» »

Servis prenosnika hp 6735b

Servis prenosnika hp 6735b

kitewing ::

Imam prenosnik hp 6735b (AMD), ki mu je odpovedala osnovna plošča. Se to izplača popraviti? Kje je najceneje?

kmetek ::

izven garancije? po ta malem 200€, ne splača.

kitewing ::

Ja je izven garancije. :(

kmetek ::

če ti kdo naredi pod 150€ se morda "še splača", drugače žal ne saj dobiš nove po 300€ in nujno vsaj 2 letno garancijo ali raje podaljšaj na 3 leta pri HPju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

RejZoR ::

Splača se samo če naročiš del in ga sam zamenjaš. Tko sem jezst na Acer netbooku pred leti zamenjal cel zgornji panel okoli tipkovnice. Sicer me je še vedno prišel pregrešnih 50 EUR (samo zato ker je touchpad vgrajen). Dela si nisem računal ampak če bi mi ga porihtal na servisu bi bilo takoj še 20 evrov več...
Lahko pa pogledaš kakšen eBay, gor najdeš svašta rezervnih delov. Mal sem poškilil in je en bid za 23 dolarjev, druga v normalni prodaji pa za 150 dolarjev s poštnino vred. Če mal pobrskaš sem ziher da lahko ubodeš še kaj ceneje iz kitajske/singapurja/tajske/kitajske.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

fosil ::

Problem pri matični je, da boš verjetno dobil popravljeno matično, vzeto iz kakšnega crknjenega prenosnika.
Tukaj je pa potem vprašanje za kakšno napako je šlo in kako dobro je bilo popravljeno.
Lahko zadeva kmalu spet crkne.
Tako je!

Tarzan ::

Vprašanje, če se ne splača bolj nakup novega prenosnika. Za cca. 400 EUR in drobiž lahko vzameš enega, ki temelji na fusion (llano) procesorju in boš imel novega za ceno popravila in malo zraven - vprašanje kdaj bi tisto malo zraven moral ponovno odštet, ko se ti bi še kaj pokvarilo - tako kot je fosil rekel, pri matičnih ploščah nikoli ne veš.

MIHAc27 ::

S tem da za stari prenosnik še vedno lahko kak evro iztržiš (monitor, disk, rami). Žal je pri prenosnikih tako, da menjava hardvera ni preprosta in vzame kar nekaj dela. 2-3 uri je prec.
V PC-ju v pol ure zamenjaš komplet vsebino.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20653866 (13832) Han
»

Asus Servis

Oddelek: Pomoč in nasveti
359681 (7642) DOOM_er
»

Prenosnik stvarna napaka

Oddelek: Loža
423874 (3209) RejZoR
»

Obdržati prenosnik dražje kot kupiti novega