» »

Problem z diskom

Problem z diskom

andrej779 ::

Uporabljam netbook racunalnik in imam problem z diskom. Računalnik je v začetku delovav prfektno kasneje se je začev windows crashat. Naložv se linuxa in imev iste težave kot pri windowsu. Uzev se disk iz računalnika in priklopil na moj PC windows diska ni prepoznav ko sem zagnal disk z linuxom je linux disk prepozna in deluje. Ko na notesniku poskusim naložiti windows ali linux mi napise error ( na linuxu "error 0", na windows 7 pa "Hard Drive not detected" ). Ima kdo kakšno idejo zakaj mi to počne !?

marsovcek ::

Normalno je, da diska z linuxovim datotečnim sistemom Windowsi ne najdejo. Za začetek disku privošči pregled s kakim diagnostičnim programom, npr. od proizvajalca diska, nato low level format in ponovno naloži sistem.

andrej779 ::

ok formateral se disk z dbanom in deloje toda imam druge probleme in sicer z internetom !! internet poneha delovati in na novo začne delovati ( če pogledam v task maniger internet deluje približno 1% potem pade na 0% in cez nekaj sekund spet na 1%) Uporabljam povezavo preko kabla...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SSD (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8914757 (5157) darkolord
»

SSD + windows XP

Oddelek: Operacijski sistemi
172021 (1625) Suhy
»

Linux

202383 (1973) G-man
»

GRUB in potem???

81078 (906) Skrat
»

Iz Linuxa v Windows -> MBR (strani: 1 2 )

624499 (3834) WarMaker

Več podobnih tem