Forum » Zvok in slika » LED TV in USB HUB
LED TV in USB HUB
darkomiku ::
Pozdravljeni!
Se opravičujem, če se je na to temp že kaj pisalo, vendar žal nisem našel odgovora. Pri nakupu LED TV-ja nisem bil pozoren na število USB vhodov. TV ima enega, zdaj pa vidim, da je to žal premalo, če želim gledat filme iz ključeka, hkrati imet wireless internet preko ključka, ... zato me zanima, ali mi nakup USB HUB-a lahko olajša problem (da kar naenkrat pridobim več USB vhodov) ali to enostavno ne bo delovalo?
Hvala za odgovor!
LP D
Se opravičujem, če se je na to temp že kaj pisalo, vendar žal nisem našel odgovora. Pri nakupu LED TV-ja nisem bil pozoren na število USB vhodov. TV ima enega, zdaj pa vidim, da je to žal premalo, če želim gledat filme iz ključeka, hkrati imet wireless internet preko ključka, ... zato me zanima, ali mi nakup USB HUB-a lahko olajša problem (da kar naenkrat pridobim več USB vhodov) ali to enostavno ne bo delovalo?
Hvala za odgovor!
LP D
darkomiku ::
Saj ne bi gledal 2 filma na enkrat. V enem bi imel film, v drugem dongle za wireless internet, v tretjem pa magic remote control ... sam bojim se, da to ne bo šlo ... :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57546 (49437) | Lupin |
» | Philips LCD...??Oddelek: Zvok in slika | 4198 (2981) | ttommy |
» | Panasonic P42S10 ali LG 42LD550?Oddelek: Kaj kupiti | 1425 (1145) | 9magic |
» | Wireless ključ za W7 (stacionarni računalnik) ?Oddelek: Programska oprema | 3019 (2954) | neres |
» | Brezžični komplet tipkovnice in miške, DA ali NE, kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 2283 (2160) | hamurabi |