užitna in da si jo lahko brizgamo v oči.

Seveda računa ob nakupu ni dobila, tako da nima dokazov da je kupila od njih. Najraje bi jih povabil da mi naredijo predstavitev in vse izdelke spil in šel pred UKC čakat kaj bo. Ima kdo izkušnje z to firmo ?

Če koga bilokaj zanima, lahko vse poskeniram, poslikam itd. Zanima me predvsem kako to da lahko take stvari prodajajo brez računa?

Zheegec ::

Ma ja, to je za povsod dobro. Koža, oči, želodec, vse je isto :)

A sploh obstaja kakšen produkt, ki je hkrati za zunanjo uporabo in konzumpcijo? Nisem vedel... Najbrž kakšen nateg ane?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

;-) ::

Vrjetno je res nateg. Nekdo jih bo moral ustavit, kam se naj človek obrne da jih zaje**, mamo so nafaflali za lepe eure, čene druga iz "maščevanja".

detroit ::

moja punca je tudi fan tega:) Še sam imam first in pasto (naj omenim da ni džabe). Aktivator pa sm že fasu v uč ko sm imel razdraženga in za to lahko potrdim da je pomagal...ampak po moje zarad krča ki ti ga sprva povzroči:)
Skero

;-) ::

Mene aktivator peče kot da bi varekino dobil v oko.

Zdaj si me spomnil na zobno pasto, mislim da jo imamo tudi mi že:)) Me prav zanima ozadje zgodbe in zakaj se vse prodaja tako na "tiho" da pridejo v hišo, naredijo predstavitev in vse brez kakršnih koli računov itd.

RejZoR ::

Jezst če imam oko razdraženo al pa kakšno infekcijo si dam not kapljico tekočine za leče. Vsaj za Piiloset BioSoak mi je proizvajalec sam požegnal, da se lahko tko uporablja in stvar res deluje. Navlaži in razkuži oko, glede na to da se not namakajo leče, ki jih imaš pol 16 ur v očeh pa zadeva nikakor ne more bit škodljiva, sploh ker se z mežikanjem počasi povsem izloči in je v stiku manj časa kot pa prepojena leča. Pa še prav nič ne peče za razliko od aloe vere, ki je očitno kot berem zgoraj hudo kot bi si dajal tabasco v oko...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

detroit ::

sicer pa



http://www.natural-salt-lamps.com/suppo...

tale trdi da ni prodajalc, čemu naredi semi profesionalen pdf za predstavitev potem... Sicer pa ja aloe vero in česen opevajo že od nekdaj in meni sta na srečo oba všeč:)
Skero

BALAST ::

Bio-Karoten

kapsule z 9 mg beta-karotena

Dodatne sestavivine:
Rastlinsko sojino olje, želatin, glicerol in redistilirana voda. Vse sestavine se izdelujejo po standardih Evropske farmakopee.

Nizka stopnja peroksidacije je bistvena za kakovost in neoporečnost prehrambnih produktov. Bio-Karoten je med proiozvodnjo nenehno testiran glede peroksidne vsebnosti. Vsi izdelki v Bio programu vsebujejo vrednosti peroksidnega števila daleč pod minimumom 10 ?g na kg.

Splošna informacija
Beta karoten spada v skupino primarnih antioksidantov, kar pomeni, da je njegova prisotnost in pogostnost v presnovi v človeškem organizmu izdatna. Nujen je za rast in razvoj celic, prav tako za pravilno fiziologijo vseh sluznic v telesu, epitelijev in kože. Ko telo potrebuje beta karoten, iz šestih molekul beta karotena oblikuje spojino retinol, ki je pomemben za številne telesne funkcije, vključno z vidnim sistemom.

