» »

Pekac unicuje cdje:(((

Pekac unicuje cdje:(((

Sycroft ::

a mi zna kdo od vas razlozit zakaj mi moj nov pekac, ki ima za sabo zapecene vsega skupaj 3 cdje, ostalih 6 pa mi je unicu z napako ki se glasi nekako takole: no seek complete; medium error pa se neke stevilke.. sem zelo jezen ker je pekac cisto nov.. aja imam pa msi 40x12x48 model CR40-A2, ms-8340s... a nej ga nesem nazaj v stacuno pa zahtevam novga.. fora je tut u tem da mi je na benq cdje ze zapeku zdej pa noce...a nej poizkusim uporabit cdje kaksnega drugega proizvajalca?

hvala ze vnaprej!!!

AngelOfDeath ::

provaj še kakšne druge cdje in pa nerota če ne pa ga nesi nazaj.

krucymucy ::

Kaj pa če je nekaj narobe s tvojim OS-em!

z mojim os-em ni nic narobe, imam winxp, po tistem sem jih na novo instaliral, v nerotu pa tudi unici cdje... sem poizkusil clone cd nero cdrwin razlicne hitrosti...

AngelOfDeath ::

garancijo uveljavi

svejk ::

mogoce res poizkusi z drugo znamko cdjev. sem imel isti problem pred kakim letom z cisto novim plextorjem in neko zacetnisko verzijo smatbuyev, skoraj vseh 20 mi jih je zanic zapekel, nakar sva s kolegom pogruntala, da ma on isti problem. pa sva zamenjala firmo cd jev pa je blo...vmes so se pa tudi smartbuyi popravili :)

trot ::

Pozdravljen!
Benq cd-ji so meni povzročali težave, tudi še prej pod imenom Acer, vedno so bile neke napake. Imam pa dva lite-on pekača, 12x in 48x. En kolega je kupil 150 komadov Benq 32x, ima pa enak pekač kot ti. Od 100 zapečenih cd-jev se jih je le 23 dalo presneti nazaj na disk, hitrosti branja pa so bile od 8-12x. ;(( Preostalih 50 cd-jev je potem nekomu vturil. Pazi tudi pri zadnji pošiljki Smartbuy 32x, ti so tudi šrot. Od ene tortice sem jih zmetal stran že 8, pa še nisem vseh porabil.
Kot so ti že povedali, zamenjaj medije. :\

hvala za enkrat, sam se ne vem kje bom zdele kaksn cd cez praznike dubu:))) hehe.. ce ne bo bolje bom nesel nazaj... tnx

BendeR ::

Sprobaj več firm cdjev ko boš najdo tisto ta pravo pri kateri neboš imel problemov se je drži kot pijanec plota.:D
:=)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13710043 (6367) jastreb
»

Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )

776577 (4488) pingo76
»

Teac cd-w552e

442242 (1636) tx-z
»

TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
524749 (3792) sidney
»

Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
1168870 (6285) City

Več podobnih tem