» »

Norton Ghost 2003 - kako narediti backup brez dol. map ?

Norton Ghost 2003 - kako narediti backup brez dol. map ?

Flash ::

Imam 2 diska. Prvi je v dveh particijah, drugi disk pa v eni. Na prvem disku shranjujem pod d:\ divxe, ki pa jih v backupu ne rabim. Torej, zanima me, ali je možno backupirati c:\ + d:\ brez mape DivX npr. ? Navodila sem bolj ali manj celoti pregledal, vendar nikjer nič ne piše o tem, da bi se dale določene mape "izključiti". Any ideas?

bastadu ::

Z Ghostom se da delati samo popolne klone particij, tako da boš za tvoje potrebe moral poiskati drug programček...

andrej ::

ti samo naredi image celega diska. Ghost ma zraven tudi poseben program Ghost Explorer ali nekaj podobnega s katerim lahko image odpres in pogledas kaj je noter. Sicer se ne spomnim tocno, ampak na tak nacin lahko tudi zbrises folder iz imaga... ce me spomin ne vara...

Lucio ::

kot pravi andrej se da z explorerjem, edini problem ja lahko datotečni sistem, saj to lahko delaš le v Fat32, v NTFS pa ne deluje.

CaqKa ::

problem ghost explorerja je edino ta da daolgo rabi da nekaj zbriše :(
/edit
glede ntfs pa nisem probaval možno res da ne dela. samo glede na to da lahko menda linux datotečni sistem urejaš mislim da bi ntfs tudi moral it. nevem točno no.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Flash ::

Sem še namestil Disk Image 2002 od PowerQuesta in tud nima te opcije.

Finto s tem Explorerjem bi preizkusil ampak vse particije so v NTFS. Zato sem raje resajziral c:\ (s PartitionMagic 8), tja premaknil vse fajle, ki so mi pomembni in zdaj enostavno naredim cel image c-ja na e:\ (fizično drug disk). Prej sem imel root samo za OS, programe ipd., brez raznoraznih datotek (zaradi lažje navigacija pa tak).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win XP stop error

Oddelek: Operacijski sistemi
192126 (1524) mp3pesmi
»

Zunanji disk - problem

Oddelek: Strojna oprema
6897 (841) 333333
»

Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
537403 (5823) thebaloh
»

kako razsiriti datoteko večjo od 4gb?

Oddelek: Pomoč in nasveti
131329 (1329) Mr.B
»

NTFS dostop

Oddelek: Operacijski sistemi
462355 (1858) ToniT

Več podobnih tem