Forum » Pomoč in nasveti » firewall
firewall
tomazjur ::
Zdaj se bom naročil na kabelski internet, ponudba od Amisa se mi zdi dobra.
Ker bom zdaj precej več priklopljen na internet, tudi več dni neprestano, me zanima, če si moram dobit kakšen poseben firewall.
Katerega vi uporabljate, kaj mi priporočate.
Morda še tole, da imam trenutno dva rač. v mreži, ki uporabljata oba internet. Že od win xp firewall mi dela težave, tako da če je prižgan, tisti računalnik, ki nima modema, ne more uporabljati interneta.
Rabu bi torej kakšne nasvete v zvezi s tem.
Lp
Ker bom zdaj precej več priklopljen na internet, tudi več dni neprestano, me zanima, če si moram dobit kakšen poseben firewall.
Katerega vi uporabljate, kaj mi priporočate.
Morda še tole, da imam trenutno dva rač. v mreži, ki uporabljata oba internet. Že od win xp firewall mi dela težave, tako da če je prižgan, tisti računalnik, ki nima modema, ne more uporabljati interneta.
Rabu bi torej kakšne nasvete v zvezi s tem.
Lp
Highlag ::
Tale tema je bila že parkrat načeta, malce prebrskaj po forumu.
Drugače pa jaz uporabljam Sygate personal firewall
Drugače pa jaz uporabljam Sygate personal firewall
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131778 (21265) | Qushaak |
» | Internet explorer ne deluje več kot 24-urOddelek: Strojna oprema | 1672 (1380) | killer4fun |
» | Čas preživetja samo še 20 min (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5385 (5385) | Ziga Dolhar |
» | kateri firewall v sožitju z P2P??Oddelek: Programska oprema | 2141 (1609) | Jst |
» | Nov članekOddelek: Novice / Nova vsebina | 2574 (2574) | Jeebs |