Sodobne potrebe po beta karotenu
V današnjih razmerah je čoveško telo veliko bolj kot včasih izpostavljeno stresom in obremenitvam, ki jih narava doslej ni poznala. Ekološko onesnaženje je vsak dan bolj izdatno in najbolj je med drugim izpostavljena tudi vsa človeška površina in notranje votline (na primer pljuča, sluznice na začetku prebavnega trakta, dihal itd.). Nadalje smo nekatere svoje podsisteme obremenili do neslutenih razmer. Na primer gledanje televizije, zaslona pri računalnikih(te obremenitve vidnega podsistema so izredno velike) in ne nazadnje se vse skupaj izdatno problematizira tudi zaradi čedalje daljšega pričakovanega življenjskega obdobja. Ko so v teh čedalje bolj zaostrenih razmerah preverjali, kako je s potrebno količino beta karotena v hrani, so ugotovili, da ga je v idealni in uravnoteženi hrani največ samo do ene tretjine potrebnih količin. Prav zato je prevladalo strokovno mnenje, da je treba beta karoten oblikovati kot samostojen preparat - dodatek k prehrani. To je tudi osnovno poslanstvo bio-karotena.

PROBLEMA PREDOZIRANJA DEJANSKO NI
Beta karoten je predhodnik vitamina A. Ko ga telo potrebuje, ga iz plazme prevzame toliko, kot ga manjka v trenutni presnovi, tako da problemov v zvezi z nekdanjimi hipervitaminozami vitamina A ni več. Zato je preparat glede tega aspekta varen.

PREVIDNOSTNI UKREP!

Za aktivne kadilce jemanje samo beta karotena ni priporočljivo.

Jemanje
Zadošča jemanje 1 kapsule dnevno po obroku..

Pakiranje
Bio-Karoten Q10 je v škatlicah po 60 kapsul po 9 mg beta karotena.

Shramba
Na sobni temperaturi, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo in zunaj dosega otrok.



Jap vse to je neka čiračara medicina.
Preberi odebeljen text. :))
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

RejZoR ::

Beta-Carotene @ Wikipedia

Kaj je narobe s starim dobrim korenjem in špinačo, ki prav tako vsebujeta beta karoten? Folk naj se navadi jest več povsem naravnih stvari namesto tablet iz lekarne čang šlang.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Mr Hilter ::

To ni nič drugega kot davek na neumnost. Sam ga odobravam!

Normalni ljudje lahko vse potrebno za kakovostno življenje pridobimo iz prehrane.

Sam se dodatkov poslužujem izrecno zaradi priročnosti ter razmerja cena/učinkovitost.
Npr, če zraven večerje poješ par strokov česna ti še zjutraj smrdi iz gobca zato jemljem kapsule s česnovim oljem. Viseti na soncu (sploh pozimi) mi ne znese, zato je na mestu vitamin D3 in K2 MK7....

mihec87 ::

Valda da peče če je čistilo za obraz.poskusi z kolonjsko bo verjetno isto peklo:)..

Svašta ti prodajalci so itq nateg, navadn produkt svinsko zaračunajo po tem ko folku operejeo možgane...

Sam se še vedno smejem ko se spomnem ene herbalife predstavitve.Tri cvetki-
-ob postrvi-ja veš sj morske ribe niso najbolj zdrave
-potem tisti njihov shake-pije ga un ko trenira in un ko hoče shujšat
-pa razvila ga je nasa je sigurno dobro(nevem a folk res ne poštudira da je nasa razvila zato ker je laži nest v vesolje prah,kapsule kot pa sadje/zelenjavo..)

Mr Hilter ::

Ja na spejs stejšnu so zelo popularni šejki (prah streseš v šejker, doliješ 2dl vode, pretreseš in spiješ). To je tudi edini razlog da sam nočem gor. Bi slučajno imel enega z alzheimerjevo na istem poletu in bi stresel proteine mimo šejka, pa vsi umremo k zamaši filtre.

Wejt a minit, zakaj pa imajo astronavt še sol in poper v tekoči obliki?

