» »

problem!

problem!

alien-w ::

mam abit ZM6, pa z novim biosom KAO podpira celerona2 600, ga jest lepo kupim, pa zadeva pac ne dela. Verjetno je za to kriva plata, in zdej bi pac rabil eno novo plato za FCPGA proce (c600). Kwa mi priporočate? AJA! Nimam lih ne vem koliko denarja, tko da nekaj, kar bo poceni, pa BO overklokabilno. Najraje abita s SOFT menujem 3.
Ce ima kdo kaj podobnega tudi za prodati, se tudi priporočam.
predlogi in ponudbe....

Siluro ::

alien-w Abit ZM6 bi ti morala podpirat procesor Celeron 2 600, podpora za ta procesor je nov Bios in sicer je tule Link, ali pa čisto nov Bios link.Skratka zadeva ti mora delat če ti pa kljub vsemu ne dela prosim poslji Mail, da bodo preverili zadevo!8-O8-O
Howg govoril sem!

no, mam ta nov bios (SU), pa vseen ne dela! Bedno! bom poslal mail, sam ne vem, ce mi bodo lahko kako pomagal. Drgac pa ne vem, v cem bi se bla fora. Ima se kdo ksn predlog?
A ma kdo plato, ki mu podpira c600, da bi k njemu prsel probat, ce zadeva dela. Al pa ce ma kdo ksn proc k je celeron500 ali manj, da bi probal, ce plata dela spljoh

Alien-w , glej lahko se tako dogovoriva , da priseš do mene na servis ce nisi pretirano daleč od Domžal ali pa mi poslji Mailpa se bova kaj dogovorila.8-O8-O
Howg govoril sem!

mad max: sm ti poslal mail, tuki ti po kopijo prilagam, ce ga bos kej prej videl, ker mene cez pocitnice ni doma...

Na slo-techovem forumu ste mi ponudili, da pridem na vas servis z mojo plato in na njej nedelujoci procesor (c600). Z veseljem se oglasim. Ker pa sem po email naslovu videl, da ste iz firme DAR computers in niste posameznik, ki mi le zeli pomagati, me zanima: ce bo to testiranje opravljeno zastonj ali se bo računalo po vašem ceniku? Do kdaj imate odprto ob petkih in cetrtkih in kje vas najdem?

VASkO ::

kaj pa ce si drobil jedro? mogoce se ti je prav to zgodilo ob montiranju orba. preveri proc v drugi plati, preden se spravis novo plato kupovat!

procesor je cel, sicer grem pa danes nekam drugam preveriti, ce tam dela.

Alien-w z veseljem ti bom pomagal, če ne bo drugače bomo o problemu obvestili ABIT, ki bo težavo če obstaja sigurno rešil.Glede denarja se ne sekiraj ta poseg bo zate zastonj!
Howg govoril sem!

kdaj lahko potem pridem?
Ce bo pa zaston, potem si pa car!
PRIDEM

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri Celeron?

Oddelek: Kaj kupiti
211881 (1609) r5r