Forum » Zvok in slika » Povezava bluray-tv
Povezava bluray-tv
zlodjo ::
Hay!
Zanima me kako se poveže Bluray z televizorjem in to preko ojačevalca,
prodajalec mi je prodal tudi hdmi kabel ter koaksialni kabel, domnevam da Bluray z tv. povežem preko hdmi , z koaksialnim pa blueray in ojačevalec.
Zanima me pa kako je v obratni smeri, če hočem predvajati zvok iz televizorja na ojačevalec.
Hvala!!!
Zanima me kako se poveže Bluray z televizorjem in to preko ojačevalca,
prodajalec mi je prodal tudi hdmi kabel ter koaksialni kabel, domnevam da Bluray z tv. povežem preko hdmi , z koaksialnim pa blueray in ojačevalec.
Zanima me pa kako je v obratni smeri, če hočem predvajati zvok iz televizorja na ojačevalec.
Hvala!!!
- spremenil: zlodjo ()
borut_p ::
Zdravo. V mojem primeu je slo tak. Na av iz t2 boxa slika preko hdmi zvok preko digital out, saj av receiver ne znal lociti signala svok/slika skupaj. Verjetno vsi niso taki. Da sem pa vezal tv nazaj na av pa je tudi opticni kabel. Mors pa tak ko je ze pred mano pravil ugotoviti kaksen izhod ima tv.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borut_p ()
zlodjo ::
hdmi....
A drugače je pa to prav tako da Bluray z tv. povežem preko hdmi , z koaksialnim pa blueray in ojačevalec.
A drugače je pa to prav tako da Bluray z tv. povežem preko hdmi , z koaksialnim pa blueray in ojačevalec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zlodjo ()
borut_p ::
Kot koaksialni kabel verjetno misliš 'činč' kabel ?
npr:
http://www.ceneje.si/avdio-video/dodatn...
Za stereo zvok potem potrebuješ dva taka kabla, bluray pa bi moral imeti bel in rdeč izhod za zvok (enako na ojačevalcu vhoda)
LP
npr:
http://www.ceneje.si/avdio-video/dodatn...
Za stereo zvok potem potrebuješ dva taka kabla, bluray pa bi moral imeti bel in rdeč izhod za zvok (enako na ojačevalcu vhoda)
LP
refosk ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop gramofona (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11144 (4619) | Mrakw |
» | Brezžična povezava TV antene s televizorjemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3527 (2322) | Pac-Man |
» | Brezžični prenos zvoka od tablice na hifi ojačevalec (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10444 (9372) | axee |
» | Težave onkyo receiver + jamo zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1972 (1667) | delfinus |
» | Telemach TVOddelek: Omrežja in internet | 2013 (1799) | kelly1 |