Forum » Izdelava spletišč » Brezplačne HD fotografije
Brezplačne HD fotografije
Vzdevek ::
Zdravo,
Imam eno vprašanje glede, brezplačne uproabe fotografij.
Na stran bi rad objavil nekaj oz. kar veliko HD fotografij različnih, mest, ljudi, živali itd...
V bistvu, bi se te slike razstavljale oz. bi bile navedene pod različnimi članki.
Zanima me kam se naj obrnem, da bi te slike prejel, od slovenskih fotografov se mi zdi, da bi zadeva fino delovala. =)
Če pa že, ali ve kdo kje bi te slike dobil vsaj brezplačno? Seveda, bi ustrezno navedel avtorje, fotografij.
Naj povem v naprej, stran ne bo imela profita iz teh fotografij.
Zanimam, se predvsem za zanimive in posebne fotografije. Mogoče tudi znanih krajev in stvari, le da iztopajo.
Lp,
Imam eno vprašanje glede, brezplačne uproabe fotografij.
Na stran bi rad objavil nekaj oz. kar veliko HD fotografij različnih, mest, ljudi, živali itd...
V bistvu, bi se te slike razstavljale oz. bi bile navedene pod različnimi članki.
Zanima me kam se naj obrnem, da bi te slike prejel, od slovenskih fotografov se mi zdi, da bi zadeva fino delovala. =)
Če pa že, ali ve kdo kje bi te slike dobil vsaj brezplačno? Seveda, bi ustrezno navedel avtorje, fotografij.
Naj povem v naprej, stran ne bo imela profita iz teh fotografij.
Zanimam, se predvsem za zanimive in posebne fotografije. Mogoče tudi znanih krajev in stvari, le da iztopajo.
Lp,
jype ::
Najbolj enostavno bo, če fotografiraš sam.
Kaj je HD fotografija? V takšni ločljivosti? Saj to so praktično vse.
Kaj je HD fotografija? V takšni ločljivosti? Saj to so praktično vse.
Vzdevek ::
Imaš prav vendar sem zelo slab fotograf
Tukaj bi se šlo za nekakšno spletno razstavo v bistvu bi lahko umetniki razstavljali na tak način tako, da je zaželjenih več avtorjev.
Mislil sem v resoluciji 1920×1080 ali vsaj 1280x720.
Tukaj bi se šlo za nekakšno spletno razstavo v bistvu bi lahko umetniki razstavljali na tak način tako, da je zaželjenih več avtorjev.
Mislil sem v resoluciji 1920×1080 ali vsaj 1280x720.
jype ::
Zastonj bi? Poišči kakšne galerije slik pod creative commons licencami.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelujem stran o Sloveniji in rabim slikeOddelek: Izdelava spletišč | 1520 (945) | black ice |
» | Vprašanje glede lastništva oz. posedovanja fotk (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11334 (9233) | vostok_1 |
» | Nemško sodišče dovolilo, da en partner po razhodu od drugega zahteva brisanje intimni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 61076 (56242) | BigWhale |
» | Prosim za kritiko (oceno) spletne strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 4684 (3414) | Skatey |
» | Najpodrobnejša slika atomaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8298 (5996) | CaqKa |