Forum » Kaj kupiti » Tv Kartica?
Tv Kartica?
R@C@ ::
Ta teden "srečni moi" mi priklopijo kabelski modem...
...pa se mi najbrž splača kupit še Tv tuner, zdej bi pa rad slišal vaše predloge in izkušnje!
Hvala
...pa se mi najbrž splača kupit še Tv tuner, zdej bi pa rad slišal vaše predloge in izkušnje!
Hvala
...oooops, se vidu da se je že razglabljalo o tem!
Vseeno, se nekaj slišal o Voodo Tunerju, kao da ful seka...je to res?
Vseeno, se nekaj slišal o Voodo Tunerju, kao da ful seka...je to res?
DOLF ::
Mene zanima kok te pride vse skupaj na začetku (pa rečmo da kišta že ma mrežno kartico). In kolk boš pol še na mesec dajal (beri kolk hiter link si lahk prvoščš!!)
Jest sem tam bliz Kamnika doma, in bom plaču tkole:
-20.000 pogodba
-10.000 delo (razni razdelilci in stuff)
-30.000 modem (lahko 12 obrokov) pogoj leto naročnik
Potem pa plačujem 4.200 sit na mesec, prenosa je zaenkrat 128kbs, je pa tko da lohka zastonj potegnem dol 400MB na mesec, vsak dodatni MB pa stane 55 sit, sam je fora da ta ponudnik SOFTNET še nima čist use pošlihtan, pa sploh ne šteje dodatnih MBjev.
Kolega v Podutiku plača 8.500/mes, prenos ma neki čez tristo, pa loh dela kar če vse zastojn.
Je pa res da u ljubljani ne dobiš modema pod 60.000 sit
-20.000 pogodba
-10.000 delo (razni razdelilci in stuff)
-30.000 modem (lahko 12 obrokov) pogoj leto naročnik
Potem pa plačujem 4.200 sit na mesec, prenosa je zaenkrat 128kbs, je pa tko da lohka zastonj potegnem dol 400MB na mesec, vsak dodatni MB pa stane 55 sit, sam je fora da ta ponudnik SOFTNET še nima čist use pošlihtan, pa sploh ne šteje dodatnih MBjev.
Kolega v Podutiku plača 8.500/mes, prenos ma neki čez tristo, pa loh dela kar če vse zastojn.
Je pa res da u ljubljani ne dobiš modema pod 60.000 sit
malinavc ::
mene zanima ali sploh lahko bilo kdo nabavi kabelski net ali mora to podpirat kabelski operater, mislim da mora, ne vem. povejte mi!
...odvisno s katere perspektive gledamo...
gorenc ::
tisti, ki smo iz podutika (in okolice) placujemo siolu 7.140SIT narocnine na mesec. Operaterju (LINK)smo placali priklop kabelske tv, odcepnik, delo,... in modem (ca.60.000SIT). Me zanima, ce je kdo doma iz Komende (pri Mostah) in ce je tam ze kaksen ponudnik kabelskega interneta. Poleti se nameravam seliti in nebi rad sel nazaj na 56k.
Dones nisem zdržal..in sen+m v JAE kupu Leadteka TV2000, ko bom dobu kabel do računalnika, bom sporočil rezultate, je pa fino da sem že dobil driverje za ME z netka!
Loki ::
3dfx tuner ne sploh, ker je firmo kupila Nvidia.
Ce bi jih prosil, bi ti morda naredili en primerek
ATI je najbolsi.
Ce bi jih prosil, bi ti morda naredili en primerek
ATI je najbolsi.
I left my wallet in El Segundo
Kekec ::
ATI-jevi so daleč najboljši, z njimi lahko delaš čudeže, če maš pa še dovolj prostora in močno mašino pa jih lahko sprmeniš v neke vrste "VCR" meni zadeva deluje odlično!
Quickbeam ::
Kaj sem jaz tebe prav razumel da maš 400MB na mesec kar je več pa plačat? Potem pa že mam raje dialup hahaha, še na 33,6 narediš več prometa
Matek ::
A ti na dan vlečeš (samo malo 400 deljeno z 30)........13,3 MB dol? Pa itak je reku da ne obračunavoajo, tud če kaj več vlečeš, get it?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Kekec ::
400 MB bos kaj hitro pokuril, glede obracunavanja pa bojo slej ko prej zrihtal, tako da to je slaba tolažba!
EnergY ::
To da vam omejijo na mesec kolk lahko dol potegneš je nekam čudno , pri nas v MN imamo neomejeno plačaš pa 33k sit za modem in 10k sit za priklučitev that's it. Aja na mesec pa plačuješ 7.700 za 64kilo link čez mesec pa še samo 4000 sit ko bo šlo preko siola.
...ma ja, sej pravim da je ta operater še v razvoju, tko da bo kmal snajbrž spet spremenjeno kaj, je pa tko 400MB, je zame več kot dovolj, sej razne W*r*z dobim tko al tko drugje. 4200 / mes je pa hudo pocen...
..v primerjavi z tel. računom
..v primerjavi z tel. računom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DU Meter vs poraba.softnet.siOddelek: Omrežja in internet | 2321 (1912) | Roadkill |
» | Nasvet o intrnetuOddelek: Omrežja in internet | 1420 (1093) | Ales |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10050 (7732) | flipflop |
» | Hrvaški telekom o SIOLu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 7632 (4739) | knibl |
» | 6.000SIT ali 11.000SIT?Oddelek: Omrežja in internet | 1803 (1331) | |GrEgOr| |