» »

Nateg nakupa na spletu - kaj narediti Paypal?

Nateg nakupa na spletu - kaj narediti Paypal?

Storm ::

Mal naivno sem se zagnal v eno tablico na spletu, kjer so ponujali 50% decemberske popuste in prek Paypala odštel dobrih 100 eur (ne bomo razpravljali zakaj kupujem poceni tablico), ampak naslednji dan ko sem plačal, dobim od podjetja pošto, kjer me sprašujejo za GSM, da me bodo lažje kontaktirali, ko pride pošta v Slovenijo, ampak ta mail pride iz @gmail accounta, kar me je prvič mal zaskrbelo, zato sem šel gledat mal reviewe te spletne trgovine (myefox.com) in ugotovim, da so na precej slabem glasu, če ne že kar pravi goljufi. SKratka naj ne bi pošiljali prave robe, roba naj bi bila kdaj odprta, ali pa noter ne tisto, kar bi moralo biti, skratka kr neki. Nato dobim naslednji dan še mail, da tistega kar sem naročal žal nimajo, ampak da mi bodo dali boljšo in dražjo tablico, ampak naj ne skrbim, ker bo ista cena. Zaenkrat jim še nisem odgovoril.

Skratka, zanima me, kakšne so izkušnje koga, ki je bil podobno zaveden in kaj narediti, baje klicarit tja nima smisla in babo nadirat, ker je tega navajena in me bo sam okrog obrnala, da kk bo vse u redu. Rad bi odstopil od nakupa, ampak ker to podjetje ne bo tega odstopa sprejelo (sicer jih ne bi tako pljuvali po reviewih) bi poskusil denar dobiti prek Paypala nazaj, odpreti nek "disput" če prav vidim na njihovi strani, kao da so goljufi (načeloma sem ravno zaradi Paypala verjel tej strani). Nočem pa zdej en mesec čakat in potem videt, kakšna bo roba, ampak bi najraj takoj odstopil od nakupa. Ampak če bom firmi kej jajcal, da hočem odstopit, me bodo na konc zagotovo odjeb... na polno.

Vsak nasvet in vaše izkušnje bodo dobrodošle.
Markec The Great
  • spremenil: Storm ()

matejzr ::

daj tam na paypalu chargeback in njim pač vse to opiši kaj je narobe pa boš ziher dobil keš nazaj samo bo to trajalo nekaj časa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matejzr ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vračilo blaga kupljenega preko interneta? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
22759781 (7968) Groot
»

Hoh.de (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507287643 (122429) darkolord

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

562140477 (80017) kuglvinkl
»

Vrnitev kupnine pri odstopu od online nakupa?!

412515 (1352) frenk

Več podobnih tem