» »

Zvok XP in win 7

Zvok XP in win 7

Hemi426 ::

Pozdravljeni!

Pred nekaj časa sem formatiral računalnik in sem namestil XP. Zvočno mam integrirano, zato sem vse driverje za zvočno itd. inštaliru s priloženega CDja. Zvok je bil zelo slab, na trenutke je šumelo in hreščalo. Zato sem zvočne driverje izbrisal in potegnil dol nove, s strani proizvajalca.
Sedaj sem formatiral na WIN7 in imam enak nekvalitetn zvok, vendar ne vem kako naj zbrisem driverje in naložim nove. Pr XP mi jih je kazalo pod Odstrani programe, na win7 pa ne.

Resnično prosim za pomoč kej je zvok zelo v k****! Hvala! :)

matonson ::

V win7 so se ti gotovo sami naložili.
Jst bi takole naredu, možno pa da je kakšna enostavnejša varianta(če imaš slovenske Windowse se znajdi:). Točnih prevodov za nekatere stvari ne vem):

1. Greš v Control Panel. Napišeš zgoraj v Search: Change device installation settings
Klikneš na Change device installation settings, izbereš NO, let me.... > Never install driver software....
Shraniš.

2. Potem odpreš Device Manager, ki ga najdeš tudi v Control Panel. Čisto spodaj razpreš Sound, video and game controllers

3. Prikazat bi se ti morala tvoja zvočna naprava. Dvakrat klikneš nanjo > zavihek driver > gumb uninstall

4. Potem najbolje, da restartaš, naložiš NOVE driverje in spet restartaš.
5. Ko so driverji naloženi ponovi 1. točko, ampak ravno obratno. V oknu Change device installation settings namesto NO, daš YES, do this automatically ter shraniš.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov PC in grafična kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
514318 (3230) hdx
»

Grafična - hardware acceleration

Oddelek: Zvok in slika
241960 (1442) xdejvid
»

Windows 7 - problem z zvokom

Oddelek: Pomoč in nasveti
376852 (4561) Mikec17
»

Šumenje.

Oddelek: Zvok in slika
141619 (1410) Tear_DR0P
»

WIN 7 automatic driver install izklop???

Oddelek: Operacijski sistemi
9768 (704) Hexenšus

Več podobnih tem