» »

Moški brivnik in čiščenje

Moški brivnik in čiščenje

XKEKAX ::

Pozdravljeni,

najbrž si mislite "kako čudna tema,itd.", vendar me resnično zanima kako in kaj je na stvari. Namreč dobil sem novi brivnik (en philipsov), ki ima možnost da ga speremo pod vodo (da odstranimo dlačice). Sedaj pa me zanima, ali je obvezno da ga sperem z vodo po vsakem britju ? Ali ni potrebno in ga lahko spiramo vsake par britev ?

Res bi bil vesel, če bi mi kdo odgovoril ki uporablja te brivnike in mi povedal kako je na stvari, saj sem nov v tem :) Se opravičujem za to "čudno" temo, ampak nikjer drugje nisem zasledil kako in kaj.

Lp,
Marcel

Pyr0Beast ::

Vsake par je tut čist ok.

Sam zadeva se še vedno packa.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

R-S-LoVe ::

Vsake toliko časa ga očisti. Najbolje je vsakič, vendar mislim, da se ti ne bo ljubilo. Itq ti bo prej crknala baterija kot pa brivnik.
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!

shovty ::

Ne rabiš vsakič. Jaz sem ga 1x poskusil z vodo pa se samo paca. Od tedaj naprej ga samo stresem po vsakem britju pa je. Brez kake vode. Kot je že nekdo pred menoj rekel bo prej baterija crknila.

BladE_ ::

Sam imam tudi Philipsov brivnik in ga po britju skoraj vedno očistim oziroma ga vedno pred britjem... Malce nehigienično se mi zdi, da "kocine" ostanejo notri! Brivnik je narejen tako, da se lahko spere zato ne vidim problema, če ga sperem z vodo... uporabljal sem ga že tudi med tuširanjem...

Predlagam pa ti, da prebereš navodila, ker boš slej kot prej(na cca pol leta) moral očistiti glavo in rezila... zelo pomembno je, da pri čiščenju ne zamenjaš rezil, razstaviš in sestaviš zadevo tako kot je bila na začetku, rezila moraš vstaviti v isti "zaklop" kot je bilo pred razstavljanjem, ker, če jih zamešaš začne brivnik brneti in spet potrebuje nekaj časa, da se "ulaufa". Predvidevam, da imaš takega s tremi glavami...
Akcija - Reakcija

detroit ::

hmm ko smo že pri brivnikih, imam 3 brivnike braun, dva sta enaka en je cruzer. Jst heroj namesto da bi menjal mrežico kupim drugega:P A je kaka štacuna s to robo? To bi lahko imel v leclercu sj je potrošni material dobesedno.
Skero

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri brivnik? (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
554162221 (5302) mancini
»

kateri električni brivnik??

Oddelek: Kaj kupiti
3116232 (8908) janezvalva
»

Občutljiva koža po britju (strani: 1 2 )

7824963 (17015) radmannsdorf
»

Nakup brivnika

143702 (3336) Malajlo
»

ker brivnik?

Oddelek: Kaj kupiti
486982 (5082) glinik

Več podobnih tem