RejZoR ::

To z "razvila je NASA" je nek splošni trend, ki ga omenjajo povsod. Če je NASA izumila pol mora bit že res. Pa tud če NASA sploh ni imela nič zraven. To da je futr prilagojen breztežnosti je nekako razumljivo. Dvomim pa da gor nosijo preprate spacane od te firme, ki prodaja zgornjo aloe vero. Kakor sem enkrat gledal eno oddajo o teh zadevah, košta taka zero G hrana po recimo 20-50 dolarjev na obrok pa vbistvu ni vse skupaj nič za vidit. Tud not je kakor vem izjemno malo odvečnih balastnih snovi, da jim je čim manjkrat treba it srat, ker organizem izkoristi skoraj vse kar pojejo. V končni fazi gre praktično za ekstrakte živil katerim dodajo ojačevalce okusov, da ima vsaj po nečem prepoznavnim okus. Drugače bi bila zgolj neka zelo hranilna pasta v tubi brez okusa.

Na tej točki bi tud omenil, da kljub temu, da so farmacevtske družbe oh in sploh zlobne, pa jih podpiram vsaj na eni točki. Preden izdajo neko zdravilo, sredstvo ali preparat slednjega tud intenzivno raziščejo, pol pa ga morajo potrdit še razni medicinski inštituti oz organizacije. Tud nameni uporabe so običajno dost striktno opredeljeni in zadeve niso jack of all trades zdravila, ki ti zdravijo očesne infekcije, hemorodide, prehlad in opekline naenkrat.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Mr Hilter ::

Da FDA požegna za prodajo in kakovost zdravila nima dosti povezave.
Kar jim ni povšeči pa lahko takoj in brez razlogov pošljejo v ilegalo.

figula ::

Mama si ga naliva v oči, da bi bolje videla, tudi šluka ga, saj je opasno zdrav.

Najprej morem povedati, kako se nasmejem takšnim in podobnim stavkom, ki jih včasih spravite skupaj. Prav dan mi polepšate. Dokler šluka samo opasno zdravo aloo, bo vse v redu ;).


Jaz bi rekla – če mama ni takšne addicted sorte, da bi si vsak mesec kupila na tone takšnih izdelkov – ji pusti veselje, mogoče ji bo pa še celo kakšno gubo pogladilo ravno zato, ker se ne bo sekirala kaj je kupila.

Moja mama je prišla iz "brezplačnega" pregleda za oči z Replay sončnimi očali in še nekaj malenkostmi za 200 € in nekaj, ker so ji povedali, da so očala medicinska in jih nujno rabi, če hoče ohraniti vid.

Moja prva reakcija je bila podobna – pa kako si lahko verjela takšni nateganciji. Ko pa sem videla njene zmedene in žalostne oči, sem si rekla: piščuka pa kdo si ti, da se tule posmehuješ! prvič v življenju sploh si je kupila nekaj dražjega zase. in res ni več mlada in res ima že utrujene oči in res je sonce nevarno in tudi zimska svetloba je ubijalska. Zasluži si ta očala, da varujejo njene oči!!! pa naj bojo medicinska ali šminkerska.

In sem takoj "zamenjala ploščo", pohvalila njen dober nakup, da je končno zase poskrbela in vidno je zasijala. Sedaj teka okoli hiše s temi črnimi očali na nosu in je sploh čisto "women in black" 8-) in vsakič jo pohvalim.

Mislim res - včasih se izognemo kakšni zanki trapastih nakupov, včasih nas nategnejo, that's the way of life.

Tukaj pa je zadeva aplikator kože, ki zapira pore. WTF kdo si pa želi zaprte pore na koži?
V resnici te zadeve ne zapirajo por ampak jih ožajo. Najbrž pa vseh preparatov le ni treba piti in v oči špricati, tudi če to oglašujejo.:)

iNooby ::

Haters gonna hate...

mikic007 ::

In zakaj ne bi aloe vrgel v par teglov na balkon in prakticno zastonj uzival v vsej njeni blazenosti? Mi jo imamo na terasi in ce se vrezem pritisnem zadevo na rano. Valda pomaga, sicer tudi zato, ker si vzames cas in tiscis na rano, kar bi pomagalo tudi brez, ampak dejansko opazam, da se rana prej zaceli. Pa me niti ne briga, ali je res ali ne, ker je itak zastonj.

