Forum » Kaj kupiti » CPU, plošča , rami
CPU, plošča , rami
dogo ::
Zdravo, sem le nekaj dni stran od nakupa novih komponent. Odločil sem se nekako za tole kombinacijo:
Matična plošča Asus P8Z68-V LX 106,91 €
Procesor Intel Core i5 2310 2.9GHz 1155 BOX 167,17 €
RAM Corsair DDR3 4GB PC1600 (CMX4GX3M2A1600C9) 30,32 €
= 304,40 €
Edino problem trenutno je, da bi rad zadevo sestavil v že obstoječe ohišje, kjer je m-ATX plošča. Kolikor sem bral naj bi bile luknje za namestitev m-ATX in ATX enake, se pravi naj ne bi bilo problema. Drugi problem pa je, da nisem siguren, če so nameščeni "spacerji" med ohišjem in ploščo (verjetno bi jo že skurilo, če ne bi bili, ampak vseeno - zadeva je bila že sestavljen računalnik ene izmed slo trgovin). Mnenja dobrodošla tako za sestavo, kakor za moje dileme.
LP in vesele praznike.
= 304,40 €
Edino problem trenutno je, da bi rad zadevo sestavil v že obstoječe ohišje, kjer je m-ATX plošča. Kolikor sem bral naj bi bile luknje za namestitev m-ATX in ATX enake, se pravi naj ne bi bilo problema. Drugi problem pa je, da nisem siguren, če so nameščeni "spacerji" med ohišjem in ploščo (verjetno bi jo že skurilo, če ne bi bili, ampak vseeno - zadeva je bila že sestavljen računalnik ene izmed slo trgovin). Mnenja dobrodošla tako za sestavo, kakor za moje dileme.
LP in vesele praznike.
x45 ::
Bolj ko gledam nove teste in gledam visoke resolucije ki so vedno bolj in več v uporabi vidim d anima smisla met Intela zarad enakih scorov, višje cene in vseh ostalih omejitev:
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd...
TOP ::
Bolj ko gledam nove teste in gledam visoke resolucije ki so vedno bolj in več v uporabi vidim d anima smisla met Intela zarad enakih scorov, višje cene in vseh ostalih omejitev:
Ti si mal omejen,ker sploh ne gledaš kam pišeš.
Zdravo, sem le nekaj dni stran od nakupa novih komponent. Odločil sem se nekako za tole kombinacijo:
= 304,40 €
LP in vesele praznike.
Kot prvo kako ohišje maš priloži sliko v bistvo bi morala iti noter ATX plata,luknje so iste sam ATX plata je večja in imaš sigurno tud dodatne luknje napram M-ATX.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TOP ()
dogo ::
Mi nikakor ne rata poslat sliko.
PS ni problem, da ne bi ATX plata fizično mogla v ohišje, sem izmeril dimenzije in glede tega ni problema. Problem je le v distančnikih...
PS ni problem, da ne bi ATX plata fizično mogla v ohišje, sem izmeril dimenzije in glede tega ni problema. Problem je le v distančnikih...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dogo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično kartico kupiti? (Q6600, BF3) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13768 (8967) | k4vz0024 |
⊘ | Problem Gtx 680 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 37698 (32462) | Janac |
» | Odvisnost grafične od procesorja (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12947 (12281) | ABX |
» | Nove komponenteOddelek: Kaj kupiti | 848 (742) | bluefish |
» | Iščem majhen desktop PCOddelek: Kaj kupiti | 1498 (1285) | tomaz321 |