Forum » Loža » Italijanska/kitajska restavracija v MB
Italijanska/kitajska restavracija v MB
galu ::
Pozdrav!
No, mene pa zanima, če ima kdo za priporočit kako italijansko ali kitajsko restavracijo v okolici železniške postaje / Europarka?
Predvsem morajo biti dobre testenine ter solata (za pice mi je vseeno). Dobra morska hrana je tudi precejšnji bonus.
Anyone?
No, mene pa zanima, če ima kdo za priporočit kako italijansko ali kitajsko restavracijo v okolici železniške postaje / Europarka?
Predvsem morajo biti dobre testenine ter solata (za pice mi je vseeno). Dobra morska hrana je tudi precejšnji bonus.
Anyone?
Tako to gre.
bdoxx ::
Al capone v Ep?
za kitasjke pa http://www.kitajska-restavracija.com/se...
- priporočam zlato srno :), samo ni v bližini železniške
za kitasjke pa http://www.kitajska-restavracija.com/se...
- priporočam zlato srno :), samo ni v bližini železniške
;-) ::
Da si sposodim temo. Kaj pa je najbolje jesti ko greš prvič v kitajsko da te prepriča ?
Pa zanima me če kdo ve kam na kaviar v MB.
Pa zanima me če kdo ve kam na kaviar v MB.
Zeberdee ::
Če vas gre več, predlagam, da izberete za predjed kakšne spomladanske zavitke (tamale), jaz imam rad tudi rakov čips (ki pa ni nič posebnega). Če vas gre več, izberite več različnih predjedi (1 na osebo), pa malo zmiksajte. Lahko tudi juho, statika je kislopekoča juha, nekaj malo drugačnega, ostale juhe so pa v veliki večini zelo zelo podobne.
Za glavno jed predlagam mongolsko meso, za prvič mogoče kar piščanca, drugače se je govedino, ampak za začetek bo piščanec bolj primeren. To so koščki piščanca s porom. V bistvu potem zelo zelo hitro ugotoviš, da so si jedi, ki jih pri nas delajo v kitajskih (kot smo že ugotavljali v drugih temah), dokaj podobne - piščanec, različna zelenjava in sojina omaka. Popularen je še sladkokisli piščanec, ki pa meni ni všeč (ker je preveč kislosladek), hrustljavi piščanec.
Iz tega dela lahko izbereš eno zadevo, druga zadeva so lahko kakšni rezanci (več stvari kot je gor, bolje je). Že če sta dva je fino najti kakšne zanimive kombinacije, recimo chopsui, pa kakšne rezance, če vas je več, pa se vsedite za "vrtečo se mizo."
Za glavno jed predlagam mongolsko meso, za prvič mogoče kar piščanca, drugače se je govedino, ampak za začetek bo piščanec bolj primeren. To so koščki piščanca s porom. V bistvu potem zelo zelo hitro ugotoviš, da so si jedi, ki jih pri nas delajo v kitajskih (kot smo že ugotavljali v drugih temah), dokaj podobne - piščanec, različna zelenjava in sojina omaka. Popularen je še sladkokisli piščanec, ki pa meni ni všeč (ker je preveč kislosladek), hrustljavi piščanec.
Iz tega dela lahko izbereš eno zadevo, druga zadeva so lahko kakšni rezanci (več stvari kot je gor, bolje je). Že če sta dva je fino najti kakšne zanimive kombinacije, recimo chopsui, pa kakšne rezance, če vas je več, pa se vsedite za "vrtečo se mizo."
galu ::
@maticko
Danes bil v Al Capone-u, in bil precej zadovoljen. Špageti so fantastični, zrezek na Al Capone krožniku pa odličen.
Danes bil v Al Capone-u, in bil precej zadovoljen. Špageti so fantastični, zrezek na Al Capone krožniku pa odličen.
Tako to gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chinese food - rad bi čim več mesaOddelek: Loža | 1415 (755) | Aquafriend |
» | Kitajske restavracije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 27153 (21199) | dukedl |
» | Prvič v kitajsko restavracijo, kaj priporočate ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22948 (20091) | Grumf |
» | Vok in stir-fry (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16681 (14282) | Brane22 |
» | Ljubljana: kje jesti kot študent? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13097 (8902) | suntrace1 |