Ce pa placas, pa bolje, da verjames, za vsak nateg se res ne smes sekirat. Ceprav, preden bi kaj sipal v oci, bi se malo pozanimal, ni, da je isto kot koza in sam malo pazim nanje, ker rad vidim, tudi ce malo slabse ...

Avenger ::

iNoobyev post je sicer res lejm troll ampak me je vseen nasmejal hahahha
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

ZaphodBB ::

Alojo se splača imet doma, posajeno. Zadeva je res fajn za zdravljenje ran. Ognjič ravno tako.

Loocas ::

jap, za kožo je Aloa sehr gut.

figula ::

... take vas mam rada - hudomušne in prijazne ...:)

technolog ::

kdo si pa želi zaprte pore na koži ?


Marsikdo. Velike, odprte pore izgledajo na obrazu zelo grdo.

Aloe gel sem kupil v Müllerju pol litra za 3EUR. Je ravno tako 99% čist.

Zgodovina sprememb…

domdamco ::

Se pravi teb se da vsako sranje prodat??????
Slovenska zakonodaja pravi, da moče izdelek vsebuje vsaj 2% naravnih sestavin, se lahko reklamira kot 100% naravni proizvod. Tista Aloja od mulerja je sama kemija. Mal dnarja, mal muske. Sicer pa podpiram tvojo izbiro. Le tako naprej.

;-) ::

Zakaj še potem vaši prodajalci sploh nosijo očala, če tole pozdravi slepoto ? Zakaj še rabimo zdravnike ?

Rabimo račun za vse stvari kar smo kupili od vas, daj mi email da te kontaktiram.

Pa PS tebe so tudi oprali, gre samo za MLM in kvazi stvari v različnih flaškah in različnih agregatnih stanjih. Zanimam se za vrnitev vseh izdelkov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ;-) ()

domdamco ::

Če so ti rekli da zdravi slepoto, pol se opravičujem v njihovem imenu. Rad bi vedel kdo meče slabo luč na proizvode s takšnimi izjavami. Res da activator peče na očeh, zato se pa priporoča redčenje le tega, dokler se oko ne navadi. Sama aloja res liže sivo mreno in sprošča pritisk v očesnem ozadju. Se opravičujem, ker reagiral malce neprofesionalno, vendar me jezi da nekdo kritizira izdelke, če jih ne pozna. Res je da gre za MLM sistem, vendar je ta registriran v Sloveniji. Podatke lahko preverite na straneh Ajpesa. Do izdelkov pa lahko pridete na dva načina.
1. Na način kot jih je kupila vaša mama. Tukaj je od distributrerja odvisno kako bo reagiral v primeru rteklamacije. (jaz naprimer denar vrnem, ali podarim kakšen drug izdelek)
2.Druga možnost je pa da se registrirate kot kupec in kupite direktno od podjetja. S tem dobite pravico do reklamacije in vračila izdelkov. Da ostalih prednosti sploh ne omenjam.

Katere izdelke pa je kupila vaša mama poleg Activatorja?

Še enkrat se vam opravičujem za vaše nezadovoljstvo, vendar me pa jezijo ostali distributerji, ker zaradi napačnih informacij mečejo slabo luć na izdelke in podjetje. Gre res za pošten sistem, pa nimam opranih možganov.

Če imate še kakšno vprašanje, vam bom rade volje odgovoril.
LEP POZDRAV

figula ::

Lepo, da si se opravičil. Prosim pa kakšen link do te trditve:

Slovenska zakonodaja pravi, da moče izdelek vsebuje vsaj 2% naravnih sestavin, se lahko reklamira kot 100% naravni proizvod.

ker mi nekako ni, da bi res verjela.

