Forum » Programiranje » Java - Client/Server model
Java - Client/Server model
Sergio ::
Ja.
Long story short: Clienta ne uporabljat, razen če imaš zelo dober razlog za to.
Long story short: Clienta ne uporabljat, razen če imaš zelo dober razlog za to.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
gendale ::
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Mavrik ::
Kaj točno te zanima? "-server" požene JIT compiler pri zagonu in traja zagon aplikacije več časa. Client zamenja to za uporabo HotSpot compilerja med izvajanjem, kar pomeni nekaj počasnejše (prvo) izvajanje zank v zameno za hitrejši startup time.
Pač če ne rabiš hitrega startupa uporabljaš server. Za namizne aplikacije, ki večino časa čakajo na user input uporabiš client.
Pač če ne rabiš hitrega startupa uporabljaš server. Za namizne aplikacije, ki večino časa čakajo na user input uporabiš client.
The truth is rarely pure and never simple.
kunigunda ::
Lej, vso to teorijo vem, zanima me ce je kdo su dejansko delat kake teste, poraba memorije, GC ipd. Startup me ne zanima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Debata] JavaScript in jeziki z prototipnim dedovanjem (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7784 (7650) | zigomir |
» | Londonska borza z Linuxom podira rekorde (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 50117 (45972) | MrStein |
» | Pri Facebooku napisali svoj PHP prevajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 16345 (13848) | nodrim |
» | Java v Linuxu hitrejšaOddelek: Novice / Grafične kartice | 5334 (3845) | BlueRunner |
» | Visual Basic, C#, C++, razlike... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 12647 (10318) | 64202 |