Forum » Programska oprema » Novi HP - nameščanje Win7
Novi HP - nameščanje Win7
mirch ::
Pozdravljeni!
Dva dni nazaj sem kupil novi HP PB 6550b. Nameščene je že imel WIN7 (32 bitne).
Vse super in fajn, ampak me moti razporeditev particij. Navajen sem na 3 particije, ker pač imam tako razporejene svoje datoteke. Ter mogoče bi 32 bitne zamenjal za 64 bitne (kaj menite o tem na prenosniko oziroma kaj uporabljate Vi?)
Zraven sem dobil dva DVD-ja: "Application and Driver Recovery DVD" in "Operation System DVD Windows 7 Professional (This disk contains 64-bit software)" ... katerega vstavim prvo? Če bi rad začel novo inštalacijo windowsov?
Ter koliko je to smiselno, namreč HP si še ustvari 2 ali 3 svoje particije, kako je potem s tem, pri novem nameščanju?
Ter če bo mi uspelo vso programsko kramo spravit nazaj v delujočo stanje? Ko je malo morje HP-jevih programov?
PROSIM LEPO ZA POMOČ!!!
Dva dni nazaj sem kupil novi HP PB 6550b. Nameščene je že imel WIN7 (32 bitne).
Vse super in fajn, ampak me moti razporeditev particij. Navajen sem na 3 particije, ker pač imam tako razporejene svoje datoteke. Ter mogoče bi 32 bitne zamenjal za 64 bitne (kaj menite o tem na prenosniko oziroma kaj uporabljate Vi?)
Zraven sem dobil dva DVD-ja: "Application and Driver Recovery DVD" in "Operation System DVD Windows 7 Professional (This disk contains 64-bit software)" ... katerega vstavim prvo? Če bi rad začel novo inštalacijo windowsov?
Ter koliko je to smiselno, namreč HP si še ustvari 2 ali 3 svoje particije, kako je potem s tem, pri novem nameščanju?
Ter če bo mi uspelo vso programsko kramo spravit nazaj v delujočo stanje? Ko je malo morje HP-jevih programov?
PROSIM LEPO ZA POMOČ!!!
solatko ::
Najbolje je čista instalacija OS-ma. Od HP-jeve krame, rabiš samo gonilnike, vse ostalo ni vredno pol žlice mrzle vode. Dodajo ti cel kup trial verzij plačljivih programov, katerih brezplačno alternativo dobiš na netu. Kompleten disk formatiraj, ustvari particije po želji. Za AV potegni dol MSE. Vsekakor inštaliraj 64 bitno verzijo. Če ima DVD instalirano HP-jevo navlako, si potegni z neta frišno verzijo windows-a in uporabi ključ iz nalepke, na računalniku, če pa je na DVD-ju samo OS, potem uporabi ta plošček.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upgrade iz XP na WIN10Oddelek: Pomoč in nasveti | 2711 (2033) | mtosev |
» | Win7 32bit OEM in 64-bitni medij?Oddelek: Operacijski sistemi | 1316 (904) | Bor H |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267777 (67369) | Seljak |
» | instalacija XP na HP ProBook4514SOddelek: Pomoč in nasveti | 1723 (1316) | 333333 |
» | HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 7664 (6395) | Gwanaroth |