;-) ::

Kupila je še zobno pasto katero moraš na suho nevem kako dolgo drgnit po zobovju in dlesnih, kupila je še neko "boco" rumene barce želatinasto_vodene snovi, ki ima isti vonj kot antifris, baje se z tem hujša in sprej za poškodbe z katerim se lahko našprica tudi po grlu če jo boli.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ;-) ()

mn ::

domdamco je izjavil:

Gre res za pošten sistem, pa nimam opranih možganov.


Evo tukaj se pa nisem mogel zadržati. Kako imaš lahko oprane možgane in to tudi veš? Definicija opranih možganov je da ti verjameš da je to res :)

Pa še nekaj. Kakor jaz vem je za kakršnokoli prodajo česarkoli (izjema je rabljena roba v manjših količinah) treba v RS izdati račun! Kako lahko ti delaš drugače?

PaX_MaN ::

figula je izjavil:

Lepo, da si se opravičil. Prosim pa kakšen link do te trditve:

Slovenska zakonodaja pravi, da moče izdelek vsebuje vsaj 2% naravnih sestavin, se lahko reklamira kot 100% naravni proizvod.

ker mi nekako ni, da bi res verjela.

AFAIK tega v SI ni. Verjetno je zamešal s tem člankom. Naslov je tak zato, ker je lahko samo 0.0001% naravnega notr, pa lahko vseeno napišeš 'naravno', saj direktive, ki bi to urejala (še) ni.

figula ::

no, pa poznam še eno okrajšavo (AFAIK), še malo, pa mi ne bo več treba na internetslang.com hodit :)) haha :))

domdamco ::

Pax Man, hvala za natančno pojasnilo. Popolnoma enak pomen, vendar z drugimi besedami.

Pa da se še javno opravičim. Ko sem pisal z velikimi črkami nisem mislil to žaljivo, predvsem pa nisem kričal. Bil se opozorjen in še enkrat pardon za morebitne nevšečnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: domdamco ()

domdamco ::

;-) je izjavil:

Kupila je še zobno pasto katero moraš na suho nevem kako dolgo drgnit po zobovju in dlesnih, kupila je še neko "boco" rumene barce želatinasto_vodene snovi, ki ima isti vonj kot antifris, baje se z tem hujša in sprej za poškodbe z katerim se lahko našprica tudi po grlu če jo boli.


Po mojem mnenju, boljše zobne paste ne bo dobila nikjer. Lahko da obstaja, vendar je jaz ne poznam. Pravilno umivanje ustne votline je s suho ščetko. S tem prisilimo da se aktivirajo žleze, ki izločajo slino. Posledica tega je čistejša ustna votlina. Če pa naprimer pred ščetkanjem žmočimo krtačko in usta, potem se te žleze zelo malo odprejo. Laična razlaga.

Boca rumene barve je osnovni alojin gel. Res da je specifičnega okusa in da se ga je treba navadit. Čez čas je okus veliko bolj "okusen". Drugače pa alojin gel zelo pomaga pri mnogih težavah. sploh če je problem z želodcem in črevesjem. Res da v prvih dneh uživanja malce boli, to pa samo zato ker se na sluznici želodca začne nabirati fibrin(se začne celiti). Te bolečine lahko vzamete kot diagnozo za rano na želodcu. Sem mel enake težave in sem jih odpravil. Moj zdravnik še danes ne more verjet.
Kar se pa spreya tiče, ti pa predlagam da ga sam preizkusiš, sploh pri opeklinah in vrezninah. Pa ko te bo grlo bolelo si večkrat špricaj not in boš videl naslednji dan.

Lep pozdrav.

technolog ::

O moj bog. Toliko bullsihita pa še nisem slišal v tako kratkem času.

Smurf ::

domdamco je izjavil:



Po mojem mnenju, boljše zobne paste ne bo dobila nikjer. Lahko da obstaja, vendar je jaz ne poznam.


