Forum » Zvok in slika » V Win XP je zvok v Win 7 ga ni?!
V Win XP je zvok v Win 7 ga ni?!
celjan34 ::
Zdravo!
Je imel že kdo podoben problem?
Zakaj namreč ni zvoka v win7, med tem ko v XP je?
Konkretno gre za en trainer, ampak to nima veze namreč, zvok bi pač mogu bit tut v Win7, če je v XP in če ve to kdo kje je problem in kako to rešit?
Hvala. Plata je asus v pro/gen3, gor pa je realtek zvočna.
p.s. ko pogledam v sistemu pod naprave, je v XP veliko več naprav pod "sound, video and game controlers" je v 7ki le audio za zaslon in realtek high definition audio, med tem ko je v XP zraven teh dveh še game port, audio codec, pa še par stvari, ampak ko sem ročno inštaliral to v7ki tudi ni delalo.
v terainerju je sicer muska, ko ga poženem, ko poženem igrco, ta muska utihne, to je v obeh OS isto, pol ko pa preklaplam ON/OFF funkcije trainerja z F tipkami, pa ni, moti me, ker pač ne vem točno, ali je zadeva na OFF ali ON, ker ni sounda v 7ki. no, menda sm povedu vse podrobnosti.
hvala.
Je imel že kdo podoben problem?
Zakaj namreč ni zvoka v win7, med tem ko v XP je?
Konkretno gre za en trainer, ampak to nima veze namreč, zvok bi pač mogu bit tut v Win7, če je v XP in če ve to kdo kje je problem in kako to rešit?
Hvala. Plata je asus v pro/gen3, gor pa je realtek zvočna.
p.s. ko pogledam v sistemu pod naprave, je v XP veliko več naprav pod "sound, video and game controlers" je v 7ki le audio za zaslon in realtek high definition audio, med tem ko je v XP zraven teh dveh še game port, audio codec, pa še par stvari, ampak ko sem ročno inštaliral to v7ki tudi ni delalo.
v terainerju je sicer muska, ko ga poženem, ko poženem igrco, ta muska utihne, to je v obeh OS isto, pol ko pa preklaplam ON/OFF funkcije trainerja z F tipkami, pa ni, moti me, ker pač ne vem točno, ali je zadeva na OFF ali ON, ker ni sounda v 7ki. no, menda sm povedu vse podrobnosti.
hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 8 / Win 7 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17636 (16128) | solatko |
» | Kje v Win7 je search dialog?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2053 (1729) | MrStein |
» | Linux in WineOddelek: Operacijski sistemi | 1974 (1514) | Icematxyz |
» | Windows 7 zbral največ prednaročil v zgodovini Amazon.co.uk (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15311 (10222) | nekikr |
» | Windows 7 22. oktobra (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10545 (7445) | Tina_ |