Forum » Pomoč in nasveti » Pozabil sem geslo za WinXP
Pozabil sem geslo za WinXP
Klemenn ::
no sej vidte..pass sem spremenu zdej sem ga pa pozabu..dejte mi pomagat...ajde grem vzet bilobil
- spremenil: Tomi ()
TESKAn ::
Rabiš račun z administratorskim privilegijem in resetiraš password. Zdej password do admin accounta pa že veš?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
hum..fak je to da sem pozabu pass do edinega računa ..pa še ta je bil administratorski...a res ni kakega password crackerja al pa da kaki fajl zbrišeš?
Hm, ko inštaliraš okna, se ti avtomatsko kreira administratorski račun. Zaženi računalo v varnem načinu (tišči F8 ob zagonu) in ti bo dalo na razpolago ta račun.
KontraCepec ::
en pa res obstaja. V system32 mapi sistema okna sama skrijejo crack. poženi file format.com $, kjer $ nadomesti z imenom pogona
No zdaj pa brez zajebancije: pomoje druge rešitve ni več.
dont try this at home kids
No zdaj pa brez zajebancije: pomoje druge rešitve ni več.
dont try this at home kids
control panel -> user accounts -> klik na userja, ki mu češ resetirat pass -> remove password
noraguta: stokrat ti thanks..sicer sem do tega toola pršuz po ovinkih..kazaa pa to..ampak pršu sem! hvala ti ej...
DrSergioDJ ::
Vidš, če bi mel še passworde v podpisu, pol sploh ne bi mel problemov na tem svetu
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14180 (11015) | fosil |
» | Pozabila geslo za Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 3963 (3600) | Snegec |
» | Poyabil geslo od administratorja..Oddelek: Pomoč in nasveti | 4380 (3592) | hyper x |
» | geslo v XPjuOddelek: Operacijski sistemi | 1615 (1315) | TribesMan |
» | remote shutdown - LAN z XPjiOddelek: Programska oprema | 1528 (1365) | urosh |