Evo tukaj je problem, govoriš o temi, ki je ne poznaš. Pri tem se opiraš na lastne (subjektivne) izkušnje, ki ne pomenijo prav ničesar.
Če pa imaš kakšne objektivne rezultate (znanstveni članki) s kakšnim double blind testom, ki pričajo o superiornosti omenjenih izdelkov pa prosim na dan z njimi.

Jaz se tudi vsakič, ko se zjutraj zbudim zasukam okoli sebe 13x nato pa pomočim levo roko v liter domačega šnopca in ob tem zapojem himno. Od kar počnem to še nisem zbolel!

domdamco ::

Glede na to da je Aloe Vera v vseh napitkih in kremah, čitajte:
http://www.sanofarm.si/mnenje_aloe_vera...
http://www.kemija.org/index.php/zanimiv...

Drugače pa izkušnje štejejo. Če koga zanima naj si malo še to stran pogleda. So tudi not pričevanja.
http://www.aloemiracle.ca/Srpski.htm

Verjamem da je tle dosti ljudi, katerim se zdi da imam oprane možgane, da ne vem kaj govorim in še takšne in drugačne izjave.
Vsi imate prav. Zato ne mislim tukaj izgubljati časa. Če bo pa kdajkoli koga kaj matralo zdravje, poiščite neodvisnega zastopnika za FLP.
Bollje sprječiti, nego lječiti.
AJD

technolog je izjavil:

O moj bog. Toliko bullsihita pa še nisem slišal v tako kratkem času.


Si ga pa sigurno v še krajšem veliko več napisu.
LP

Smurf je izjavil:

domdamco je izjavil:



Po mojem mnenju, boljše zobne paste ne bo dobila nikjer. Lahko da obstaja, vendar je jaz ne poznam.


Evo tukaj je problem, govoriš o temi, ki je ne poznaš. Pri tem se opiraš na lastne (subjektivne) izkušnje, ki ne pomenijo prav ničesar.
Če pa imaš kakšne objektivne rezultate (znanstveni članki) s kakšnim double blind testom, ki pričajo o superiornosti omenjenih izdelkov pa prosim na dan z njimi.

Jaz se tudi vsakič, ko se zjutraj zbudim zasukam okoli sebe 13x nato pa pomočim levo roko v liter domačega šnopca in ob tem zapojem himno. Od kar počnem to še nisem zbolel!


To niso samo moje izkušnje. Je še ogromno ljudi, ki so jim te zadeve pomagale. Domača slivovka je pa itak zakon.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: domdamco ()

;-) ::

Jaz bi prodajal tole...kam se naj obrnem ? Zgleda da more biznis cveteti, sploh ko prideš v naselje starejših.

Lahko sem pod tabo ;)

detroit ::

Sorry ampak naši starejši ...vsaj teji ki to šele zdaj postajajo ne oni ki imajo penzijo višjo od moje plače.... nimajo za take proizvode. Niqqa please tole ni poceni:)
Dobil sm za darilo:
-šampon (ni boh ve kva spljoh) ne uporabljam
-pasto...ne vem kaj bi reku sploh ni slaba samo če ima ceno višjo kot najboljša - paradontax (jep reklama ker prodajam;D) potem se tega ne kupi
-First. Nek zvarek kamilic in aloe, ki pa se itak za vse uporablja

poleg tega sem dobil še kup stvari in flaško tm. Guesswhat tiste 3 stvari so več koštale kot vse ostalo. Ni poceni. Če bi bile tko čudežne kot jih promovirajo so džabe, ampak kdo verjame v čudeže?:P
Skero

RejZoR ::

Starejši, ko omeniš zdravje nima veze kolk denarja imajo...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Gregor P ::

Za specialne primere (od 3 minute in 30 sekund):

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

francek1 ::

Vsem, ki se posmehujete, kako lahko s takimi predstavitvami lahko koga nategnejo, eno vprašanje. Za koliko kupujete kartuše, v katerih je 10 ml črnila?

