Forum » Pomoč in nasveti » HPC 6133 alias MITAC 6133
HPC 6133 alias MITAC 6133
krneki0001 ::
Ali ima kdo kaj pojma o tem prenosniku?
Rabim malo pomoči okoli Win XP. Instaliral sem jih ampak nikakor nocejo delati vec kot 5 minut potem se sesujejo in mi dajo tale napis;
STOP 0x00000050
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
LP
Nebivedu
Rabim malo pomoči okoli Win XP. Instaliral sem jih ampak nikakor nocejo delati vec kot 5 minut potem se sesujejo in mi dajo tale napis;
STOP 0x00000050
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
LP
Nebivedu
Miha76 ::
Hello!!!
sicer je tole mal offtopic, mapak, ker te ne morem dobit na kaksen drug klasičen način(mail/telefonska) sem se odločil,da ti napiešm reply na tvojo tem.
ZANIMA ME NOTEBOOK KI GA PRODAJAŠ!!!!
Prosim, če mi sporočiš svoj mail ali pa telefonsko!!!ž
Če pa me pokličeš na 031-648-612 bo pa še najbolje!!!
Bye Miha
sicer je tole mal offtopic, mapak, ker te ne morem dobit na kaksen drug klasičen način(mail/telefonska) sem se odločil,da ti napiešm reply na tvojo tem.
ZANIMA ME NOTEBOOK KI GA PRODAJAŠ!!!!
Prosim, če mi sporočiš svoj mail ali pa telefonsko!!!ž
Če pa me pokličeš na 031-648-612 bo pa še najbolje!!!
Bye Miha
ali3n ::
pcshop: nasvet -> uporabi Zasebna sporočila
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
CdeS ::
Ziv,
ravnokar imam v roki (pravzaprav na mizi) ta HPC NOTE oziroma MITAC 6133 (Celeron 400 MHz je not), ki sem ga nadgradil z 32 na 160 MB.
Meni že pri inštalaciji zatrokira, ker baje BIOS ne podpira ACPI. Bom poskusil novejši BIOS dobit (ta je 1.08)...
LP,
CdeS.
ravnokar imam v roki (pravzaprav na mizi) ta HPC NOTE oziroma MITAC 6133 (Celeron 400 MHz je not), ki sem ga nadgradil z 32 na 160 MB.
Meni že pri inštalaciji zatrokira, ker baje BIOS ne podpira ACPI. Bom poskusil novejši BIOS dobit (ta je 1.08)...
LP,
CdeS.
krneki0001 ::
Imam bios 1.16. Ne javi mi nobene napake več ampak samo zmrzne. V win NT dela čisto normalno in brez sesutja. win2K pa se sploh postavit nočjo.
LP
Nebivedu
LP
Nebivedu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11390 (7728) | Spajky |
» | sesuvanje mreže (router)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2869 (1854) | motorist |
» | Cenitev moje koreteOddelek: Kaj kupiti | 1650 (1279) | BaRtMaN |
» | Navijanje procesorja AMD Barton +2600 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5493 (4241) | DjTonic |
» | Ne morem dostopat do CD roma !Oddelek: Pomoč in nasveti | 868 (749) | Turbina |