Forum » Zvok in slika » Samsung c652
Samsung c652
Double_J ::
Zdravo,
Nadgradil sem firmware sedaj pa kot bi se slika predvajala prehitro. To se dobro vidi pri sunkovitem gibanju oseb. Tudi če zamenjam firmware je enako.
Pomojem da je zadeva za na servis, oziroma da je ubistvu fuč. Morda edino kakšna nastavitev v factory menuju?
lp.
Nadgradil sem firmware sedaj pa kot bi se slika predvajala prehitro. To se dobro vidi pri sunkovitem gibanju oseb. Tudi če zamenjam firmware je enako.
Pomojem da je zadeva za na servis, oziroma da je ubistvu fuč. Morda edino kakšna nastavitev v factory menuju?
lp.
Dve šivanki...
Naabo ::
Ugasni motion plus oziroma ga vsaj zmanjšaj (na smooth ali custom z minimalnimi nastavitvami).
laguna1 ::
Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj povprašal. Namreč imam kabelskega operaterja SIOL in pri njem naročeno na optiki digitalno televizijo (ne IPTV). Torej televizijo gledam normalno, kot da bi imel kabelski antenski priključek recimo pri Telemachu. Pojavlja se pa problem, da občasno dodajajo nove kanale. Zanima me kako lahko dodam samo točno določen kanal - pri vseh programih je napisana frekvenca npr ch25/522. Poskušal sem že na ročnih nastavitvah, tam sem vpisal frekvenco 522000 ostalo pustil isto in mi je našel recimo 7 kanalov, nekaj je že bilo od prej. Vse mi je pa vrgel na konec in spet je bilo potrebno ročno nastavljat - premeščat, to pa je zelo dolgočasno. Torej, ali obstaja kakšen ukaz, da bi dodal TOČNO določen kanal, in ne vse kanale na frekvenci recimo 522 (52200).
Pa še nekaj, izbrisal sem programsko mesto 5, tako da imam sedaj 1,2,3,4, 6, kako lahko recimo 6 prenesem na 5 oz. kakšen drugi kanal na 5 programsko mesto. Kar koli sem poskušal mi 5 ne da na izbiro.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore in namige.
Lp
Pa še nekaj, izbrisal sem programsko mesto 5, tako da imam sedaj 1,2,3,4, 6, kako lahko recimo 6 prenesem na 5 oz. kakšen drugi kanal na 5 programsko mesto. Kar koli sem poskušal mi 5 ne da na izbiro.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore in namige.
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: laguna1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 444270 (83798) | zavajon |
» | LG LCD TV in Digitalna kabelskaOddelek: Zvok in slika | 19689 (11867) | triker |
» | Liga prvakov bo na voljo izklučno naročnikom SiOl-a (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13376 (10615) | oo7 |
» | Vrstni red programov na TVOddelek: Zvok in slika | 13935 (13494) | harvey |
» | Vezava dveh routerjev linksys WRT54GL (enoten WLAN)Oddelek: Omrežja in internet | 2930 (2876) | johan9 |