Jaz namreč kupim liter tinte za 28 € .... Kdo je zdaj nategnjen?
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

BALAST ::

Jaz dam aloevera na boben in mi ne zmanjka črnila v enem letu.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

;-) ::

francek1 je izjavil:

Vsem, ki se posmehujete, kako lahko s takimi predstavitvami lahko koga nategnejo, eno vprašanje. Za koliko kupujete kartuše, v katerih je 10 ml črnila?

Jaz namreč kupim liter tinte za 28 € .... Kdo je zdaj nategnjen?

Če prodajaš aloe vero te ne skrbi po kaki ceni boš kupil kartuše.

detroit ::

franček imaš mogoče tudi 5kil laser dusta za moj laserc za ceno 28eur?:P
Skero

domdamco ::

Paradontax 75 ml - 5,49€ Umetno z flourom in delci ki poskodujejo sklenino.
FLP naravni zobni gel 130g - 8,01€ Brez floura in abrazivnih sredstev. Ce si zastopnik v
programu pa je cena 22% nizja.
Sicer se pa vsak sam odloca, kaj bo metu vase. Mi samo priporocamo, odloci se pa vsak
posebej.
Sicer si pa poglejte cene v "naravnih trgovinah" in boste videli da so cene enake, za
nekatere izdelke celo visje.

;-) ::

Mi boš odgovoril na ZS ali pa vsaj napiši kur* te gleda.

RejZoR ::

Od kje pobirate take bedarije kot "Umetno z flourom in delci ki poskodujejo sklenino" !?!?!?!?!?!

Fluor pospešuje remineralizacijo sklenine (enamel), ne pa škoduje lol. Get your facts straight. V prevelikih količinah pa je strupena vsaka stvar. Tud konzumiranje kalcija je lahko škodljivo, pa sam po sebi ni strupen al pa karkoli.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Mr Hilter ::

http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Pe...

7+6 USD pa je pol litra, verjetno nad kakovostjo bdijo kakšni 'večji' strokovnjaki kot pa čungalunga preprodajalci napumpani na tečajih, brez vesti in željni po zaslužku. Med reviewi lahko točno ugotoviš, če ti kaj ne bo povšeči, ni 5 urno predavanje kako je oh in sploh, slabe stvari pa najraje zamolčijo in cenzurirajo.

francek1 ::

detroit je izjavil:

franček imaš mogoče tudi 5kil laser dusta za moj laserc za ceno 28eur?:P


Ne, ker se ukvarjam le z inkjeti. Sem pa dal zgornjo primerjavo le za primer, kako ima vsak izdelek tako ceno, kot so jo pripravljeni kupci plačat.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

RejZoR ::

Tud pri kartušah ni vse tko črno belo kot eni govorite. Mislite da HP, Epson, Canon in podobni vzamejo vedro jupola in namešajo barvo? V razvoj pigmentov vlagajo miljarde in slednji pigmenti niso nek poc ampak tekočine, ki morajo iti skozi izjemno fine injektorje, morajo biti obstojne v kartušah, morajo biti obstojne na papirju, ne smejo zbledeti, se pacati in podobno. O ceni pa smo itaq že debatiral drugje. Napravo praktično šenkajo, kartuše so tisto kar jim prinaša profit. Ampak folk se čudi kako je lahko komplet kartuš toliko kot nek poceni tiskalnik.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

francek1 ::

Rejzor, lepo, da tako razmišljaš, proizvajalci tiskalnikov so takih zelo veseli. Ceno sem pa dal za original tinto; poceni variante dobiš 5 litrov za 28 €...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Suha usta zjutraj (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
648379 (4856) cias
»

Delo za računalnikom - oči

Oddelek: Loža
445632 (3646) spam321
»

Katera krema za roke in obraz? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11619679 (16044) Miha 333
»

Občutljiva koža po britju (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7824159 (16211) radmannsdorf
»

Aspirin: novo orožje v boju proti raku? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
6124530 (22310) username

Več podobnih tem