Forum » Zvok in slika » Grafična - hardware acceleration
Grafična - hardware acceleration
xdejvid ::
zakaj nimam funkcije strojnega pospeševanja:
v sketchupu ne morem vključiti funkcije hardware acceleration in mi dela program zelo počasi.
Grafična je Ati Radeon HD 4350. Nisem prepričan, a prej mi je delalo hitreje. So pa naloženi najnovejši driverji iz amd.com.
v sketchupu ne morem vključiti funkcije hardware acceleration in mi dela program zelo počasi.
Grafična je Ati Radeon HD 4350. Nisem prepričan, a prej mi je delalo hitreje. So pa naloženi najnovejši driverji iz amd.com.
- spremenil: Mavrik ()
s6c-gEL ::
hojnikb ::
jah morš zbrat taprave driverje glede na bitnost sistema
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: gddr85 ()
gddr85 ::
Greš na amd in izbereš gpu drivers in tam izbereš kaj imaš win xp/7/8 64/32bit izbereš hd 4xxx in se ti izpiše taprav driver
oz. ti je že s6c-gEL dal link
Sorry hojnikb za izbris
oz. ti je že s6c-gEL dal link
Sorry hojnikb za izbris
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gddr85 ()
Klemen86 ::
Če se prav spomnim, driverji za HD 4xxx serijo z amd strani ne delajo v win8.1 64 bit. Jaz sem enkrat potem na nekem forumiu dobil pravi driver. Žal se ne spomnim več, katere verzije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Klemen86 ()
če ni driverjov za win8, se vzame za win7 in inštalira pod compatability mode. Dela pa glih tako
#brezpodpisa
ne gre..."klemen86" če se spomniš, napiš...sistem je 8.1 64 bit, prej je na 8 delalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xdejvid ()
ma to vse razumem...
sem dal v safe mode odstranit driver (upravljalnik naprav), zaženem računalnik in mi avtomatsko po eni minuti naloži ta gonilnik kot je prikazan na sliki...
sem dal v safe mode odstranit driver (upravljalnik naprav), zaženem računalnik in mi avtomatsko po eni minuti naloži ta gonilnik kot je prikazan na sliki...
gddr85 ::
sej iz slike zgleda, da že imaš nek njihov driver, piše advanced micro devices, če ne bi pomoje pisal microsoft
če pa hočeš lahko se tud auto install znebiš: run - gpedit.msc - poiščeš system - device installation - restrictions - prevent installation of devices not described by other policy setting in daš enable
pa še v advanced system v control panel greš pod hardware - device installation in klikneš: no in never install itd.
nardiš reboot
če pa hočeš lahko se tud auto install znebiš: run - gpedit.msc - poiščeš system - device installation - restrictions - prevent installation of devices not described by other policy setting in daš enable
pa še v advanced system v control panel greš pod hardware - device installation in klikneš: no in never install itd.
nardiš reboot
zdaj mi več ne nalaga generičnih driverjev po zaslugi dddr85,
poskusil sem večino driverjev od amd in mi nikako ne uspe, da bi blinkal zaslon
mislim, da se sodelovanje z RADEON HD4350 počasi izteka :)
poskusil sem večino driverjev od amd in mi nikako ne uspe, da bi blinkal zaslon
mislim, da se sodelovanje z RADEON HD4350 počasi izteka :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xdejvid ()
Dr_M ::
AMD driverji ze kar nekaj casa nimajo vec podpore za graficne pod HD5000.
Tole naj bi se delalo.
http://support.amd.com/en-us/download/d...
Tole naj bi se delalo.
http://support.amd.com/en-us/download/d...
RejZoR ::
Z Windows 8.1 so umaknili podporo za WDDM 1.1 in moraš imet driverje s podporo za WDDM 1.2. Ki pa jih ta stara grafična nima več. Nadgradi sistem oz downgrejdaj operacijski sistem. Win7 oz vanilla Win8.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
nwm no, če tole čisto drži. Imam še vedno laptop z x3100, ki tudi afaik nima wddm 1.2 driverjov in se driver za win7 čisto lepo inštalira in dela. Pod win8.1u1 jasno
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Senitel ::
Saj to, da nima WDDM 1.2 driverjev ne pomeni, da se driver ne bo naložil. Pomeni, da GUI ne bo strojno pospešen.
Tudi ne vem kaj je to bluzenje o "generičnem driverju"? Gre za stabilen driver, ki ga je MS shranil pri sebi in ga servira čez Windows Update, ker IHV novih ne izdaja več.
Tudi ne vem kaj je to bluzenje o "generičnem driverju"? Gre za stabilen driver, ki ga je MS shranil pri sebi in ga servira čez Windows Update, ker IHV novih ne izdaja več.
Saj to, da nima WDDM 1.2 driverjev ne pomeni, da se driver ne bo naložil. Pomeni, da GUI ne bo strojno pospešen.
Tut to ne drži :)
#brezpodpisa
Fairplay ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava Blue screen W10Oddelek: Pomoč in nasveti | 2330 (1947) | hojnikb |
» | bios za grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1287 (965) | fulgur |
» | Thinkpad T500 in Win7Oddelek: Operacijski sistemi | 1590 (1250) | CMpunk |
» | windows 8.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17651 (11755) | solatko |
» | HDMI v Displayport ne dela na Lenovo W500Oddelek: Zvok in slika | 4939 (4774) | krneki0001 |