» »

Sony Vaio

Sony Vaio

brunette ::

Pozdravljeni

V bliznji prihodnosti nameravam kupiti nov prenosnik in me zanima kake so vase izkusnje s Sony Vaio prenosniki, ker se nekako najbolj nagibam k njim... zanima me recimo kvaliteta izdelave glede na ostale znamke, avtonomnost baterije in take stvari.... ce se ne odlocim za sonyja potem je druga izbira toshiba... kaj pa drugace menite se bolj splaca kupit zdajle pred prazniki ali se naj kaka dva meseca pocakam...

Ajrina ::

Ga imam že skoraj 4 leta, dela še vedno tip top. Samo 1x ponovno naložila sistem. Ga ima tudi setra cca. 2 leti in nima težav.
Kolegica ga je tudi imela več let, potem podarila naprej in ponovno kupila Vaiota. Zaradi pregrevanja ga je dostavila na servis v MB (http://www.notesniki.si/), kjer so ga poslali v Nemčijo. Tam so zamenjali ventilator na procesorju in ga poslali v MB. Kolegica je prenosnik dobila nazaj po pošti in z odkupnino 60€ (kao potni stroški pošiljanja na servis in pošiljanje k njej v LJ!!!). Disk je bil slučajno formatiran. Glede na to, da v servisnem nalogu ni bilo nič o posegih na disku, predvidevam, da so se Notesniki igrali z njim. Na srečo je imela back up. Vsekakor jih pa ne priporočam za morebitni servis.
So jo tudi poskusili prepričati, da je ona kriva, češ da ne zna zagnati Windowse. Kako že, če pa ni sistema gor?

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Ajrina ()

no jaz sem tudi razmišljala da bi ga kupila pri notesniki.si; slišala sem da za uveljavljanje garancije pri njih ni težav pa da bojda se ne pojavljajo neki problemi pri teh prenosnikih... ker pač jaz prodajalcem v splošnem ne zaupam preveč sem za mnenje vprašala tud tu kjer upam na čimveč odgovorov :D.... drugače v splošnem bi sonyje torej priporočala?

aja koliko časa ti drži baterija?

Zgodovina sprememb…

• spremenila: brunette ()

Ajrina ::

Definitivno priporočam. Predvsem so lepi :))) Pa tudi ni težav. Baterija mi zdaj zdrži še dobro uro. Je pa res, da sem jo pazila. Se pravi, ko je prenosnik priklopljen na elektriko, dam baterijo ven itd. Še vedno sem zadovoljna z njim in sploh nimam želje ga menjat. Naslednji bo tudi vaio :)

Ja ravno pred dvema dnevoma sem šla po vaiota :)... zaenkrat sem ful zadovoljna :)

tomzzi ::

Tudi sam sem lastnik Vaio prenosnika... Po 10-15 letih sem se odločil, da kišto zamenjam z prenosnikom. Dolgo sem brskal po spletu in bral teste in se na koncu odločil za Vaio. Ni mi žal. Odličen prenosnik imam. Zdaj je leto in pol odkar ga imam.
Nobenih problemov. Priporočam.

Edit: eden boljših nakupov zadnjih nekaj let. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tomzzi ()

Furbo ::

Nazadnje kupil Sony prenosnik zelo ugodno v acssony.si
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony se bo odpovedal osebnim računalnikom (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
5717471 (14301) PrimozR
»

problem z garancijo prenosnika (vshop.si) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24026619 (16483) lmfao
»

Bodo Ultrabooki predragi? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
11326404 (23181) driver_x
»

Prenosnik - CAD in 3D programi

Oddelek: Kaj kupiti
274322 (3890) Isotropic
»

Prenosnik Sony VAIO VGN-FW11E?

Oddelek: Kaj kupiti
72570 (2381) billy

Več podobnih tem